“Maksatlı haberlere itibar edilmesin!”

Spor 10.03.2020 - 15:28, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

“Maksatlı haberlere itibar edilmesin!”

İDACI, ‘DİLİSKELESİ KARDEŞ KULÜBÜMÜZ’ DEDİ VE EKLEDİ:

Gebze’nin Süper Amatör Lig’deki tek temsilcisi konumunda bulunan Hidropaks Tayfunspor’da Kulüp Başkanı Cengiz İdacı, Play-Off Grubu’nda geçtiğimiz hafta sonu oynanan Hidropaks Tayfunspor-Diliskelesispor maçının İzmit basınında olaylı maç şeklinde lanse edilmesinden büyük rahatsızlık duyduğunu açıkladı. İKİ TAKIM FUTBOLCULARI KUCAKLAŞTI Çıkan haberleri kesin bir dille yalanlayan İdacı, Diliskelesispor maçında her iki kulüp arasında en ufak bir sorun olmadığını ifade ederek, Gebze bölgesinin iki kardeş takımını karşı karşıya getirmek adına yapılan bu haberleri kınadığını söyledi. İdacı, “Diliskelesispor Kulübü, bizim kardeş kulüplerimizdendir. Haftasonu oynadığımız maçın bitiş düdüğünün ardından iki takım futbolcuları birbirleriyle kucaklaşarak birbirlerini tebrik ettiler. Maçta çıkan kırmızı kartlardan sonra oyuncularımızın haklı tepkisi maçın hakemine yönelik olmuştur. Diliskelesispor ile aramızda en ufak bir tartışma dahi olmamıştır. Aynı bölgenin iki takımını karşı karşıya getirmek adına yapılan maksatlı haberlere itibar edilmemesini önemli rica ederiz” İfadelerini kullandı.
İDACI, ‘DİLİSKELESİ KARDEŞ KULÜBÜMÜZ’ DEDİ VE EKLEDİ:

Gebze’nin Süper Amatör Lig’deki tek temsilcisi konumunda bulunan Hidropaks Tayfunspor’da Kulüp Başkanı Cengiz İdacı, Play-Off Grubu’nda geçtiğimiz hafta sonu oynanan Hidropaks Tayfunspor-Diliskelesispor maçının İzmit basınında olaylı maç şeklinde lanse edilmesinden büyük rahatsızlık duyduğunu açıkladı.

İKİ TAKIM FUTBOLCULARI KUCAKLAŞTI

Çıkan haberleri kesin bir dille yalanlayan İdacı, Diliskelesispor maçında her iki kulüp arasında en ufak bir sorun olmadığını ifade ederek, Gebze bölgesinin iki kardeş takımını karşı karşıya getirmek adına yapılan bu haberleri kınadığını söyledi. İdacı, “Diliskelesispor Kulübü, bizim kardeş kulüplerimizdendir. Haftasonu oynadığımız maçın bitiş düdüğünün ardından iki takım futbolcuları birbirleriyle kucaklaşarak birbirlerini tebrik ettiler. Maçta çıkan kırmızı kartlardan sonra oyuncularımızın haklı tepkisi maçın hakemine yönelik olmuştur. Diliskelesispor ile aramızda en ufak bir tartışma dahi olmamıştır. Aynı bölgenin iki takımını karşı karşıya getirmek adına yapılan maksatlı haberlere itibar edilmemesini önemli rica ederiz” İfadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.