19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Mali Müşavirlerden Şenol ’e teşekkür gecesi

Kocaeli 20.08.2016 - 13:49, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Mali Müşavirlerden Şenol ’e teşekkür gecesi

Mali Müşavirlere 25 yıl başkanlık yapan, ilimizde birçok sivil toplum örgütünde başkan ve yöneticilik yapan, mesleğinde 50 yıl dolduktan sonra emekliye ayrılan kentimizin tanınmış isimlerinden Ender Şenol için meslektaşları gece tertip etti Mali Müşavirler tarafından KYÖD’da düzenlenen gecede konuşan bir önceki dönem Kocaeli SMMMO Meclis Başkanı ve halen KYÖD Başkanlığını yürüten Mehmet Toker, “Ender Şenol’un mesleğe yaptığı çok büyük hizmetlerden bahsederek, isminin camiada hiçbir zaman unutulmayacağını” söyledi.   TEŞEKKÜR PLAKETİ TAKDİM EDİLDİ Daha sonra Ender Şenol’un fotoğrafının büyük bakır tabağa işlenmiş haline getirilen plaketini sunan İsmail Birtürk, Ender Şenol’un duayen kişiliğinden bahsederek, yıllar boyu kendisi ile çalışmaktan büyük onur ve gurur duyduğunu, kendisinden hemen her konuda çok şeyler öğrendiğini ifade edip teşekkür ederek plaketini sundu.     DENEYİMLERİMİ PAYLAŞMAYA HAZIRIM Ender Şenol’da konuşmasında meslektaşlarına böyle bir gece tertip ettikleri için teşekkür ederek, kendilerine hizmet etmekten büyük mutluluk duyduğunu, kendisinin de meslektaşlarından çok şeyler öğrendiğini, yaşadığı müddetçe ve ihtiyaç duyulduğunda her zaman bilgi ve deneyimlerini paylaşmaya hazır olduğunu ifade etti. Daha sonrasında da meslektaşlarından söz alanlar Ender Şenol ile ilgili duygu ve düşüncelerini ifade ettikten sonra, yemeğe geçilerek sohbet edildi.
Mali Müşavirlere 25 yıl başkanlık yapan, ilimizde birçok sivil toplum örgütünde başkan ve yöneticilik yapan, mesleğinde 50 yıl dolduktan sonra emekliye ayrılan kentimizin tanınmış isimlerinden Ender Şenol için meslektaşları gece tertip etti

Mali Müşavirler tarafından KYÖD’da düzenlenen gecede konuşan bir önceki dönem Kocaeli SMMMO Meclis Başkanı ve halen KYÖD Başkanlığını yürüten Mehmet Toker, “Ender Şenol’un mesleğe yaptığı çok büyük hizmetlerden bahsederek, isminin camiada hiçbir zaman unutulmayacağını” söyledi.

 

TEŞEKKÜR PLAKETİ TAKDİM EDİLDİ

Daha sonra Ender Şenol’un fotoğrafının büyük bakır tabağa işlenmiş haline getirilen plaketini sunan İsmail Birtürk, Ender Şenol’un duayen kişiliğinden bahsederek, yıllar boyu kendisi ile çalışmaktan büyük onur ve gurur duyduğunu, kendisinden hemen her konuda çok şeyler öğrendiğini ifade edip teşekkür ederek plaketini sundu.

 

maliiii-001.jpg

 

DENEYİMLERİMİ PAYLAŞMAYA HAZIRIM

Ender Şenol’da konuşmasında meslektaşlarına böyle bir gece tertip ettikleri için teşekkür ederek, kendilerine hizmet etmekten büyük mutluluk duyduğunu, kendisinin de meslektaşlarından çok şeyler öğrendiğini, yaşadığı müddetçe ve ihtiyaç duyulduğunda her zaman bilgi ve deneyimlerini paylaşmaya hazır olduğunu ifade etti. Daha sonrasında da meslektaşlarından söz alanlar Ender Şenol ile ilgili duygu ve düşüncelerini ifade ettikten sonra, yemeğe geçilerek sohbet edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.