Malkoç’a önemli görev!

Çayırova 01.11.2019 - 14:56, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Malkoç’a önemli görev!

Eyüp Ayar’ın iki dönem Milletvekili danışmanlığını yapan Gebzeli Mustafa Malkoç, Ankara’da önemli bir göreve getirildi. Buna göre Malkoç, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı çatısı altında Strateji Daire Başkanlığı görevini yürütecek. Çayırova’nın geçmiş dönem eski belediye başkan yardımcılarından Mustafa Malkoç'un Ankara ile yolları yeniden kesişti. Eyüp Ayar’ın milletvekilliği döneminde danışmanlığını yürütürken Ankara'da kalan, ardından Darıca Belediyesi’nde bazı müdürlüklerde görev yaptıktan sonra Çayırova Belediyesi’ne geçen ve burada başkan yardımcılığına kadar yükselen Mustafa Malkoç, Ankara’da önemli bir göreve getirildi. 7 BAŞKANDAN BİRİ OLDU Buna göre Malkoç, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı’nda yeni görevine başladı. Malkoç bu kurumda Strateji Daire Başkanlığı görevini yürütecek. Anadolu Ajansı ve Basın İlan Kurumu’nun da bağlı bulunduğu Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı bünyesinde toplam 7 daire başkanlığı bulunuyor. Böylece bu 7 daire başkanlarından birisi de Gebzeli Mustafa Malkoç oldu.

Eyüp Ayar’ın iki dönem Milletvekili danışmanlığını yapan Gebzeli Mustafa Malkoç, Ankara’da önemli bir göreve getirildi. Buna göre Malkoç, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı çatısı altında Strateji Daire Başkanlığı görevini yürütecek.

Çayırova’nın geçmiş dönem eski belediye başkan yardımcılarından Mustafa Malkoç'un Ankara ile yolları yeniden kesişti. Eyüp Ayar’ın milletvekilliği döneminde danışmanlığını yürütürken Ankara'da kalan, ardından Darıca Belediyesi’nde bazı müdürlüklerde görev yaptıktan sonra Çayırova Belediyesi’ne geçen ve burada başkan yardımcılığına kadar yükselen Mustafa Malkoç, Ankara’da önemli bir göreve getirildi.

7 BAŞKANDAN BİRİ OLDU

Buna göre Malkoç, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı’nda yeni görevine başladı. Malkoç bu kurumda Strateji Daire Başkanlığı görevini yürütecek. Anadolu Ajansı ve Basın İlan Kurumu’nun da bağlı bulunduğu Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı bünyesinde toplam 7 daire başkanlığı bulunuyor. Böylece bu 7 daire başkanlarından birisi de Gebzeli Mustafa Malkoç oldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.