Malkoç son yolculuğuna uğurlandı!

Çayırova 22.09.2019 - 15:38, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Malkoç son yolculuğuna uğurlandı!

Afyonkarahisar'da otomobilin şarampolden yuvarlandığı kazada hayatını kaybeden Çayırova Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma Vakfı Müdürü Pınar Gülşen Malkoç ve çocukları Selim Malkoç (4) ile Eda Serra Malkoç (2) son yolculuklarına uğurlandı. Afyonkarahisar'da geçirdiği kazada hayatını kaybeden Çayırova Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma Vakfı Müdürü Pınar Gülşen Malkoç ile çocukları Selim Malkoç (4) ile Eda Serra Malkoç (2) bugün öğle namazına müteakip kılınan namazın ardından son yolculuklarına uğurlandı. Cenaze namazına Çayırova Kaymakamı Hasan Gözen, Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, Çayırova İlçe Emniyet Müdürü Erkan Gürbüz, AK Parti Çayırova İlçe Başkanı Ekrem Karahan, mesai arkadaşları ve ailesi katıldı.     EŞİ VE KIZI AĞIR YARALI Olay, Çayırova Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma Vakfı Müdürü Pınar Gülşen Malkoç'un eşi Kürşat Malkoç (39),’un kullandığı 41 AAZ 454 plakalı otomobili ile Afyonkarahisar'da seyir halindeyken direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yoldan çıkarak takla attı. Feci kazada araç içerisinde bulunan Pınar Gülşen Malkoç (37), çocukları Selim Malkoç (4) ile Eda Serra Malkoç (2) hayatlarını kaybederken, eşi Kürşat Malkoç ve araçta bulunan Feyza Malkoç (9) ağır yaralı bir şekilde hastaneye kaldırılmıştı.

Afyonkarahisar'da otomobilin şarampolden yuvarlandığı kazada hayatını kaybeden Çayırova Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma Vakfı Müdürü Pınar Gülşen Malkoç ve çocukları Selim Malkoç (4) ile Eda Serra Malkoç (2) son yolculuklarına uğurlandı.

Afyonkarahisar'da geçirdiği kazada hayatını kaybeden Çayırova Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma Vakfı Müdürü Pınar Gülşen Malkoç ile çocukları Selim Malkoç (4) ile Eda Serra Malkoç (2) bugün öğle namazına müteakip kılınan namazın ardından son yolculuklarına uğurlandı. Cenaze namazına Çayırova Kaymakamı Hasan Gözen, Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, Çayırova İlçe Emniyet Müdürü Erkan Gürbüz, AK Parti Çayırova İlçe Başkanı Ekrem Karahan, mesai arkadaşları ve ailesi katıldı.

 

 

EŞİ VE KIZI AĞIR YARALI

Olay, Çayırova Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma Vakfı Müdürü Pınar Gülşen Malkoç'un eşi Kürşat Malkoç (39),’un kullandığı 41 AAZ 454 plakalı otomobili ile Afyonkarahisar'da seyir halindeyken direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yoldan çıkarak takla attı. Feci kazada araç içerisinde bulunan Pınar Gülşen Malkoç (37), çocukları Selim Malkoç (4) ile Eda Serra Malkoç (2) hayatlarını kaybederken, eşi Kürşat Malkoç ve araçta bulunan Feyza Malkoç (9) ağır yaralı bir şekilde hastaneye kaldırılmıştı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.