Maltepespor*Gebzespor....CANLI

Spor 23.09.2017 - 09:33, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Maltepespor*Gebzespor....CANLI

Bölgesel Amatör Lig 11.Grup Temsilcimiz Gebzespor bugün İstanbul'da Maltepespor karşısında sezonun ilk maçına çıkıyor. Mor Menekşelerin bu zorlu deplasman mücadelesini, maç öncesi ve sonrası detayları ile birlikte www.hedefgazetesi.com.tr'den takip edebilirsiniz....

Karşılaşma SEYİRCİSİZ oynanacak..... KARŞILAŞMA BAŞLADI... Dakika 11         GOOOOOLLL          Gebzespor, Ukraynalı yıldızı Niko'nun golüyle 1-0 öne geçti... Dakika 14: Maltepespor'da Elvis Saki sarı kart gördü. Dakika 23: Niko'nun ortasında savunma son anda topu kornere gönderdi Dakika 28: Oğuz Başaran sol kanattan çok hızlı bir şekilde ceza sahasına girdi. Savunma kritik bir Hamleyle tehlikeyi uzaklaştırdı. Dakika 29: Ufuk Gülez bomboş pozisyonda kafa vuruşunu yaptı ama çerçeveyi bulamadı... Dakika 35: Maltepespor'da Muhammet Emin Gül sarı kart gördü. Dakika 45: İlk yarı bitti 0-1   İKİNCİ YARI BAŞLADI Dakika 49: Gafurov sarı kart gördü. Dakika 52: GOL! Maltepespor Caner'in golüyle skora denge getirdi 1-1 Dakika 54: Saha karıştı, iki takım futbolcuları arasında tartışma yaşanıyor.Gebzespor'da Ömer, Maltepespor'da ise Aytaç sarı kart gördü. Dakika 69: KIRMIZI! Ömer Kesici ikinci sarı kartını görerek kırmızı kartla oyun dışında kaldı. Dakika 70: Oğulcan Varol itirazları sebebiyle sarı kart gördü. Dakika 72: Maltepesporspor ikinci gole çok yaklaştı. Sol kanattan yapılan bomboş pozisyonda top dışarı gitti. Dakika 73: Karşılaşmanın hakeminin kararları Gebzespor kanadının tepkisini çekiyor. GTO Başkanı Nail Çiler de tribünden maçın hakemine şiddetli itirazlarda bulundu. Dakika 74: Maltepespor yine tehlikeli geldi. Kaleci Yusuf son anda topu çelmeyi başardı. Dakika 75: Ercan, yerini Sırat'a bıraktı. Dakika 79: KAÇTI! Gebzespor gole çok yaklaştı. Oğuz Başaran sol kanatta rakibi yatırıp kaldırdı muhteşem çalım sonrasında Harika bir orta yaptı. Müsait pozisyonda toplu buluşan Niko'nun kafa vuruşu kalecide kaldı. GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOLLLLLLLLLLLLLL Dakika 81: Maestro Oğuz Başaran iş başında. Ceza sahası dışında Harika bir vuruş yapan Oğuz, Menekşe'yi 2-1 öne geçirdi Dakika 90: Maçın sonuna 6 dakika eklendi. Maç bitti 1-2
Bölgesel Amatör Lig 11.Grup Temsilcimiz Gebzespor bugün İstanbul'da Maltepespor karşısında sezonun ilk maçına çıkıyor. Mor Menekşelerin bu zorlu deplasman mücadelesini, maç öncesi ve sonrası detayları ile birlikte www.hedefgazetesi.com.tr'den takip edebilirsiniz....

Karşılaşma SEYİRCİSİZ oynanacak.....

KARŞILAŞMA BAŞLADI...

Dakika 11         GOOOOOLLL         

Gebzespor, Ukraynalı yıldızı Niko'nun golüyle 1-0 öne geçti...

Dakika 14: Maltepespor'da Elvis Saki sarı kart gördü.

Dakika 23: Niko'nun ortasında savunma son anda topu kornere gönderdi

Dakika 28: Oğuz Başaran sol kanattan çok hızlı bir şekilde ceza sahasına girdi. Savunma kritik bir Hamleyle tehlikeyi uzaklaştırdı.

Dakika 29: Ufuk Gülez bomboş pozisyonda kafa vuruşunu yaptı ama çerçeveyi bulamadı...

Dakika 35: Maltepespor'da Muhammet Emin Gül sarı kart gördü.

Dakika 45: İlk yarı bitti 0-1

 

İKİNCİ YARI BAŞLADI

Dakika 49: Gafurov sarı kart gördü.

Dakika 52: GOL! Maltepespor Caner'in golüyle skora denge getirdi 1-1

Dakika 54: Saha karıştı, iki takım futbolcuları arasında tartışma yaşanıyor.Gebzespor'da Ömer, Maltepespor'da ise Aytaç sarı kart gördü.

Dakika 69: KIRMIZI! Ömer Kesici ikinci sarı kartını görerek kırmızı kartla oyun dışında kaldı.

Dakika 70: Oğulcan Varol itirazları sebebiyle sarı kart gördü.

Dakika 72: Maltepesporspor ikinci gole çok yaklaştı. Sol kanattan yapılan bomboş pozisyonda top dışarı gitti.

Dakika 73: Karşılaşmanın hakeminin kararları Gebzespor kanadının tepkisini çekiyor. GTO Başkanı Nail Çiler de tribünden maçın hakemine şiddetli itirazlarda bulundu.

Dakika 74: Maltepespor yine tehlikeli geldi. Kaleci Yusuf son anda topu çelmeyi başardı.

Dakika 75: Ercan, yerini Sırat'a bıraktı.

Dakika 79: KAÇTI! Gebzespor gole çok yaklaştı. Oğuz Başaran sol kanatta rakibi yatırıp kaldırdı muhteşem çalım sonrasında Harika bir orta yaptı. Müsait pozisyonda toplu buluşan Niko'nun kafa vuruşu kalecide kaldı.

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOLLLLLLLLLLLLLL

Dakika 81: Maestro Oğuz Başaran iş başında. Ceza sahası dışında Harika bir vuruş yapan Oğuz, Menekşe'yi 2-1 öne geçirdi

Dakika 90: Maçın sonuna 6 dakika eklendi.

Maç bitti 1-2

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.