19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

MAM kendini anlattı!

Gebze 20.11.2015 - 09:43, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

MAM kendini anlattı!

TÜBİTAK MAM Araştırma Merkezi’nin altyapısı ve yaptıkları çalışmaları anlatmak için Gebze Ticaret Odası(GTO) meclis toplantı salonunda bir program gerçekleştirdi.

Açılış konuşmasını yapan GTO Başkanı Nail Çiler, “Gebze, Darıca, Dilovası ve Çayırova her biri ayrı bir ilçe olsa da bir bütün olarak bilinir. Gebze Türkiye’de bulunan birçok ilden daha büyük. TÜBİTAK tarafından çok önemli projeler hayata geçiriliyor. Bunlarla iş dünyası olarak ortak çalışmak zorundayız. TÜBİTAK bize yol gösterecek durumda. Bu ilişkilerin daha da artacağına inanıyorum. Gebze’yi tanımlarken sanayinin devleştiği, farklı kültürlerini birleştiği ve sanayinin başkenti olan Kocaeli’nin kalbidir” dedi. AR-GE’NİN ÖNEMİ MAM Strateji ve Teknoloji Geliştirme Başkan Yardımcısı Doç. Dr. Murat Makaracı ise ARGE’ye çok önem verdiklerini belirterek, “Bir TÜBİTAK MAM olarak 1972 yılında kurulmamıza rağmen GTO’daki ilk faaliyetimiz. Kendimizi tanıtmaya ihtiyacımız var. Gebze’nin kalbide TÜBİTAK’tır. Biz birbirimizi tanımıyoruz. Çok önemli milli projeleri imza atıyoruz. Bu bilgi ve birikimlerimizden sanayicilerin faydalanmasını istiyoruz. AR-GE konusuna çok büyük önem veriyoruz” diye konuştu.
TÜBİTAK MAM Araştırma Merkezi’nin altyapısı ve yaptıkları çalışmaları anlatmak için Gebze Ticaret Odası(GTO) meclis toplantı salonunda bir program gerçekleştirdi.

Açılış konuşmasını yapan GTO Başkanı Nail Çiler, “Gebze, Darıca, Dilovası ve Çayırova her biri ayrı bir ilçe olsa da bir bütün olarak bilinir. Gebze Türkiye’de bulunan birçok ilden daha büyük. TÜBİTAK tarafından çok önemli projeler hayata geçiriliyor. Bunlarla iş dünyası olarak ortak çalışmak zorundayız. TÜBİTAK bize yol gösterecek durumda. Bu ilişkilerin daha da artacağına inanıyorum. Gebze’yi tanımlarken sanayinin devleştiği, farklı kültürlerini birleştiği ve sanayinin başkenti olan Kocaeli’nin kalbidir” dedi.

AR-GE’NİN ÖNEMİ

MAM Strateji ve Teknoloji Geliştirme Başkan Yardımcısı Doç. Dr. Murat Makaracı ise ARGE’ye çok önem verdiklerini belirterek, “Bir TÜBİTAK MAM olarak 1972 yılında kurulmamıza rağmen GTO’daki ilk faaliyetimiz. Kendimizi tanıtmaya ihtiyacımız var. Gebze’nin kalbide TÜBİTAK’tır. Biz birbirimizi tanımıyoruz. Çok önemli milli projeleri imza atıyoruz. Bu bilgi ve birikimlerimizden sanayicilerin faydalanmasını istiyoruz. AR-GE konusuna çok büyük önem veriyoruz” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.