Manisa’ya çıkış yok!

Spor 02.11.2018 - 15:30, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Manisa’ya çıkış yok!

Oktay Derelioğlu’nun gelişi ile birlikte üzerindeki ölü toprağı atarak ligde oynadığı 3 maçtan 7 puan çıkaran, Türkiye Kupası’nda ise Karabükspor’u saf dışı bırakarak son 32’ye kalan 2.Lig temsilcimiz Darıca Gençlerbirliği, Kırmızı Grup’un 11.haftasında ligin dişli ekiplerinden Manisa Büyükşehir Belediyespor’u ağırlayacak. Dolu tribünler önünde oynanması beklenen zorlu maçı taraftarlarının desteği ile kazanmak isteyen Darıca G.B, çıkışını bu maçta da sürdürmek istiyor. DARICA’DA 3 EKSİK VAR Sarı yeşilli temsilcimizde sakatlıkları bulunan Adem Aydın ve Kemal Tokak’ın yanı sıra, kart cezası bulunan Servan Taştan bu maçta forma giyemeyecekler. Darıca 15 Temmuz Şehir Stadı’nda oynanacak olan zorlu mücadele Pazar günü saat 13.30’da başlayacak. Mücadeleyi Bursa bölgesi hakemi Cihan Aydın yönetecek.

Oktay Derelioğlu’nun gelişi ile birlikte üzerindeki ölü toprağı atarak ligde oynadığı 3 maçtan 7 puan çıkaran, Türkiye Kupası’nda ise Karabükspor’u saf dışı bırakarak son 32’ye kalan 2.Lig temsilcimiz Darıca Gençlerbirliği, Kırmızı Grup’un 11.haftasında ligin dişli ekiplerinden Manisa Büyükşehir Belediyespor’u ağırlayacak. Dolu tribünler önünde oynanması beklenen zorlu maçı taraftarlarının desteği ile kazanmak isteyen Darıca G.B, çıkışını bu maçta da sürdürmek istiyor.

DARICA’DA 3 EKSİK VAR

Sarı yeşilli temsilcimizde sakatlıkları bulunan Adem Aydın ve Kemal Tokak’ın yanı sıra, kart cezası bulunan Servan Taştan bu maçta forma giyemeyecekler. Darıca 15 Temmuz Şehir Stadı’nda oynanacak olan zorlu mücadele Pazar günü saat 13.30’da başlayacak. Mücadeleyi Bursa bölgesi hakemi Cihan Aydın yönetecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.