19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Mardin’e gönül köprüsü!

Gebze 29.02.2016 - 10:28, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Mardin’e gönül köprüsü!

Gebze’den ihtiyaç sahibi yerlere yardım ulaştırılmaya devam ediliyor. GTÜ, Kızılay ve GTO Başkanı Nail Çiler iş birliğiyle 250 koli giyecek yardımını bugün Mardin’de ki yetim çocuklara ulaştıracak.

Gebze’den Mardin’e gönül köprüsü kuruluyor. Gebze Teknik Üniversitesi, Kızılay ve GTO Başkanı Nail Çiler ile birlikte Mardin’de ki yetim çocuklara yardım kampanyası düzenledi. Toplanan yardımlar bugün Mardin’e ulaştırılacak. Düzenlenen yardım kampanyasıyla ilgili GTÜ Rektörü Prof. Dr. Haluk Görgün ve GTO Başkanı Nail Çiler birlikte açıklama yaptı. Kampanyayı öğrencilerle birlikte yaptıklarını açıklayan Rektör Görgün, “Sosyal etkinlikleri öğrencilerle yapmak istiyoruz. Onların öğrencilik yıllarında zamanlarını değerlendirme fırsatları kendi elleriyle profesyonel yaşama geçmeden evvel hayatlarını kazanma mücadelesine girdikleri zaman sosyal etkinliklere vakit ayırabilecekleri fırsatları bulamayacaklar. biz öğrencilik hayatlarında öğrencilerimizin projeler üretmelerini bekliyoruz.” dedi. 250 KOLİ YARDIM MALZEMESİ Bugün Kızılay’ın desteğiyle Mardin’de yetim çocuklar içi 250 koli yardım götüreceklerini ifade eden Görgün, “Kızılay’ın Kışlık giysi ihtiyaçlarını karşıladıkları proje vardı. Bende destekleyelim ve parçası olalım istedim. Öğrencilerimizde çoktan hazırdı. Kızılay ve Ticaret Odasıyla görüştük. Topladığımız 250 koli kışlık kıyafet, ayakkabıyı teslim etmek üzere öğrencilerimizle beraber idarecilerimizle beraber gidiyoruz. Başka bir projemiz de Gebze Belediyesiyle beraber yapacağız. Bölgede ihtiyacı olan sonra da Anadolu da ihtiyacı olan eğitim kurumlarının bakımını yapmak. Öğrencilerle beraber gidip boyalarını yapacağız, eksiklerini gidereceğiz ve okulları teslim edeceğiz.”dedi. DAHA YAPILACAK ÇOK İŞ VAR Projeye yakın ekibiyle birlikte destek veren GTO Başkanı Nail Çiler ise, “Çok güzel bir proje oldu. Biz imece usulü çalışan bir kültürle büyüdük. Rektörümüz böyle bir teklifi yapımca seve seve kabul ettik. Bu tür projelere Üniversite ile birlikte katılmak güzel şey. Aynı zamanda bölgenin de tanıtımını yapıyoruz. Bunlar güzel şeyler, bizim de anlatacak bir şeylerimiz olsun. Bu bölgeyi marka yapmak için bu tür projelere destek olacağız. Daha çok işler yapacağız.”diye konuştu
Gebze’den ihtiyaç sahibi yerlere yardım ulaştırılmaya devam ediliyor. GTÜ, Kızılay ve GTO Başkanı Nail Çiler iş birliğiyle 250 koli giyecek yardımını bugün Mardin’de ki yetim çocuklara ulaştıracak.

Gebze’den Mardin’e gönül köprüsü kuruluyor. Gebze Teknik Üniversitesi, Kızılay ve GTO Başkanı Nail Çiler ile birlikte Mardin’de ki yetim çocuklara yardım kampanyası düzenledi. Toplanan yardımlar bugün Mardin’e ulaştırılacak. Düzenlenen yardım kampanyasıyla ilgili GTÜ Rektörü Prof. Dr. Haluk Görgün ve GTO Başkanı Nail Çiler birlikte açıklama yaptı. Kampanyayı öğrencilerle birlikte yaptıklarını açıklayan Rektör Görgün, “Sosyal etkinlikleri öğrencilerle yapmak istiyoruz. Onların öğrencilik yıllarında zamanlarını değerlendirme fırsatları kendi elleriyle profesyonel yaşama geçmeden evvel hayatlarını kazanma mücadelesine girdikleri zaman sosyal etkinliklere vakit ayırabilecekleri fırsatları bulamayacaklar. biz öğrencilik hayatlarında öğrencilerimizin projeler üretmelerini bekliyoruz.” dedi.

250 KOLİ YARDIM MALZEMESİ

Bugün Kızılay’ın desteğiyle Mardin’de yetim çocuklar içi 250 koli yardım götüreceklerini ifade eden Görgün, “Kızılay’ın Kışlık giysi ihtiyaçlarını karşıladıkları proje vardı. Bende destekleyelim ve parçası olalım istedim. Öğrencilerimizde çoktan hazırdı. Kızılay ve Ticaret Odasıyla görüştük. Topladığımız 250 koli kışlık kıyafet, ayakkabıyı teslim etmek üzere öğrencilerimizle beraber idarecilerimizle beraber gidiyoruz. Başka bir projemiz de Gebze Belediyesiyle beraber yapacağız. Bölgede ihtiyacı olan sonra da Anadolu da ihtiyacı olan eğitim kurumlarının bakımını yapmak. Öğrencilerle beraber gidip boyalarını yapacağız, eksiklerini gidereceğiz ve okulları teslim edeceğiz.”dedi.

DAHA YAPILACAK ÇOK İŞ VAR

Projeye yakın ekibiyle birlikte destek veren GTO Başkanı Nail Çiler ise, “Çok güzel bir proje oldu. Biz imece usulü çalışan bir kültürle büyüdük. Rektörümüz böyle bir teklifi yapımca seve seve kabul ettik. Bu tür projelere Üniversite ile birlikte katılmak güzel şey. Aynı zamanda bölgenin de tanıtımını yapıyoruz. Bunlar güzel şeyler, bizim de anlatacak bir şeylerimiz olsun. Bu bölgeyi marka yapmak için bu tür projelere destek olacağız. Daha çok işler yapacağız.”diye konuştu

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.