19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

MARKA’dan Gebzeli okula büyük destek

Gebze 09.07.2019 - 16:39, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

MARKA’dan Gebzeli okula büyük destek

Doğu Marmara Kalkınma Ajansının desteğiyle yenilikçi üretim metotlarına uygun olarak Çelik İhracatçıları Birliği Ali Nuri Çolakoğlu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ne Bilgisayarlı Makinen İmalatı ve kaynak atölyeleri kuruldu.

Doğu Marmara Kalkınma Ajansının imalat Sanayiine Yönelik Eğitimin Geliştirilmesi Mali Destek Programı kapsamında Güçlü Mesleki eğitim Güçlü imalat sanayi isimli projesi ile 600.000 TL hibe alan Çelik İhracatçıları Birliği Ali Nuri Çolakoğlu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesine CNC Torna ve CNC Dik İşleme Merkezleri alındı. Kurulan atölyelerde öğrenciler aldıkları eğitimler ile gerçek iş hayatındaki uygulamaları okulda yapabilme imkânına kavuştular. Okul Müdürü Muharrem KarakoÇ, “Doğu Marmara Kalkınma Ajansının desteği ile yenilikçi üretim metotlarına uygun olarak okulumuza bir kaynak atölyesi ve bir bilgisayarlı makine imalatı atölyesi kurulumu gerçekleştirdik. Proje kapsamında 1 CNC Torna ve 1 Dik İşlem Merkezi aldık. NİTELİKTE EĞİTİM VERME İMKÂNI Öğrencilerimize kurulan atölyelerde CNC makinelerinin kullanımı ile kaynak eğitimlerini vermiş olduk. Böylece öğrencilerimizi iş dünyasının ihtiyaç duyduğu nitelikte eğitim verme imkânına kavuştuk. Doğu Marmara Kalkınma Ajansının desteklediği proje kapsamında 5 öğretmen projenin iştirakçi firmalarından biri olan Tekiş Kalıp firmasında güncel bilgilerin anlatıldığı uygulamalı eğitimler aldılar. Proje kapsamında okulumuza bu büyük imkânı sağlayan Doğu Marmara Kalkınma Ajansı yetkililerine, proje bizlere güvenen ve desteğini esirgemeyen İMES Organize Sanayi Bölgesine, Yılmaz Makine, Tekiş Kalıp, Üçaslar ve Tempa Panoya okulumuz adına teşekkür ediyoruz” dedi.
Doğu Marmara Kalkınma Ajansının desteğiyle yenilikçi üretim metotlarına uygun olarak Çelik İhracatçıları Birliği Ali Nuri Çolakoğlu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ne Bilgisayarlı Makinen İmalatı ve kaynak atölyeleri kuruldu.

Doğu Marmara Kalkınma Ajansının imalat Sanayiine Yönelik Eğitimin Geliştirilmesi Mali Destek Programı kapsamında Güçlü Mesleki eğitim Güçlü imalat sanayi isimli projesi ile 600.000 TL hibe alan Çelik İhracatçıları Birliği Ali Nuri Çolakoğlu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesine CNC Torna ve CNC Dik İşleme Merkezleri alındı. Kurulan atölyelerde öğrenciler aldıkları eğitimler ile gerçek iş hayatındaki uygulamaları okulda yapabilme imkânına kavuştular. Okul Müdürü Muharrem KarakoÇ, “Doğu Marmara Kalkınma Ajansının desteği ile yenilikçi üretim metotlarına uygun olarak okulumuza bir kaynak atölyesi ve bir bilgisayarlı makine imalatı atölyesi kurulumu gerçekleştirdik. Proje kapsamında 1 CNC Torna ve 1 Dik İşlem Merkezi aldık.

NİTELİKTE EĞİTİM VERME İMKÂNI

Öğrencilerimize kurulan atölyelerde CNC makinelerinin kullanımı ile kaynak eğitimlerini vermiş olduk. Böylece öğrencilerimizi iş dünyasının ihtiyaç duyduğu nitelikte eğitim verme imkânına kavuştuk. Doğu Marmara Kalkınma Ajansının desteklediği proje kapsamında 5 öğretmen projenin iştirakçi firmalarından biri olan Tekiş Kalıp firmasında güncel bilgilerin anlatıldığı uygulamalı eğitimler aldılar. Proje kapsamında okulumuza bu büyük imkânı sağlayan Doğu Marmara Kalkınma Ajansı yetkililerine, proje bizlere güvenen ve desteğini esirgemeyen İMES Organize Sanayi Bölgesine, Yılmaz Makine, Tekiş Kalıp, Üçaslar ve Tempa Panoya okulumuz adına teşekkür ediyoruz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.