19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

MARKA destekleri GTO’da konuşuldu

Gebze 29.03.2019 - 13:35, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

MARKA destekleri GTO’da konuşuldu

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı bünyesinde faaliyet gösteren Doğu Marmara Kalkınma Ajansı’nın (MARKA) 2019 Yılı Mali Destek Programları tanıtım ve bilgilendirme toplantısı Gebze Ticaret Odası ev sahipliğinde gerçekleştirildi.

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı bünyesinde faaliyet gösteren Doğu Marmara Kalkınma Ajansı’nın (MARKA) 2019 Yılı Mali Destek Programları tanıtım ve bilgilendirme toplantısı Gebze Ticaret Odası ev sahipliğinde gerçekleştirildi.  Tanıtım etkinliğine Gebze Kaymakamı Mustafa Güler, Çayırova Kaymakamı Hasan Gözen, Darıca Kaymakamı Ömer Karaman, Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler, Doğu Marmara Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Dr. Mustafa Çöpoğlu, TSE Marmara Bölge Koordinatörü Hüseyin Taşan, Gebze, Çayırova, Darıca, Dilovası İlçe Milli Eğitim Müdürleri, Doğu Marmara Kalkınma Ajansı Gebze Yöneticisi Yusuf Gürhan Öztaş, Mesleki ve Teknik Liselerin müdürleri, organize sanayi bölgelerinin ve teknoparkların müdürleri ile kurum temsilcileri katıldı. 20 MİLYON TL DESTEK VERİLECEK Çayırova, Darıca, Dilovası ve Gebze’deki kâr amacı gütmeyen kurum ve kuruluşların da mesleki eğitimin geliştirilmesi, turizmin geliştirilmesi ve üretim altyapılarının geliştirilmesi başlıklarında proje hazırlayarak başvuru gerçekleştirebileceği 2019 yılı mali destek programlarıyla tüm Doğu Marmara Bölgesi’nde toplamda 20.000.000 TL karşılıksız destek verilecektir  MARKA’nın 2019 yılı mali destek programlarına mesleki ve teknik liselerin, ticaret odasının, kaymakamlıkların, üniversitelerin, organize sanayi bölgelerinin, teknoparkların, araştırma merkezlerinin, enstitülerin ve sivil toplum kuruluşlarının başvuru gerçekleştirmesi beklenmektedir. SON BAŞVURU TARİHLERİ Proje başvuruları 20 Mart tarihinden itibaren kabul edilmeye başlandı. Başvuruların sistemde tamamlanması için son tarih 24 Mayıs 2019 saat 23.59’dur. Taahhütnamenin ıslak imzalı olarak elden teslim edilmesi için son tarih 31 Mayıs 2019 saat 17.00 olup, detaylı bilgiye MARKA resmi internet sitesinden ve Gebze Ticaret Odası’nda bulunan MARKA temsilciliğinden erişmek mümkündür.  
Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı bünyesinde faaliyet gösteren Doğu Marmara Kalkınma Ajansı’nın (MARKA) 2019 Yılı Mali Destek Programları tanıtım ve bilgilendirme toplantısı Gebze Ticaret Odası ev sahipliğinde gerçekleştirildi.

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı bünyesinde faaliyet gösteren Doğu Marmara Kalkınma Ajansı’nın (MARKA) 2019 Yılı Mali Destek Programları tanıtım ve bilgilendirme toplantısı Gebze Ticaret Odası ev sahipliğinde gerçekleştirildi.  Tanıtım etkinliğine Gebze Kaymakamı Mustafa Güler, Çayırova Kaymakamı Hasan Gözen, Darıca Kaymakamı Ömer Karaman, Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler, Doğu Marmara Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Dr. Mustafa Çöpoğlu, TSE Marmara Bölge Koordinatörü Hüseyin Taşan, Gebze, Çayırova, Darıca, Dilovası İlçe Milli Eğitim Müdürleri, Doğu Marmara Kalkınma Ajansı Gebze Yöneticisi Yusuf Gürhan Öztaş, Mesleki ve Teknik Liselerin müdürleri, organize sanayi bölgelerinin ve teknoparkların müdürleri ile kurum temsilcileri katıldı.

20 MİLYON TL DESTEK VERİLECEK

Çayırova, Darıca, Dilovası ve Gebze’deki kâr amacı gütmeyen kurum ve kuruluşların da mesleki eğitimin geliştirilmesi, turizmin geliştirilmesi ve üretim altyapılarının geliştirilmesi başlıklarında proje hazırlayarak başvuru gerçekleştirebileceği 2019 yılı mali destek programlarıyla tüm Doğu Marmara Bölgesi’nde toplamda 20.000.000 TL karşılıksız destek verilecektir  MARKA’nın 2019 yılı mali destek programlarına mesleki ve teknik liselerin, ticaret odasının, kaymakamlıkların, üniversitelerin, organize sanayi bölgelerinin, teknoparkların, araştırma merkezlerinin, enstitülerin ve sivil toplum kuruluşlarının başvuru gerçekleştirmesi beklenmektedir.

SON BAŞVURU TARİHLERİ

Proje başvuruları 20 Mart tarihinden itibaren kabul edilmeye başlandı. Başvuruların sistemde tamamlanması için son tarih 24 Mayıs 2019 saat 23.59’dur. Taahhütnamenin ıslak imzalı olarak elden teslim edilmesi için son tarih 31 Mayıs 2019 saat 17.00 olup, detaylı bilgiye MARKA resmi internet sitesinden ve Gebze Ticaret Odası’nda bulunan MARKA temsilciliğinden erişmek mümkündür.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.