MARKA Gebze’de Mali Destekte

Gebze 05.09.2018 - 10:02, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

MARKA Gebze’de Mali Destekte

MARKA, ilan edilen dört ‘Mali Destek Programı’ kapsamında Gebze’de destek sağlamaya başladı. Gebze Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi ve Gebze STFA mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde önceki gün destek imzaları atıldı.

‘İmalat Sanayine Yönelik Mesleki Eğitimin Geliştirilmesi Mali Destek Programı’ kapsamında 29 proje, ‘Ulaşım Araç Sistemleri Değer Zincirlerinin Güçlendirilmesi Mali Destek Programı’ kapsamında 2 proje, ‘Üretim Altyapılarının Geliştirilmesi Küçük Ölçekli Mali Destek Programı’ kapsamında 13 proje ve ‘Turizm Mali Destek Programı’ kapsamında 7 proje MARKA’dan destek almaya hak kazandı. MARKA, ilan edilen dört ‘Mali Destek Programı’ kapsamında kamu kurumları, sivil toplum kuruluşları ve üniversiteleri içeren kurum ve kuruluşlarla değeri 30 milyon lirayı bulan 51 projenin hayata geçirilmesinde iş birliği gerçekleştirecek. SÖZLEŞMELER İMZALANDI Ajans, bu miktarın 24,5 milyon liralık bölümüne mali destek sağlayacak. Destekler kapsamında Gebze Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürlüğünün 2018 Mali Destek Programı kapsamında hazırladığı ‘Yenilikçi Eğitim Metotlarına Uygun PLC Laboratuvarının Kurulması’ projesinin sözleşmesi ile Gebze STFA Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürlüğünün 2018 Mali Destek Programı kapsamında hazırladığı ‘Yenilikçi Teknoloji İle Mesleki Eğitime Katkı Sağlıyoruz’ projesinin sözleşmesi imzalandı. KÜBRA AKABALI
MARKA, ilan edilen dört ‘Mali Destek Programı’ kapsamında Gebze’de destek sağlamaya başladı. Gebze Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi ve Gebze STFA mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde önceki gün destek imzaları atıldı.

‘İmalat Sanayine Yönelik Mesleki Eğitimin Geliştirilmesi Mali Destek Programı’ kapsamında 29 proje, ‘Ulaşım Araç Sistemleri Değer Zincirlerinin Güçlendirilmesi Mali Destek Programı’ kapsamında 2 proje, ‘Üretim Altyapılarının Geliştirilmesi Küçük Ölçekli Mali Destek Programı’ kapsamında 13 proje ve ‘Turizm Mali Destek Programı’ kapsamında 7 proje MARKA’dan destek almaya hak kazandı. MARKA, ilan edilen dört ‘Mali Destek Programı’ kapsamında kamu kurumları, sivil toplum kuruluşları ve üniversiteleri içeren kurum ve kuruluşlarla değeri 30 milyon lirayı bulan 51 projenin hayata geçirilmesinde iş birliği gerçekleştirecek.

SÖZLEŞMELER İMZALANDI

Ajans, bu miktarın 24,5 milyon liralık bölümüne mali destek sağlayacak. Destekler kapsamında Gebze Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürlüğünün 2018 Mali Destek Programı kapsamında hazırladığı ‘Yenilikçi Eğitim Metotlarına Uygun PLC Laboratuvarının Kurulması’ projesinin sözleşmesi ile Gebze STFA Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürlüğünün 2018 Mali Destek Programı kapsamında hazırladığı ‘Yenilikçi Teknoloji İle Mesleki Eğitime Katkı Sağlıyoruz’ projesinin sözleşmesi imzalandı.

KÜBRA AKABALI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.