MARKA Mali Destek Programlarını Açıkladı

Gebze 11.01.2018 - 12:22, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

MARKA Mali Destek Programlarını Açıkladı

Doğu Marmara Kalkındırma Ajansı 2018 Yılı Mali Destek Programları yapılan toplantı ile açıkladı.

Doğu Marmara Kalkındırma Ajansı 2018 Yılı Mali Destek Programı Bilgilendirme Toplantısı dün gerçekleştirildi. Gebze Ticaret Odası’nda gerçekleşen toplantıya Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy, Gebze Kaymakamı Mustafa Güler, Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler, GENÇSİAD Başkanı Lokman Kılıç ve çok sayıda davetli katıldı. Saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasıyla başlayan programda ilk olarak Doğu Marmara Kalkınma Ajansı Genel Sekteri Mustafa Çöpoğlu bir konuşma yaptı. Çöpoğlu, “Doğu Marmara Kalkınma Ajansı olarak bölgemizin kalkınmasını ışık tutan planımız yürürlüğe girdi. 2014-2020 bölgesel kalkınma projesidir. Bilgi üreten bir bölge olmayı hedefliyoruz. Doğu Marmara Kalkınma Ajansı (MARKA), 2018 yılı proje teklif çağrıları kapsamında bölgedeki kar amacı güden ve gütmeyen kuruluşların bölgesel gelişmeye ivme kazandıracak projeleri için toplamda 25.000.000 TL destek verecek.” dedi. HÜNKÂR VERGİ DAİRESİ AÇILACAK Mustafa Çöpoğlu’nun ardından Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler bir konuşma yaptı. Başkan Çiler, “Üretim ve teknolojinin merkezi olan Gebze’de bu desteklerin olması bizleri mutlu ediyor.  MARKA Türkiye’de ilçe olarak sadece Gebze Ticaret Odası’nda var. Gebze Ticaret Odası olarak girişimcilik eğitimlerinde ve girişimcilere istihdam konusunda birinciyiz. Mayıs ayında Gebze Teknik Üniversitesi’nde bir fuar açılacak. MARKA bu fuara destek verecek. 72 ilden daha fazla vergi veren bir ilçeyiz. Gebze Ticaret Odası olarak eğitime çok önem veriyoruz. Bilişim Vadisi’ne nitelikli eleman yetiştirecek Bilişim Lisesi’ni açtık. Kocaeli Türkiye’nin sanayi başkentidir. Kocaeli’nin de kalbi Gebze’dir. Gebze’nin 3 tane vergi dairesi var. Yakında bir vergi dairemiz daha olacak. Vergi dairemizin adını Hünkâr Vergi Dairesi olacak. 2018 yılının 2017 yılından daha iyi geçeceğine inanıyorum.” diye konuştu. İMALAT BÖLGEMİZDE YAPILIYOR Son olarak Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy bir konuşma yaparak, “Doğu Marmara Kalkınma Ajansı bölgenin kalkınmasında önemli katkılar yapan bir ajansımız. Türkiye’de imalatın yüzde 13 bölgemizde yapılıyor. Bölgemizde arzu ettiğimiz ama olmayan turizm sektörünün de katkı sağlayacak bir programı sizlerle paylaşacağız. Kalkınma ajansımıza çok sayıda projenin sunulmasını arzu ediyoruz. Bölgenin gelişmesi ve kalkınması için bu projenin hayırlı olmasını diliyorum.” dedi. Programda son olarak Doğu Marmara Kalkındırma Ajansı Proje Uygulama Birimi’nde Şevket Kırıcı, Doğu Marmara Kalkındırma Ajansı’nın 2018 Yılı Mali Destek Programı ile ilgili olarak bilgi verdi. 
Doğu Marmara Kalkındırma Ajansı 2018 Yılı Mali Destek Programları yapılan toplantı ile açıkladı.

Doğu Marmara Kalkındırma Ajansı 2018 Yılı Mali Destek Programı Bilgilendirme Toplantısı dün gerçekleştirildi. Gebze Ticaret Odası’nda gerçekleşen toplantıya Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy, Gebze Kaymakamı Mustafa Güler, Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler, GENÇSİAD Başkanı Lokman Kılıç ve çok sayıda davetli katıldı. Saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasıyla başlayan programda ilk olarak Doğu Marmara Kalkınma Ajansı Genel Sekteri Mustafa Çöpoğlu bir konuşma yaptı. Çöpoğlu, “Doğu Marmara Kalkınma Ajansı olarak bölgemizin kalkınmasını ışık tutan planımız yürürlüğe girdi. 2014-2020 bölgesel kalkınma projesidir. Bilgi üreten bir bölge olmayı hedefliyoruz. Doğu Marmara Kalkınma Ajansı (MARKA), 2018 yılı proje teklif çağrıları kapsamında bölgedeki kar amacı güden ve gütmeyen kuruluşların bölgesel gelişmeye ivme kazandıracak projeleri için toplamda 25.000.000 TL destek verecek.” dedi.

HÜNKÂR VERGİ DAİRESİ AÇILACAK

Mustafa Çöpoğlu’nun ardından Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler bir konuşma yaptı. Başkan Çiler, “Üretim ve teknolojinin merkezi olan Gebze’de bu desteklerin olması bizleri mutlu ediyor.  MARKA Türkiye’de ilçe olarak sadece Gebze Ticaret Odası’nda var. Gebze Ticaret Odası olarak girişimcilik eğitimlerinde ve girişimcilere istihdam konusunda birinciyiz. Mayıs ayında Gebze Teknik Üniversitesi’nde bir fuar açılacak. MARKA bu fuara destek verecek. 72 ilden daha fazla vergi veren bir ilçeyiz. Gebze Ticaret Odası olarak eğitime çok önem veriyoruz. Bilişim Vadisi’ne nitelikli eleman yetiştirecek Bilişim Lisesi’ni açtık. Kocaeli Türkiye’nin sanayi başkentidir. Kocaeli’nin de kalbi Gebze’dir. Gebze’nin 3 tane vergi dairesi var. Yakında bir vergi dairemiz daha olacak. Vergi dairemizin adını Hünkâr Vergi Dairesi olacak. 2018 yılının 2017 yılından daha iyi geçeceğine inanıyorum.” diye konuştu.

İMALAT BÖLGEMİZDE YAPILIYOR

Son olarak Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy bir konuşma yaparak, “Doğu Marmara Kalkınma Ajansı bölgenin kalkınmasında önemli katkılar yapan bir ajansımız. Türkiye’de imalatın yüzde 13 bölgemizde yapılıyor. Bölgemizde arzu ettiğimiz ama olmayan turizm sektörünün de katkı sağlayacak bir programı sizlerle paylaşacağız. Kalkınma ajansımıza çok sayıda projenin sunulmasını arzu ediyoruz. Bölgenin gelişmesi ve kalkınması için bu projenin hayırlı olmasını diliyorum.” dedi. Programda son olarak Doğu Marmara Kalkındırma Ajansı Proje Uygulama Birimi’nde Şevket Kırıcı, Doğu Marmara Kalkındırma Ajansı’nın 2018 Yılı Mali Destek Programı ile ilgili olarak bilgi verdi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.