Marmara Belediyeler Birliği toplandı

Darıca 02.04.2016 - 13:44, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Marmara Belediyeler Birliği toplandı

Marmara Belediyeler Birliği 2016 Yılı I. Meclis Toplantısı İstanbul'da gerçekleştiriliyor..

Meclis Toplantısı için başta Marmara Belediyeler Birliği Başkanı ve Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe olmak üzere Birliğe dahil olan Marmara Bölgesi il ve ilçe Belediye Başkanları İstanbul'da buluştular. Gebze bölgesinden ise Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak toplantıya katılım sağladı.. Toplantının açlışı konuşmasını yapan Başkan Recep Altepe "Türkiye zor günlerden geçiyor ama dimdik ayakta duruyor. Birliğimizi kimse bozamaz. Bu dönem yine Marmara Belediyeler Birliği için köklerindeki değerlerin meyve verdiği bir süreç oldu. 2014'te Bosna Hersek’te yaşanan sel felaketi sonrasında tüm imkânlarımızı Bosna için seferber ettik. Marmara Belediyeler Birliği olarak Acil Durum Koordinasyon ve İşbirliği Planına son şeklini veriyoruz" dedi..
Marmara Belediyeler Birliği 2016 Yılı I. Meclis Toplantısı İstanbul'da gerçekleştiriliyor..

Meclis Toplantısı için başta Marmara Belediyeler Birliği Başkanı ve Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe olmak üzere Birliğe dahil olan Marmara Bölgesi il ve ilçe Belediye Başkanları İstanbul'da buluştular. Gebze bölgesinden ise Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak toplantıya katılım sağladı..

Toplantının açlışı konuşmasını yapan Başkan Recep Altepe "Türkiye zor günlerden geçiyor ama dimdik ayakta duruyor. Birliğimizi kimse bozamaz. Bu dönem yine Marmara Belediyeler Birliği için köklerindeki değerlerin meyve verdiği bir süreç oldu. 2014'te Bosna Hersek’te yaşanan sel felaketi sonrasında tüm imkânlarımızı Bosna için seferber ettik. Marmara Belediyeler Birliği olarak Acil Durum Koordinasyon ve İşbirliği Planına son şeklini veriyoruz" dedi..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.