Marmara Bilge Okulları'na Ulusal Etiket

Darıca 05.10.2018 - 17:40, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Marmara Bilge Okulları'na Ulusal Etiket

Marmara Bilge Anaokulları Uluslararası projeler kapsamında “ Clothbook” adlı e-twinning, projesini, ortak proje okullarıyla birlikte iki yıldır aktif şekilde sürdürmekteydi… 2017 -2018 Öğretim yılı sonunda proje bitirilerek, ulusal kalite etiketine paydaş ülke ortaklarıyla birlikte başvuru gerçekleştirildi. Proje Ulusal Ajansın incelemeleri sonunda “Ulusal Kalite Etiketi” almaya hak kazandı... Marmara Bilge Anaokulları Proje ortaklarından emeği geçen başta Bulgaristan’dan “Prikazka”, Letonya’dan “ Daugavpils 3. Vidusskola “ , Romanya’dan “ Dumbrava Mınuata” okullarını tebrik, ederek, en yakın zamanda ortak ve daha nitelikli projelerde buluşmayı temenni etti.  “Ulusal Kalite Etiketi” Nedir? E-Twinning Kalite Etiketleri, çok iyi niteliklere sahip e-twinning projeleri düzenleyen öğretmenlere ve proje okullarına verilmektedir… Bu etiketler, projenin belirli bir ulusal standartta ulaştığını belirtmektedir.

Marmara Bilge Anaokulları Uluslararası projeler kapsamında “ Clothbook” adlı e-twinning, projesini, ortak proje okullarıyla birlikte iki yıldır aktif şekilde sürdürmekteydi… 2017 -2018 Öğretim yılı sonunda proje bitirilerek, ulusal kalite etiketine paydaş ülke ortaklarıyla birlikte başvuru gerçekleştirildi. Proje Ulusal Ajansın incelemeleri sonunda “Ulusal Kalite Etiketi” almaya hak kazandı... Marmara Bilge Anaokulları Proje ortaklarından emeği geçen başta Bulgaristan’dan “Prikazka”, Letonya’dan “ Daugavpils 3. Vidusskola “ , Romanya’dan “ Dumbrava Mınuata” okullarını tebrik, ederek, en yakın zamanda ortak ve daha nitelikli projelerde buluşmayı temenni etti.

 “Ulusal Kalite Etiketi” Nedir?
E-Twinning Kalite Etiketleri, çok iyi niteliklere sahip e-twinning projeleri düzenleyen
öğretmenlere ve proje okullarına verilmektedir… Bu etiketler, projenin belirli bir ulusal
standartta ulaştığını belirtmektedir.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.