19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Marmara Bilge Yine Zirvede

Darıca 25.07.2019 - 10:22, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Marmara Bilge Yine Zirvede

Marmara Bilge Okulları'nda ortaokul eğitim ve öğretimi görerek 2019 LGS sınavı sonrasında Türkiye'nin en önemli okullarına yerleşen 36 öğrencisi için okul yönetimi bir kutlama toplantısı gerçekleştirdi.

Marmara Bilge Okulları'nda ortaokul eğitim ve öğretimi görerek 2019 LGS sınavı sonrasında Türkiye'nin en önemli okullarına yerleşen 36 öğrencisi için okul yönetimi bir kutlama toplantısı gerçekleştirdi. Kurum kurucusu İsmail Kurt öğrencilerle pasta keserek başarı ve dereceleri kutladı. HAKKINIZI HELAL EDİN 8 öğrencisini Fen Lisesi'ne 28 öğrencisini ise Anadolu liselerine yerleştirerek yine zirvede ki yerini koruyan Marmara Bilge Okulları Kurucusu İsmail Kurt ve Genel Koordinatör Türker Gedik, başarılı öğrencileri ve aileleri ile birlikte bir değerlendirme toplantısı yaptı. Toplantıda söz alan veliler, Kurucu İsmail Kurt'a yönelik; "İyi ki Marmara Bilge Okulları'na gelmişiz ve sizlerle tanışmışız. Okul idaresinden, öğretmenlere çalışan tüm ekibe teşekkür ederiz. Hakkım sizlere helal olsun. Lütfen siz de haklarınızı helal edin. Çocuklarımız  burada sadece eğitim öğretim almanın ve başarılı sınav sonuçlarına imza atmanın ötesinde kişilik gelişimleri de hep olumlu yönde ilerleme gösterdi. Çocuklarımızın sadece ders konusunda değil her türlü konularıyla ilgilendiler. Bazen ablalık ağabeylik yaptılar.Size ve ekibinize ne kadar teşekkür etsek azdır."dedi. ONLARIN GELECEKLERİNDEN ŞÜPHEM YOK Velilerin bu sözlerine karşı duygulanan Marmara Bilge Eğitim Kurumları Kurucusu İsmail Kurt, "Amacımız çocuklarımızın bir gün bu ülkeye dokunabilecek donanıma sahip olmalarıdır. Ülkemizin gelişimini istiyorsak önce çocuklarımızın yani geleceğimizin gelişimini sağlamamız gerekiyor. Çocuklarımız zaten pırıl pırıl ve zekiler. Ben onların başarılı olacaklarından emindim. Daha da başarılı olacaklar. Altyapısı sağlam olan çocuklarımızın gelecekte başarı grafiklerinin hep yüksek olduğunu geçmiş yıllarda da gördük. Onlar bu sağlam eğitim temelini aldılar. Geleceklerinden hiç şüphem yok. Bizde haklarımız helal ediyoruz."dedi.      
Marmara Bilge Okulları'nda ortaokul eğitim ve öğretimi görerek 2019 LGS sınavı sonrasında Türkiye'nin en önemli okullarına yerleşen 36 öğrencisi için okul yönetimi bir kutlama toplantısı gerçekleştirdi.

Marmara Bilge Okulları'nda ortaokul eğitim ve öğretimi görerek 2019 LGS sınavı sonrasında Türkiye'nin en önemli okullarına yerleşen 36 öğrencisi için okul yönetimi bir kutlama toplantısı gerçekleştirdi. Kurum kurucusu İsmail Kurt öğrencilerle pasta keserek başarı ve dereceleri kutladı.

HAKKINIZI HELAL EDİN
8 öğrencisini Fen Lisesi'ne 28 öğrencisini ise Anadolu liselerine yerleştirerek yine zirvede ki yerini koruyan Marmara Bilge Okulları Kurucusu İsmail Kurt ve Genel Koordinatör Türker Gedik, başarılı öğrencileri ve aileleri ile birlikte bir değerlendirme toplantısı yaptı. Toplantıda söz alan veliler, Kurucu İsmail Kurt'a yönelik; "İyi ki Marmara Bilge Okulları'na gelmişiz ve sizlerle tanışmışız. Okul idaresinden, öğretmenlere çalışan tüm ekibe teşekkür ederiz. Hakkım sizlere helal olsun. Lütfen siz de haklarınızı helal edin. Çocuklarımız  burada sadece eğitim öğretim almanın ve başarılı sınav sonuçlarına imza atmanın ötesinde kişilik gelişimleri de hep olumlu yönde ilerleme gösterdi. Çocuklarımızın sadece ders konusunda değil her türlü konularıyla ilgilendiler. Bazen ablalık ağabeylik yaptılar.Size ve ekibinize ne kadar teşekkür etsek azdır."dedi.

ONLARIN GELECEKLERİNDEN ŞÜPHEM YOK
Velilerin bu sözlerine karşı duygulanan Marmara Bilge Eğitim Kurumları Kurucusu İsmail Kurt, "Amacımız çocuklarımızın bir gün bu ülkeye dokunabilecek donanıma sahip olmalarıdır. Ülkemizin gelişimini istiyorsak önce çocuklarımızın yani geleceğimizin gelişimini sağlamamız gerekiyor. Çocuklarımız zaten pırıl pırıl ve zekiler. Ben onların başarılı olacaklarından emindim. Daha da başarılı olacaklar. Altyapısı sağlam olan çocuklarımızın gelecekte başarı grafiklerinin hep yüksek olduğunu geçmiş yıllarda da gördük. Onlar bu sağlam eğitim temelini aldılar. Geleceklerinden hiç şüphem yok. Bizde haklarımız helal ediyoruz."dedi.  

 
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.