19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Marmara Ligi’nin tozunu attırdılar!

Spor 29.11.2016 - 16:07, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Marmara Ligi’nin tozunu attırdılar!

Türkiye’nin eskimeyen yıldız futbolcularının mücadele ettiği Marmara Masterler Ligi, kalitesiyle kısa sürede fark yaratırken, gururumuz Gebze Masterler elde ettiği başarıyla adeta parmak ısırtıyor.

  Birbirinden önemli yıldızların mücadele ettiği Marmara Masterler Ligi, kısa sürede futbol otoritelerinin ilgi odağı oldu. Uzun yıllar ülkemizin önemli kulüplerinde forma giyen isimlerden Hakan Ünsal, Papen Mustafa, Murat Erdoğan, Metin Uzun, Faruk Sarman, Cihan Haspolatlı, Serkan Özsoy, Hüseyin Sunar, Hasan Yiğit ve Mehmet Akdemir’in de mücadele ettiği Marmara Masterler Ligi, kuşkusuz Türkiye’nin en cazibeli ve kaliteli olarak dikkat çekiyor. GEBZE MASTERLER, GALATASARAY’I AĞIRLIYOR Marmara Masterler Ligi’ndeki gururumuz Gebze Masterler, ligde oynadığı 7 maçta, 4 galibiyet ve 3 beraberlik alırken, 2 maç eksiğiyle ligde 4.sırada bulunuyor. Yarın saat 21.00’da Çayırova Kuştepe Stadı’nda Galatasaray Liseli Veteranlar’ı konuk edecek olan Gebze’nin eskimeyen yıldızları, güçlü rakibiyle kora kor bir 90 dakikaya çıkacak. Mücadeleyi Galatasaray Başkan Yardımcısı ve aynı zamanda Galatasaray Liseli Veteranlar takımının başkanı Nasuhi Sezgin de izleyecek. EDİRNE VE ANTALYA’DA TURNUVAYA KATILACAKLAR Geçen sezon Antalya’da düzenlenen uluslar arası turnuvada şampiyon olarak büyük ses getiren Gebze Masterler, bu sezon da önemli turnuvalarda boy gösterecek. Nisan ayında Antalya’da, Mayıs ayında ise Edirne’de düzenlenecek olan turnuvaya katılacak olan Gebze’nin eski tüfekleri, Yunanistan’da yapılması planlanan turnuvaya da katılarak şampiyonluk mücadelesi verecek. BAŞKAN ÖNDEK’TEN PROFESYONEL YÖNETİM ANLAYIŞI Kuruculuğunu ve mevcut takım kaptanlığını Gebzespor’un kelebek lakaplı eski yıldızı Murat Çıplak’ın yaptığı Gebze Masterler, mevcut Başkan Bülent Öndek’in profesyonel yapısıyla çok iyi bir ivme yakaladı. Gebze’de örnek bir sivil toplum kuruluşu olan Gebze Masterler’in başkanlığını yürüten Öndek, ‘’Gebze Masterler kısa sürede Türkiye’de isim yaptı. Kalitesiyle 1 numara olan Masterler Ligi’nde aranılan ve ilgi duyulan bir takım olduk. Bu önemli başarıda emeği olan, ter döken tüm arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum’’dedi.
Türkiye’nin eskimeyen yıldız futbolcularının mücadele ettiği Marmara Masterler Ligi, kalitesiyle kısa sürede fark yaratırken, gururumuz Gebze Masterler elde ettiği başarıyla adeta parmak ısırtıyor.

 

Birbirinden önemli yıldızların mücadele ettiği Marmara Masterler Ligi, kısa sürede futbol otoritelerinin ilgi odağı oldu. Uzun yıllar ülkemizin önemli kulüplerinde forma giyen isimlerden Hakan Ünsal, Papen Mustafa, Murat Erdoğan, Metin Uzun, Faruk Sarman, Cihan Haspolatlı, Serkan Özsoy, Hüseyin Sunar, Hasan Yiğit ve Mehmet Akdemir’in de mücadele ettiği Marmara Masterler Ligi, kuşkusuz Türkiye’nin en cazibeli ve kaliteli olarak dikkat çekiyor.

GEBZE MASTERLER, GALATASARAY’I AĞIRLIYOR

Marmara Masterler Ligi’ndeki gururumuz Gebze Masterler, ligde oynadığı 7 maçta, 4 galibiyet ve 3 beraberlik alırken, 2 maç eksiğiyle ligde 4.sırada bulunuyor. Yarın saat 21.00’da Çayırova Kuştepe Stadı’nda Galatasaray Liseli Veteranlar’ı konuk edecek olan Gebze’nin eskimeyen yıldızları, güçlü rakibiyle kora kor bir 90 dakikaya çıkacak. Mücadeleyi Galatasaray Başkan Yardımcısı ve aynı zamanda Galatasaray Liseli Veteranlar takımının başkanı Nasuhi Sezgin de izleyecek.

EDİRNE VE ANTALYA’DA TURNUVAYA KATILACAKLAR

Geçen sezon Antalya’da düzenlenen uluslar arası turnuvada şampiyon olarak büyük ses getiren Gebze Masterler, bu sezon da önemli turnuvalarda boy gösterecek. Nisan ayında Antalya’da, Mayıs ayında ise Edirne’de düzenlenecek olan turnuvaya katılacak olan Gebze’nin eski tüfekleri, Yunanistan’da yapılması planlanan turnuvaya da katılarak şampiyonluk mücadelesi verecek.

BAŞKAN ÖNDEK’TEN PROFESYONEL YÖNETİM ANLAYIŞI

Kuruculuğunu ve mevcut takım kaptanlığını Gebzespor’un kelebek lakaplı eski yıldızı Murat Çıplak’ın yaptığı Gebze Masterler, mevcut Başkan Bülent Öndek’in profesyonel yapısıyla çok iyi bir ivme yakaladı. Gebze’de örnek bir sivil toplum kuruluşu olan Gebze Masterler’in başkanlığını yürüten Öndek, ‘’Gebze Masterler kısa sürede Türkiye’de isim yaptı. Kalitesiyle 1 numara olan Masterler Ligi’nde aranılan ve ilgi duyulan bir takım olduk. Bu önemli başarıda emeği olan, ter döken tüm arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum’’dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.