19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Martı hesabı kapattı! 2-0

Spor 02.12.2018 - 16:09, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Martı hesabı kapattı! 2-0

Ligdeki ilk ve tek yenilgisini Halıdere Belediyespor karşısında alan Martıspor, rakibini rövanş maçında 2-0 yenerek hesap gördü. Zirvedeki yerini koruyan lider Martıspor’a galibiyeti getiren goller Akın ve Enes’ten geldi. 1.Küme C Grubu’nda adım adım şampiyonluğa koşan lider Darıca Martıspor, rakiplerini birer birer geçmeye devam ediyor. Ligin ikinci yarısının ilk maçında Nenehatun Stadı’nda Halıdere Belediyespor’u konuk eden Darıca temsilcisi, rakibini Akın ve Enes’in golleriyle 2-0 yenerek şampiyonluk yürüyüşünü sürdürdü. Ligdeki ilk ve tek yenilgisini ligin ilk yarısında Halıdere karşısında alan Martıspor, böylece rakibinden rövanş maçını alarak hesabı kapatmış oldu. Puanını 23’e çıkarıp en yakın rakibi Maşukiye ile arasındaki 2 puan farkı koruyarak liderliğini sürdüren Darıca Martıspor, gelecek hafta deplasmanda Çubuklu Balaspor’a konuk olacak.

Ligdeki ilk ve tek yenilgisini Halıdere Belediyespor karşısında alan Martıspor, rakibini rövanş maçında 2-0 yenerek hesap gördü. Zirvedeki yerini koruyan lider Martıspor’a galibiyeti getiren goller Akın ve Enes’ten geldi.

1.Küme C Grubu’nda adım adım şampiyonluğa koşan lider Darıca Martıspor, rakiplerini birer birer geçmeye devam ediyor. Ligin ikinci yarısının ilk maçında Nenehatun Stadı’nda Halıdere Belediyespor’u konuk eden Darıca temsilcisi, rakibini Akın ve Enes’in golleriyle 2-0 yenerek şampiyonluk yürüyüşünü sürdürdü. Ligdeki ilk ve tek yenilgisini ligin ilk yarısında Halıdere karşısında alan Martıspor, böylece rakibinden rövanş maçını alarak hesabı kapatmış oldu. Puanını 23’e çıkarıp en yakın rakibi Maşukiye ile arasındaki 2 puan farkı koruyarak liderliğini sürdüren Darıca Martıspor, gelecek hafta deplasmanda Çubuklu Balaspor’a konuk olacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.