Martıspor ‘Güneş’i söndürdü! 2-1

Spor 30.09.2019 - 14:43, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Martıspor ‘Güneş’i söndürdü! 2-1

Darıca Martspor şaha kalktı. Süper Amatör Lig B Grubu’nda mücadele eden Martıspor, 1-0 geriye düştüğü maçta Kocaeli Güneşspor’u 2-1 yenerek 3 puanla tanıştı. Nenehatun Stadı’nda oynanan mücadeleye iyi başlasa da savunma ve kaleci arasında bir anlık anlaşmazlık sonucu geriye düşen Martıspor, devreyi geride bıraktı. İBRAHİM’DEN RESİTAL Karşılaşmanın ikinci yarısına maça büyük ilgi gösteren taraftarlarının yoğun desteğiyle baskılı ve istekli başlayan Martıspor, maçı çevirmek adına adeta varını yoğunu ortaya koydu. Martıspor’da sakatlığını yeni atlatan ve Güneşspor karşılaşmasının ikinci yarısında oyuna dahil olan golcü oyuncu İbrahim Öztürk, maça damgasını vurdu. 80.dakikada kullanılan köşe vuruşunda skora denge getiren İbrahim 85.dakikada ceza sahası dışından vurduğu harika şutu gole çevirerek Martıspor’a hayat verdi. BIYIK VE ACAY DA İZLEDİ Karşılaşmadan 2-1’lik zaferle ayrılan Martıspor, galibiyet coşkusunu taraftarları ile kutladı. Ligin ikinci haftasında ilk puanlarıyla tanışan Martıspor, gelecek hafta deplasmanda Büyük Derbentspor’a konuk olacak. Öte yandan Nenehatun Stadı’nda oynanan karşılaşmayı Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, Ak Parti Darıca İlçe Başkanı Ufuk Acay ve ilçe yöneticileri de takip etti. Maç sonunda Bıyık ve Acay, Martıspor teknik heyeti ve futbolcularını kutladı.

Darıca Martspor şaha kalktı. Süper Amatör Lig B Grubu’nda mücadele eden Martıspor, 1-0 geriye düştüğü maçta Kocaeli Güneşspor’u 2-1 yenerek 3 puanla tanıştı. Nenehatun Stadı’nda oynanan mücadeleye iyi başlasa da savunma ve kaleci arasında bir anlık anlaşmazlık sonucu geriye düşen Martıspor, devreyi geride bıraktı.

İBRAHİM’DEN RESİTAL

Karşılaşmanın ikinci yarısına maça büyük ilgi gösteren taraftarlarının yoğun desteğiyle baskılı ve istekli başlayan Martıspor, maçı çevirmek adına adeta varını yoğunu ortaya koydu. Martıspor’da sakatlığını yeni atlatan ve Güneşspor karşılaşmasının ikinci yarısında oyuna dahil olan golcü oyuncu İbrahim Öztürk, maça damgasını vurdu. 80.dakikada kullanılan köşe vuruşunda skora denge getiren İbrahim 85.dakikada ceza sahası dışından vurduğu harika şutu gole çevirerek Martıspor’a hayat verdi.

BIYIK VE ACAY DA İZLEDİ

Karşılaşmadan 2-1’lik zaferle ayrılan Martıspor, galibiyet coşkusunu taraftarları ile kutladı. Ligin ikinci haftasında ilk puanlarıyla tanışan Martıspor, gelecek hafta deplasmanda Büyük Derbentspor’a konuk olacak. Öte yandan Nenehatun Stadı’nda oynanan karşılaşmayı Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, Ak Parti Darıca İlçe Başkanı Ufuk Acay ve ilçe yöneticileri de takip etti. Maç sonunda Bıyık ve Acay, Martıspor teknik heyeti ve futbolcularını kutladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.