19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Martıspor iftiharla sunar!

Spor 07.06.2018 - 19:31, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Martıspor iftiharla sunar!

MARTISPOR AİLESİ ESKİ VE YENİ YÖNETİCİLERİYLE İFTARDA BULUŞTU!

Martıspor ailesi, eski ve yeni dönem yöneticilerinin yer aldığı iftar yemeğinde bir araya gelerek hep birlikte oruç açtı. Güzel bir ortamda gerçekleşen iftar yemeğinde Martıspor’a emek veren eski sporcu ve yöneticilere plaket takdim edildi. Darıca’nın köklü kulüplerinden Kültür ve Martıspor Kulübü, dün akşam kulüp lokalinde düzenlenen iftar yemeğinde bir araya geldi. Darıca Gençlerbirliği patentli futbolculardan oluşan yönetim kurulu üyeleriyle bölgemizde kısa sürede etki yapan Martıspor, kulübün eski dönem yöneticileri ve sporcularını iftar yemeğinde konuk ederek ahde vefa örneği gösterdiler. Eski ve yeni dönem yöneticilerinin bir araya geldiği iftar programında güzel bir akşam geçiren Martıspor ailesi, hep birlikte oruç açmanın mutluluğunu yaşadılar.         ERESTİN’DEN MARTISPOR’A ÖVGÜLER Darıca Gençlerbirliği alt yapısının mihenk taşı olarak bilinen İbrahim Erestin, Martıspor’un iftar yemeğine katılan isimler arasında yer alırken, deneyimli spor adamının Martıspor hakkındaki güzel sözleri yüzlerde tebessüm bıraktırdı. Martıspor Kulübü’nün yeni oluşumuyla yeniden hayat bulmasından duyduğu memnuniyeti dile getiren Erestin, Darıca ailesi olarak tek yumruk olmaları halinde bölgemizden bir çok önemli sporcunun Türk sporuna hizmet vereceğine inandığını söyledi.       YÖNETİCİLERDEN ÖRNEK MİSAFİRPERVERLİK Her biri futbolcu olan Martıspor’un emektar yöneticileri, iftar programına katılan tüm misafirler ile yakından ilgilenerek güzel bir misafirperverlik örneği gösterdiler. Amaçlarının bölge futboluna katkı sunmak olduğunu söyleyen Martısporlu yöneticiler, sporun var olduğu her yerde güzelliklerin olduğunu ve bunu tüm kesimlere yaymak istediklerini belirttiler. GEBZESPORLU FUTBOLCULAR DA KATILDI Öte yandan Martıspor ailesinin unutulmaz iftarına Gebzesporlu futbolcular da katıldı. Mor beyazlıların geçen sezon elde ettiği şampiyonlukta önemli etkisi bulunan, aynı zamanda Martıspor yöneticisi olan Oğuz Başaran ile Gebzespor’un yeni transferi Mustafa Kara da iftar yemeğinde yer aldı.    
MARTISPOR AİLESİ ESKİ VE YENİ YÖNETİCİLERİYLE İFTARDA BULUŞTU!

Martıspor ailesi, eski ve yeni dönem yöneticilerinin yer aldığı iftar yemeğinde bir araya gelerek hep birlikte oruç açtı. Güzel bir ortamda gerçekleşen iftar yemeğinde Martıspor’a emek veren eski sporcu ve yöneticilere plaket takdim edildi.

Darıca’nın köklü kulüplerinden Kültür ve Martıspor Kulübü, dün akşam kulüp lokalinde düzenlenen iftar yemeğinde bir araya geldi. Darıca Gençlerbirliği patentli futbolculardan oluşan yönetim kurulu üyeleriyle bölgemizde kısa sürede etki yapan Martıspor, kulübün eski dönem yöneticileri ve sporcularını iftar yemeğinde konuk ederek ahde vefa örneği gösterdiler. Eski ve yeni dönem yöneticilerinin bir araya geldiği iftar programında güzel bir akşam geçiren Martıspor ailesi, hep birlikte oruç açmanın mutluluğunu yaşadılar.

 

 

 

 

ERESTİN’DEN MARTISPOR’A ÖVGÜLER

Darıca Gençlerbirliği alt yapısının mihenk taşı olarak bilinen İbrahim Erestin, Martıspor’un iftar yemeğine katılan isimler arasında yer alırken, deneyimli spor adamının Martıspor hakkındaki güzel sözleri yüzlerde tebessüm bıraktırdı. Martıspor Kulübü’nün yeni oluşumuyla yeniden hayat bulmasından duyduğu memnuniyeti dile getiren Erestin, Darıca ailesi olarak tek yumruk olmaları halinde bölgemizden bir çok önemli sporcunun Türk sporuna hizmet vereceğine inandığını söyledi.

 

 

 

YÖNETİCİLERDEN ÖRNEK MİSAFİRPERVERLİK

Her biri futbolcu olan Martıspor’un emektar yöneticileri, iftar programına katılan tüm misafirler ile yakından ilgilenerek güzel bir misafirperverlik örneği gösterdiler. Amaçlarının bölge futboluna katkı sunmak olduğunu söyleyen Martısporlu yöneticiler, sporun var olduğu her yerde güzelliklerin olduğunu ve bunu tüm kesimlere yaymak istediklerini belirttiler.

GEBZESPORLU FUTBOLCULAR DA KATILDI

Öte yandan Martıspor ailesinin unutulmaz iftarına Gebzesporlu futbolcular da katıldı. Mor beyazlıların geçen sezon elde ettiği şampiyonlukta önemli etkisi bulunan, aynı zamanda Martıspor yöneticisi olan Oğuz Başaran ile Gebzespor’un yeni transferi Mustafa Kara da iftar yemeğinde yer aldı.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.