Maske takma zorunluluğu getirildi

Gündem 18.06.2020 - 10:08, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Maske takma zorunluluğu getirildi

Bilim Kurulu'nun önerisi ve İl Hıfzıssıhha Meclislerince alınan kararla İstanbul, Ankara ve Bursa'nın tüm ilçelerinde açık ve kapalı her türlü alanda ağız ve burnu kapatacak şekilde maske takmak zorunlu hale getirildi. İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, maske kararına ilişkin yaptığı açıklamada "İl Hıfzıssıhha Meclisince İstanbul’da bütün açık alanlarda ağız ve burnu kapatacak şekilde maske takılmasının zorunlu hale getirilmesi ve aykırı durumlarda cezai işlem uygulanması kararı alınmıştır" ifadesini kullandı. İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, sosyal medya hesabı Twitter'dan yaptığı paylaşımla İstanbul’da maske takmanın zorunlu hale getirildiğini duyurdu. Vali Yerlikaya maskeli emojiyi kullanarak yaptığı paylaşımında, “Değerli İstanbullular, sağlığınız için İstanbul'da açık alanlarda maske takmak artık zorunlu” ifadelerini kullandı.

Bilim Kurulu'nun önerisi ve İl Hıfzıssıhha Meclislerince alınan kararla İstanbul, Ankara ve Bursa'nın tüm ilçelerinde açık ve kapalı her türlü alanda ağız ve burnu kapatacak şekilde maske takmak zorunlu hale getirildi. İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, maske kararına ilişkin yaptığı açıklamada "İl Hıfzıssıhha Meclisince İstanbul’da bütün açık alanlarda ağız ve burnu kapatacak şekilde maske takılmasının zorunlu hale getirilmesi ve aykırı durumlarda cezai işlem uygulanması kararı alınmıştır" ifadesini kullandı.

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, sosyal medya hesabı Twitter'dan yaptığı paylaşımla İstanbul’da maske takmanın zorunlu hale getirildiğini duyurdu.

Vali Yerlikaya maskeli emojiyi kullanarak yaptığı paylaşımında, “Değerli İstanbullular, sağlığınız için İstanbul'da açık alanlarda maske takmak artık zorunlu” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.