Maslak'ta korkunç kaza: Ölü ve yaralılar var

05.10.2016 - 12:07, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Maslak'ta korkunç kaza: Ölü ve yaralılar var

Maslak'ta beton mikseri dehşet saçtı.Kazada bir kişi öldü, 5 kişi yaralandı.

İstanbul'da sabah saatlerinde yağmaya başlayan yağmur kazaya neden oldu. Maslak Büyükdere Caddesi'nde kontrolden çıkan  beton mikseri dehşet saçtı. 5 aracı altına alıp  sürükledi. Olay yerine çok sayıda ambulans ve kurtarma ekibi sevk edildi.   ÖLÜ VE YARALILAR VAR... Kazada bir kişi hayatını kaybederken, 5 kişi de yaralandı. Kaza nedeniyle yol trafiğe kapatıldı. Olay yerinde güvenlik önlemi alan polis mikserin şöförü gözaltına aldı.
Maslak'ta beton mikseri dehşet saçtı.Kazada bir kişi öldü, 5 kişi yaralandı.

İstanbul'da sabah saatlerinde yağmaya başlayan yağmur kazaya neden oldu. Maslak Büyükdere Caddesi'nde kontrolden çıkan  beton mikseri dehşet saçtı. 5 aracı altına alıp  sürükledi. Olay yerine çok sayıda ambulans ve kurtarma ekibi sevk edildi.

 

ÖLÜ VE YARALILAR VAR...

Kazada bir kişi hayatını kaybederken, 5 kişi de yaralandı. Kaza nedeniyle yol trafiğe kapatıldı. Olay yerinde güvenlik önlemi alan polis mikserin şöförü gözaltına aldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.