19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Match Grup, Başkan Yıldırım’a konuk oldu!

Gebze 25.06.2020 - 14:20, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Match Grup, Başkan Yıldırım’a konuk oldu!

Match Grup sahibi Muhammed Cihad Demirtaş ve Körfez Barter firması sahibi Kerem Genç, Ümit Medya Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Yıldırım’ı ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini sundular.  Match Grup sahibi Muhammed Cihad Demirtaş, Başkan Nihat Yıldırım’a hayırlı olsun dileklerini sunarken “Match Grup olarak pandemi sürecinde bile çalıştık. Çalışmalarımızdaki en büyük ivmeyi C Sınıfı bir bilge alarak gerçekleştirdik. Müteahhitlik karnesi dediğimiz bu belge Gebze’deki diğer firmalarda ender olan ya da hiç olmayan bir şey. Bu karne ile şuan bölgemizin en iyisiyiz diyebiliriz. Bu belge ile bölgemize katma değer katacağız. Kente fayda sağlamak prensibimiz. Gelecek adına çabalıyoruz. Olması gerektiği için değil fayda sağlamak için çalışıyoruz. Ancak biz görüyoruz ki bu bölgede sanayicilerimizle çalışan firmalar genel de Kocaeli dışından. Oysaki biz senelerdir buradayız. Burada ekmeğimizi kazanmaya çalışıyoruz. Bu yüzden de artık Kocaeli dışından gelen firmalar değil de Kocaeli’nin, Gebze Bölgesinin esnafı kazansın istiyoruz. Bundan sonraki çalışmalarımızda bu yönde olacak. Bu kapsamda da sanayicilerimizle iş birliği içinde olacağız. Match Grup olarak çabamız hep hizmet yönünde olacak.” dedi. ÜRETEN İNSANLARI SEVİYORUM Ümit Medya Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Yıldırım da gerçekleşen ziyaretten dolayı memnun olduğunun altını çizerek “Üreten insanı severim. Sizler gibi çabalayan insanları takdir ediyorum. Başarılar diliyorum, biz sizlerin yaptıklarınızı kamuoyuna aktaracağız sizler de hizmet edeceksiniz. Bu kapsamda da her türlü desteğe hazırız. Biz sizlere destek oldukça siz de Gebze Bölgesi ve Kocaeli’miz için hizmet edeceksiniz” dedi.

Match Grup sahibi Muhammed Cihad Demirtaş ve Körfez Barter firması sahibi Kerem Genç, Ümit Medya Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Yıldırım’ı ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini sundular.  Match Grup sahibi Muhammed Cihad Demirtaş, Başkan Nihat Yıldırım’a hayırlı olsun dileklerini sunarken “Match Grup olarak pandemi sürecinde bile çalıştık. Çalışmalarımızdaki en büyük ivmeyi C Sınıfı bir bilge alarak gerçekleştirdik. Müteahhitlik karnesi dediğimiz bu belge Gebze’deki diğer firmalarda ender olan ya da hiç olmayan bir şey. Bu karne ile şuan bölgemizin en iyisiyiz diyebiliriz. Bu belge ile bölgemize katma değer katacağız. Kente fayda sağlamak prensibimiz. Gelecek adına çabalıyoruz. Olması gerektiği için değil fayda sağlamak için çalışıyoruz. Ancak biz görüyoruz ki bu bölgede sanayicilerimizle çalışan firmalar genel de Kocaeli dışından. Oysaki biz senelerdir buradayız. Burada ekmeğimizi kazanmaya çalışıyoruz. Bu yüzden de artık Kocaeli dışından gelen firmalar değil de Kocaeli’nin, Gebze Bölgesinin esnafı kazansın istiyoruz. Bundan sonraki çalışmalarımızda bu yönde olacak. Bu kapsamda da sanayicilerimizle iş birliği içinde olacağız. Match Grup olarak çabamız hep hizmet yönünde olacak.” dedi.

ÜRETEN İNSANLARI SEVİYORUM

Ümit Medya Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Yıldırım da gerçekleşen ziyaretten dolayı memnun olduğunun altını çizerek “Üreten insanı severim. Sizler gibi çabalayan insanları takdir ediyorum. Başarılar diliyorum, biz sizlerin yaptıklarınızı kamuoyuna aktaracağız sizler de hizmet edeceksiniz. Bu kapsamda da her türlü desteğe hazırız. Biz sizlere destek oldukça siz de Gebze Bölgesi ve Kocaeli’miz için hizmet edeceksiniz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.