19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Mavi Basamak Miniklerinden Çanakkale ruhu

Darıca 21.03.2017 - 12:50, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Mavi Basamak Miniklerinden Çanakkale ruhu

Mavi Basamak Anaokulu öğrencileri Çanakkale Zaferi'nin 102. Yılı etkinlikleri kapsamında sahnelediği gösteri ile izleyenlere duygusal anlar yaşattı.

Mavi Basamak Anaokulu öğretmenleri tarafından hazırlanan ve öğrenciler tarafından hayata geçirilen hayat hikâyelerinin anlatıldığı, şiirlerin okunduğu, tiyatro oyunlarının sahnelendiği ve duygu dolu anların yaşandığı gösteride Çanakkale Savaşı'nın çok önemli noktalarına da vurgu yapılması dikkatlerden kaçmadı. Çanakkale'de üç neslin; Dedelerin, babaların ve torunların aynı siperde, aynı amaç uğruna şehit olduğunun anlatıldığı bölümde duygusal anlar yaşandı. Oyunu izleyenler gözyaşlarına hâkim olamadı. ÇANAKKALE RUHUNU YAŞATTIK Çanakkale Deniz ve Kara Savaşlarının anlatıldığı oyunda, görüntüler eşliğinde o gün yaşanılan hayat hikâyeleri anlatıldı. Mavi Basamak Anaokulu Müdürü Banu Katalioğlu, öğrencileri ile Çanakkale Ruhunu tiyatro sahnesinden izleyenlere aktarabildikleri için çok mutlu olduğunu ifade etti. Katalioğlu,  "Minik yavrularımız ecdadımızı harika anlattılar. Bizler performanslarını çok merak ediyorduk. Ortaya harika bir oyun çıktı. Hepsini alınlarından öpüyor tebrik ediyorum" dedi.  
Mavi Basamak Anaokulu öğrencileri Çanakkale Zaferi'nin 102. Yılı etkinlikleri kapsamında sahnelediği gösteri ile izleyenlere duygusal anlar yaşattı.

Mavi Basamak Anaokulu öğretmenleri tarafından hazırlanan ve öğrenciler tarafından hayata geçirilen hayat hikâyelerinin anlatıldığı, şiirlerin okunduğu, tiyatro oyunlarının sahnelendiği ve duygu dolu anların yaşandığı gösteride Çanakkale Savaşı'nın çok önemli noktalarına da vurgu yapılması dikkatlerden kaçmadı. Çanakkale'de üç neslin; Dedelerin, babaların ve torunların aynı siperde, aynı amaç uğruna şehit olduğunun anlatıldığı bölümde duygusal anlar yaşandı. Oyunu izleyenler gözyaşlarına hâkim olamadı.

ÇANAKKALE RUHUNU YAŞATTIK

Çanakkale Deniz ve Kara Savaşlarının anlatıldığı oyunda, görüntüler eşliğinde o gün yaşanılan hayat hikâyeleri anlatıldı. Mavi Basamak Anaokulu Müdürü Banu Katalioğlu, öğrencileri ile Çanakkale Ruhunu tiyatro sahnesinden izleyenlere aktarabildikleri için çok mutlu olduğunu ifade etti. Katalioğlu,  "Minik yavrularımız ecdadımızı harika anlattılar. Bizler performanslarını çok merak ediyorduk. Ortaya harika bir oyun çıktı. Hepsini alınlarından öpüyor tebrik ediyorum" dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.