Mavi Basamak’ta Anneler Günü coşkusu

Darıca 14.05.2017 - 14:36, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Mavi Basamak’ta Anneler Günü coşkusu

Bölgemizin önde gelen eğitim kurumlarından Mavi Basamak Anaokulu, hafta sonunda düzenlediği etkinlikle Anneler Günü’nü kutladı. Bayramoğlu Doğa Park Restaurant’ta düzenlenen etkinliğe, minik öğrenciler aileleriyle birlikte katılırken, aileler hep birlikte kahvaltı yaparak güzel bir ortamda eğlendiler.     ÖĞRENCİLERDEN ANNELERİNE ÖZEL GÖSTERİ Kahvaltı sonrasında minik öğrenciler, anneleri için hazırladıkları ‘’Benim annem bir melek’’ isimli özel gösteriyi başarıyla sundular. Minik öğrencilerin ve öğretmenlerin birlikte hazırlamış olduğu gösteri veliler tarafından büyük bir beğeniyle izlenirken, minikler gösterdikleri başarılı performansla alkışlandılar. Gösteri sonrasında öğrenciler, kendi hazırladıkları hediyeleri ve çiçekleri annelerine hediye ederek Anneler Günü’nü kutladılar.     ETKİNLİKLER DEVAM EDECEK Mavi Basamak Anaokulu ortaklarından Emine Banu Katalıoğlu ve Güven Uzun, tüm annelerin Anneler Günü’nü kutlarken, gerçekleşen etkinlikten duydukları mutluluğu dile getirdiler. Katalıoğlu yaptığı açıklamada, ‘’ Dünyanın en değerli varlığı olan annelerimize hazırlamış oldukları bu güzel etkinliklerden dolayı öğretmen ve öğrencilerimize çok teşekkür ediyoruz. Mavi Basamak ailesi olarak etkinliklerimiz devam edecek.” Dedi.  

Bölgemizin önde gelen eğitim kurumlarından Mavi Basamak Anaokulu, hafta sonunda düzenlediği etkinlikle Anneler Günü’nü kutladı. Bayramoğlu Doğa Park Restaurant’ta düzenlenen etkinliğe, minik öğrenciler aileleriyle birlikte katılırken, aileler hep birlikte kahvaltı yaparak güzel bir ortamda eğlendiler.

 

 

ÖĞRENCİLERDEN ANNELERİNE ÖZEL GÖSTERİ

Kahvaltı sonrasında minik öğrenciler, anneleri için hazırladıkları ‘’Benim annem bir melek’’ isimli özel gösteriyi başarıyla sundular. Minik öğrencilerin ve öğretmenlerin birlikte hazırlamış olduğu gösteri veliler tarafından büyük bir beğeniyle izlenirken, minikler gösterdikleri başarılı performansla alkışlandılar. Gösteri sonrasında öğrenciler, kendi hazırladıkları hediyeleri ve çiçekleri annelerine hediye ederek Anneler Günü’nü kutladılar.

 

 

ETKİNLİKLER DEVAM EDECEK

Mavi Basamak Anaokulu ortaklarından Emine Banu Katalıoğlu ve Güven Uzun, tüm annelerin Anneler Günü’nü kutlarken, gerçekleşen etkinlikten duydukları mutluluğu dile getirdiler. Katalıoğlu yaptığı açıklamada, ‘’ Dünyanın en değerli varlığı olan annelerimize hazırlamış oldukları bu güzel etkinliklerden dolayı öğretmen ve öğrencilerimize çok teşekkür ediyoruz. Mavi Basamak ailesi olarak etkinliklerimiz devam edecek.” Dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.