19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Mavi Basamakta yaz keyfi

Darıca 28.07.2017 - 10:56, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Mavi Basamakta yaz keyfi

Mavi Basamak Anaokulu yaz okulları aktiviteleri ile çocuklara kaliteli zaman geçirtme, eğlenirken öğretme çalışmalarına devam ediyor.

Mavi Basamak Anaokulu Müdürü Banu Katalioğlu çalışmalarına ilişkin yaptığı açıklamada, “Çocuklarımızın çocukça güzellikleri gerçek anlamda yaşadığı Yaz Okulunun en  Doğru Adresi  Mavi Basamak.. Uzun yıllardan beri bölgemizde ki çocuklarımızla kaliteli zaman yaşatmak için yenilikler ekleyerek çalışmalarımız hızla devam ediyor.Yaz aylarını eğlenerek ve öğrenerek geçirmenin tam zamanı. Öğrencilerimiz için birbirinden eğlenceli aktivitelerle dolu yaz programı ile çıplak ayak toprağa basmanın keyfini, çimlerin üzerinde koşarak su savaşı yapmanın özgürlüğünü yaşıyor.”dedi. KENDİ ELLERİ İLE MANTILAR AÇILIYOR Katalioğlu sözlerine şöyle devam etti…”Step, jimnastik ile zinde kalmayı, müzikli yarışmalarla eğlenmeyi, profesyonel olarak yüzme  eğitimi alıyorÇocuklarımızın sıcak arkadaşlık ortamı içerisinde bedensel, ruhsal, sosyal yönden gelişimlerini desteklerken, eğlenceli bir yaz tatili geçirmeleri için gerekli olan aktivitelerimiz YÜZME , CİMNASTİK , DANSLAR , BİNİCİLİK, KAMP, İNGİLİZCE MÜZİKLİ OYUNLAR , DRAMA , SATRANÇ , AKIL OYUNLARI , EĞİTİCİ EĞLENDİRİCİ GEZİLER , UNUTULMAYA YÜZ TUTMUŞ SOKAK OYUNLARI , YAŞAYARAK GÖREREK GÖZLEMLEYEREK DOKUNARAK UYGULAMALI ÇALIŞMALAR İNTERAKTİF EĞİTİM SÜRECİ  sunmaktır. 25 AĞUSTOS’A KADAR DEVAM EDECEK Kendi eliyle mantılar açıyor , dondurmasını kendileri yapıyor , kaplumbağı yıkıyor , Oyunlar oynadığımız alanları düzenli ve bakımlı kullanmamız gerektiğine her zaman değinilerek temizliğini  yapıyoruz,  bahçede çim biçiyor , Bilime Sanata dair gezilere katılıyor , Doğayı keşfediyor , Yaşadığımız çevrenin güzelliklerini tarihini öğreniyor , Kendi alış-verişini kendisi yapıyor ,  körebe , ortada sıçan  gibi pek çok oyun ile  .. yaşama dair geri dönülemeyecek olan bu en güzel çocukluk dönemlerini Mavi Basamak Yaz Okulu  ile doyasıya çıkarıyor Bu yıl 25 Ağustosa kadar sürecek olan Yaz Okulu programımızda bizlerle olan çocuklarımız çok şanslı .. Eğlendiren öğreten  aktivitelerimiz için   facebook/basamakegitimkurumlari.com  sayfamızda takipte kalabilirsiniz.”  
Mavi Basamak Anaokulu yaz okulları aktiviteleri ile çocuklara kaliteli zaman geçirtme, eğlenirken öğretme çalışmalarına devam ediyor.

Mavi Basamak Anaokulu Müdürü Banu Katalioğlu çalışmalarına ilişkin yaptığı açıklamada, “Çocuklarımızın çocukça güzellikleri gerçek anlamda yaşadığı Yaz Okulunun en  Doğru Adresi  Mavi Basamak.. Uzun yıllardan beri bölgemizde ki çocuklarımızla kaliteli zaman yaşatmak için yenilikler ekleyerek çalışmalarımız hızla devam ediyor.Yaz aylarını eğlenerek ve öğrenerek geçirmenin tam zamanı. Öğrencilerimiz için birbirinden eğlenceli aktivitelerle dolu yaz programı ile çıplak ayak toprağa basmanın keyfini, çimlerin üzerinde koşarak su savaşı yapmanın özgürlüğünü yaşıyor.”dedi.

KENDİ ELLERİ İLE MANTILAR AÇILIYOR

Katalioğlu sözlerine şöyle devam etti…”Step, jimnastik ile zinde kalmayı, müzikli yarışmalarla eğlenmeyi, profesyonel olarak yüzme  eğitimi alıyorÇocuklarımızın sıcak arkadaşlık ortamı içerisinde bedensel, ruhsal, sosyal yönden gelişimlerini desteklerken, eğlenceli bir yaz tatili geçirmeleri için gerekli olan aktivitelerimiz YÜZME , CİMNASTİK , DANSLAR , BİNİCİLİK, KAMP, İNGİLİZCE MÜZİKLİ OYUNLAR , DRAMA , SATRANÇ , AKIL OYUNLARI , EĞİTİCİ EĞLENDİRİCİ GEZİLER , UNUTULMAYA YÜZ TUTMUŞ SOKAK OYUNLARI , YAŞAYARAK GÖREREK GÖZLEMLEYEREK DOKUNARAK UYGULAMALI ÇALIŞMALAR İNTERAKTİF EĞİTİM SÜRECİ  sunmaktır.

25 AĞUSTOS’A KADAR DEVAM EDECEK

Kendi eliyle mantılar açıyor , dondurmasını kendileri yapıyor , kaplumbağı yıkıyor , Oyunlar oynadığımız alanları düzenli ve bakımlı kullanmamız gerektiğine her zaman değinilerek temizliğini  yapıyoruz,  bahçede çim biçiyor , Bilime Sanata dair gezilere katılıyor , Doğayı keşfediyor , Yaşadığımız çevrenin güzelliklerini tarihini öğreniyor , Kendi alış-verişini kendisi yapıyor ,  körebe , ortada sıçan  gibi pek çok oyun ile  .. yaşama dair geri dönülemeyecek olan bu en güzel çocukluk dönemlerini Mavi Basamak Yaz Okulu  ile doyasıya çıkarıyor Bu yıl 25 Ağustosa kadar sürecek olan Yaz Okulu programımızda bizlerle olan çocuklarımız çok şanslı .. Eğlendiren öğreten  aktivitelerimiz için   facebook/basamakegitimkurumlari.com  sayfamızda takipte kalabilirsiniz.”

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.