19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Mavi Bayraklı Cebeci Halk Plajı’nın 3. etabı tatilcileri bekliyor

Kocaeli 25.06.2016 - 11:56, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Mavi Bayraklı Cebeci Halk Plajı’nın 3. etabı tatilcileri bekliyor

Büyükşehir Belediyesi tarafından Kandıra Cebeci Sahili’nin 3. etabında çalışmalar tamamlanarak, halk plajı yaza hazırlandı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Park, Bahçe ve Yeşil Alanlar Daire Başkanlığı tarafından Kandıra Cebeci Sahili 3. Etabı düzenleme projesi kapsamında çalışmalar tamamlanma aşamasına geldi. Ramazan Bayramı’ndan sonra hız kazanacak deniz sezonuna yetiştirilmesi planlanan 3. etapta, 11 bin 600 metrekare alanda sahil düzenleme çalışması yapıldı.   MAVİ BAYRAKLI PLAJIN 3. ETABI Cebeci sahilinin 3. etabına yaz aylarında tatilcilerin gönül rahatlığıyla zaman geçirebileceği sosyal donatılar da inşa edildi. Sahilde 500 metre yürüyüş ve bisiklet yolu, soyunma kabinleri, bay ve bayan WC, duşlar, 5 adet kamelya, çocuk oyun grupları bulunacak. Mavi Bayraklı Cebeci Halk Plajı’nı genişletmek amacıyla yapılan çalışma ile 3. etabın da tamamlanmasıyla vatandaşların gönül rahatlığıyla denize girebileceği, çocuk oyun grupları ve kamelyalarla güzel bir dinlence ve tatil yeri oluşturuldu.   HER TÜRLÜ İMKÂN VAR Büyükşehir Belediyesi’nin Kandıra Cebeci Sahili’ndeki Mavi Bayraklı Halk Plajı, vatandaşların yaz aylarında sıklıkla uğradıkları bir mekan. Her türlü imkânın bulunduğu plajda KOSKEM tarafından boğulma vakalarına da anında müdahale ediliyor. Ekiplerin yaz dönemi boyunca cankurtaranlık hizmeti verdiği plaj standartlara uygun tüm donatılara sahip bir şekilde hizmete hazırlanıyor.
Büyükşehir Belediyesi tarafından Kandıra Cebeci Sahili’nin 3. etabında çalışmalar tamamlanarak, halk plajı yaza hazırlandı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Park, Bahçe ve Yeşil Alanlar Daire Başkanlığı tarafından Kandıra Cebeci Sahili 3. Etabı düzenleme projesi kapsamında çalışmalar tamamlanma aşamasına geldi. Ramazan Bayramı’ndan sonra hız kazanacak deniz sezonuna yetiştirilmesi planlanan 3. etapta, 11 bin 600 metrekare alanda sahil düzenleme çalışması yapıldı.

 

MAVİ BAYRAKLI PLAJIN 3. ETABI

Cebeci sahilinin 3. etabına yaz aylarında tatilcilerin gönül rahatlığıyla zaman geçirebileceği sosyal donatılar da inşa edildi. Sahilde 500 metre yürüyüş ve bisiklet yolu, soyunma kabinleri, bay ve bayan WC, duşlar, 5 adet kamelya, çocuk oyun grupları bulunacak. Mavi Bayraklı Cebeci Halk Plajı’nı genişletmek amacıyla yapılan çalışma ile 3. etabın da tamamlanmasıyla vatandaşların gönül rahatlığıyla denize girebileceği, çocuk oyun grupları ve kamelyalarla güzel bir dinlence ve tatil yeri oluşturuldu.

 

HER TÜRLÜ İMKÂN VAR

Büyükşehir Belediyesi’nin Kandıra Cebeci Sahili’ndeki Mavi Bayraklı Halk Plajı, vatandaşların yaz aylarında sıklıkla uğradıkları bir mekan. Her türlü imkânın bulunduğu plajda KOSKEM tarafından boğulma vakalarına da anında müdahale ediliyor. Ekiplerin yaz dönemi boyunca cankurtaranlık hizmeti verdiği plaj standartlara uygun tüm donatılara sahip bir şekilde hizmete hazırlanıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.