19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

‘Mavi Kapaktan Gönül Köprüsü’ Projesinde Ödül Var

Darıca 13.11.2017 - 10:40, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

‘Mavi Kapaktan Gönül Köprüsü’ Projesinde Ödül Var

Geri dönüşümde farkındalık yaratmayı ve ülke ekonomisine katkıda bulunmayı amaçlayan Darıca Yaşlılarla Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği (YAS-DER) eğitici seminerler veriyor.

Konuyla ilgili açıklama yapan YAS-DER Başkanı Kudret Sekban, “Bireylerde farkındalık yaratmaya çalışarak hem geri dönüşümle ülke ekonomisine katkıda bulunmayı, hem doğal kaynakları verimli kullanmayı, hem de elde edilen gelirle Dar gelirli ailelerin üniversitede okuyan çocuklarına burs vermeyi amaçladığımız projemizi bu yıl İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile birlikte ilçemiz genelindeki tüm okullarda yürütmeye karar verdik.” dedi. GERİ DÖNÜŞÜM EĞİTİMLERİ VERİLECEK Sekban, “Projemize teşvik amaçlı bir de ödül ekledik. Darıca genelinde tüm okullarda danışmanlarımızca geri dönüşümler konusunda eğitimler verecek,  geri dönüşümden elde ettiğimiz gelirlerle neler yaptığımızı anlatacak, farkındalık yarattığımız çocuklarımızdan mavi kapak toplamalarını teşvik edeceğiz. İlçemizde en çok kapak toplayan okula 1 adet projeksiyon cihazı, 2. ve 3. Okullara da kırtasiye malzemeleri vereceğiz.” dedi. “MAVİ KAPAKTAN GÖNÜL KÖPRÜSÜ” Sekban, “Dernek Gönüllümüz Eğitim Danışmanı Fulya Yalezan Yılmaz tarafından yapılan Geri dönüşüm ve Derneğimizde Mavi Kapaklardan elde edilen gelirlerin ne şekilde değerlendirildiği ile ilgili ilk farkındalık toplantısını Darıca Final Anadolu Lisesi öğrencileri ile gerçekleştirdik. Bundan sonra da talep eden tüm okullarda bu toplantıları yaparak “Mavi Kapaktan Gönül Köprüsü” projemizi anlatmaya devam edeceğiz.” dedi.
Geri dönüşümde farkındalık yaratmayı ve ülke ekonomisine katkıda bulunmayı amaçlayan Darıca Yaşlılarla Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği (YAS-DER) eğitici seminerler veriyor.

Konuyla ilgili açıklama yapan YAS-DER Başkanı Kudret Sekban, “Bireylerde farkındalık yaratmaya çalışarak hem geri dönüşümle ülke ekonomisine katkıda bulunmayı, hem doğal kaynakları verimli kullanmayı, hem de elde edilen gelirle Dar gelirli ailelerin üniversitede okuyan çocuklarına burs vermeyi amaçladığımız projemizi bu yıl İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile birlikte ilçemiz genelindeki tüm okullarda yürütmeye karar verdik.” dedi.
GERİ DÖNÜŞÜM EĞİTİMLERİ VERİLECEK
Sekban, “Projemize teşvik amaçlı bir de ödül ekledik. Darıca genelinde tüm okullarda danışmanlarımızca geri dönüşümler konusunda eğitimler verecek,  geri dönüşümden elde ettiğimiz gelirlerle neler yaptığımızı anlatacak, farkındalık yarattığımız çocuklarımızdan mavi kapak toplamalarını teşvik edeceğiz. İlçemizde en çok kapak toplayan okula 1 adet projeksiyon cihazı, 2. ve 3. Okullara da kırtasiye malzemeleri vereceğiz.” dedi.
“MAVİ KAPAKTAN GÖNÜL KÖPRÜSÜ”
Sekban, “Dernek Gönüllümüz Eğitim Danışmanı Fulya Yalezan Yılmaz tarafından yapılan Geri dönüşüm ve Derneğimizde Mavi Kapaklardan elde edilen gelirlerin ne şekilde değerlendirildiği ile ilgili ilk farkındalık toplantısını Darıca Final Anadolu Lisesi öğrencileri ile gerçekleştirdik. Bundan sonra da talep eden tüm okullarda bu toplantıları yaparak “Mavi Kapaktan Gönül Köprüsü” projemizi anlatmaya devam edeceğiz.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.