19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

MAZBATAYI ALDI, GÖREV DAĞILIMINI YAPTI!

Kocaeli 06.01.2016 - 14:44, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

MAZBATAYI ALDI, GÖREV DAĞILIMINI YAPTI!

CHP İl Başkanı Cengiz Sarıbay, Kocaeli Adliyesi’ne giderek mazbatasını aldı. Geçtiğimiz günlerde tek adaylı olarak gerçekleştirilen CHP il kongresinde başkan seçilen Cengiz Sarıbay, Kocaeli Adliyesi’ne giderek mazbatasını aldı. 2’nci İş Mahkemesi Hakimi Mehmet Emin Okumuş’tan mazbatasını alan Sarıbay, “Belgemizi bugün partililerimizle birlikte buradan almaktan gurur duyuyorum. CHP İl Başkanı vasfıyla burada bulunmaktan ve partime hizmet etmekten geri durmayacağım. Bana desteklerini esirgemeyen arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Hayırlı uğurlu olsun” ifadelerini kullandı. Törende partililer de hazır bulundu. GÖREV DAĞILIMI YAPILDI Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İl Başkanı Cengiz Sarıbay mazbatasını aldıktan sonra yeni yönetim kurulu görev dağılımını yaptı. CHP İl Başkanlığı binasında yapılan ilk toplantıda İl Başkanı Av. Cengiz Sarıbay, yeni il yönetimi üyelerini bir araya getirdi ve görev dağılımını yaptı. Toplantı basına kapalı olarak gerçekleştirildi. YÖNETİMDEN 5 KİŞİ BELİRLENDİ CHP Kocaeli İl Yönetim Kurulu tarafından yapılan görevlendirme şöyle: İl sekreteri Hüseyin Acurman, Sayman Naim Keskin, Eğitim Sekreteri Prof. Dr. Ali Akdemir, Bilişim Sorumlusu Emre Andız. İş kazaları ve meslek hastalıkları ile ilgili kurulan yeni komisyona ise Bahar Gültekin Candemir atandı. Görevlendirilmelerden önce kısa bir konuşma yapan CHP İl Başkanı Cengiz Sarıbay, “Bugün mazbatalarımızı aldık ve ilk toplantımızı yapıyoruz. Bugün görev dağılımı yapacağız. Amacımız tanışmak ve kaynaşmak. Yaptığımız bu görevlendirmelerin iyilikler getirmesini diliyorum” ifadelerini kullandı. CHP İL YÖNETİM KURULU ÜYELERİ CENGİZ SARIBAY: 1951 Hatay Hassa doğumlu. 1973 yılında İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesinden mezun oldu. 1975 yılından beri aktif siyasetle uğraşıyor. Evli ve 2 çocuk babası. HÜSEYİN ACURMAN: 1960 Kandıra doğumlu. 1982 yılında İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesinden mezun oldu. Bekirpaşa Belediye eski Meclis üyesi. Acurman Hukuk Bürosunda serbest avukat olarak çalışıyor. Evli ve 1 çocuk babası. ALİ AKDEMİR: 1963 Sivas doğumlu. Çanakkale Üniversitesi Onsekiz Mart Üniversitesi eski rektörü. İşletme profesörü. 2014 yerel seçimlerinde CHP’den Büyükşehir Belediye Başkan aday adayı oldu. BAHAR GÜLTEKİN CANDEMİR: 1973 İzmit doğumlu. 1995 yılında Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesinden mezun oldu. Candemir Hukuk Bürosunda serbest avukat olarak çalışıyor. Evli ve 1 çocuk annesi. EMRE ANDIZ: 1989 İzmit doğumlu. Isparta Süleyman Demirel Üniversitesi’nde Çalışma Ekonomisi Endüstri İlişkileri mezunu. Isparta’da gençlik kollarında çalıştı. 2013 yılında CHP İzmit İlçe Başkanlığı yaptı. NAİM KESKİN: 1965 İzmit doğumlu. Goodyear Fabrikası’ndan emekli oldu. Evli ve iki çocuk babası. CHP’de uzun yıllar boyunca aktif görevlerde olarak yer aldı.

CHP İl Başkanı Cengiz Sarıbay, Kocaeli Adliyesi’ne giderek mazbatasını aldı. Geçtiğimiz günlerde tek adaylı olarak gerçekleştirilen CHP il kongresinde başkan seçilen Cengiz Sarıbay, Kocaeli Adliyesi’ne giderek mazbatasını aldı. 2’nci İş Mahkemesi Hakimi Mehmet Emin Okumuş’tan mazbatasını alan Sarıbay, “Belgemizi bugün partililerimizle birlikte buradan almaktan gurur duyuyorum. CHP İl Başkanı vasfıyla burada bulunmaktan ve partime hizmet etmekten geri durmayacağım. Bana desteklerini esirgemeyen arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Hayırlı uğurlu olsun” ifadelerini kullandı. Törende partililer de hazır bulundu.

GÖREV DAĞILIMI YAPILDI

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İl Başkanı Cengiz Sarıbay mazbatasını aldıktan sonra yeni yönetim kurulu görev dağılımını yaptı. CHP İl Başkanlığı binasında yapılan ilk toplantıda İl Başkanı Av. Cengiz Sarıbay, yeni il yönetimi üyelerini bir araya getirdi ve görev dağılımını yaptı. Toplantı basına kapalı olarak gerçekleştirildi.

YÖNETİMDEN 5 KİŞİ BELİRLENDİ

CHP Kocaeli İl Yönetim Kurulu tarafından yapılan görevlendirme şöyle: İl sekreteri Hüseyin Acurman, Sayman Naim Keskin, Eğitim Sekreteri Prof. Dr. Ali Akdemir, Bilişim Sorumlusu Emre Andız. İş kazaları ve meslek hastalıkları ile ilgili kurulan yeni komisyona ise Bahar Gültekin Candemir atandı. Görevlendirilmelerden önce kısa bir konuşma yapan CHP İl Başkanı Cengiz Sarıbay, “Bugün mazbatalarımızı aldık ve ilk toplantımızı yapıyoruz. Bugün görev dağılımı yapacağız. Amacımız tanışmak ve kaynaşmak. Yaptığımız bu görevlendirmelerin iyilikler getirmesini diliyorum” ifadelerini kullandı.

CHP İL YÖNETİM KURULU ÜYELERİ

CENGİZ SARIBAY: 1951 Hatay Hassa doğumlu. 1973 yılında İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesinden mezun oldu. 1975 yılından beri aktif siyasetle uğraşıyor. Evli ve 2 çocuk babası.

HÜSEYİN ACURMAN: 1960 Kandıra doğumlu. 1982 yılında İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesinden mezun oldu. Bekirpaşa Belediye eski Meclis üyesi. Acurman Hukuk Bürosunda serbest avukat olarak çalışıyor. Evli ve 1 çocuk babası.

ALİ AKDEMİR: 1963 Sivas doğumlu. Çanakkale Üniversitesi Onsekiz Mart Üniversitesi eski rektörü. İşletme profesörü. 2014 yerel seçimlerinde CHP’den Büyükşehir Belediye Başkan aday adayı oldu.

BAHAR GÜLTEKİN CANDEMİR: 1973 İzmit doğumlu. 1995 yılında Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesinden mezun oldu. Candemir Hukuk Bürosunda serbest avukat olarak çalışıyor. Evli ve 1 çocuk annesi.

EMRE ANDIZ: 1989 İzmit doğumlu. Isparta Süleyman Demirel Üniversitesi’nde Çalışma Ekonomisi Endüstri İlişkileri mezunu. Isparta’da gençlik kollarında çalıştı. 2013 yılında CHP İzmit İlçe Başkanlığı yaptı.

NAİM KESKİN: 1965 İzmit doğumlu. Goodyear Fabrikası’ndan emekli oldu. Evli ve iki çocuk babası. CHP’de uzun yıllar boyunca aktif görevlerde olarak yer aldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.