Mazeret değil, iş üretmesidir!

Spor 05.10.2020 - 18:25, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Mazeret değil, iş üretmesidir!

ENDER ALKAN’A TAVSİYEMİZ:

Uzun yıllardan bu yana bölge sporunun sesi olan gazetemizin, objektif habercilik anlayışı ile sürdürdüğü yayın politikasından taviz vermemesi, Darıca G.B Teknik Direktörü Ender Alkan’ı rahatsız etti. Gazetemiz spor servisi, oynanan her karşılaşmadan 1 gün sonra maç değerlendirmesi almak üzere telefonla arayarak düşüncelerine başvurduğu Ender Alkan’dan anlamsız bir tepki aldı. YENİLGİNİN SORUMLUSU GAZETEMİZ VE HAKEMLER(!) Gazetemizin ‘Adana’ya gidek mi’ şarkısından esinlenerek manşete taşıdığı ‘Keşke Adana’ya gitmeseydik’ isimli haberine ve içeriğine tepki gösteren Alkan, takımının maçın büyük bölümündeki silik futbolunu kabullenip eleştirmek yerine suçu hakemlere ve gazetemize yıktı. “SİZE AÇIKLAMA YAPMIYORUM” Alkan karşılaşmanın pandemi nedeniyle seyircisiz oynandığı için mücadelenin 90 dakikasını izlemediğimizi ve gerçekleri görmediğimizi sanıyor olsa gerek ki, ‘Siz zaten biliyorsunuz(!). Benim bir şey söylememe gerek yok. Ben size açıklama filan yapmıyorum” ifadelerini kullanarak telefon görüşmesini sonlandırdı. YOMRA VE FETHİYE MAÇLARINDAN SONRA İTİRAZ ETMEMİŞTİ Yomraspor ve Fethiyespor karşılaşmalarının ardından aynı yöntemle düşüncelerini alıp kamuoyuna servis ettiğimiz haberlere itiraz ya da suçlama yöntemine başvurmayan Ender Alkan’ın eleştiriyi kabul etmeyen bakış açısını kamuoyunun taktirine bırakıyoruz. TAVSİYEMİZ; MAZERET DEĞİL, İŞ ÜRETMESİDİR Darıca G.B Teknik Direktörü Ender Alkan’a çağrımız; temsil ettiği Darıca Gençlerbirliği teknik direktörlük görevini, hakem, gazetemiz ya da başka faktörlere dikkat çekerek mazeret üretmek yerine, takımının başarısı için iş üretmesidir. 86 yıllık koca çınar Darıca Gençlerbirliği’nden bu zamana dek yüzlerce teknik direktör geldi geçti. Bu nedenle kendisine tavsiyemiz, kişilerin geçici, kurumların kalıcı olduğunu unutmamasıdır.
ENDER ALKAN’A TAVSİYEMİZ:

Uzun yıllardan bu yana bölge sporunun sesi olan gazetemizin, objektif habercilik anlayışı ile sürdürdüğü yayın politikasından taviz vermemesi, Darıca G.B Teknik Direktörü Ender Alkan’ı rahatsız etti. Gazetemiz spor servisi, oynanan her karşılaşmadan 1 gün sonra maç değerlendirmesi almak üzere telefonla arayarak düşüncelerine başvurduğu Ender Alkan’dan anlamsız bir tepki aldı.

YENİLGİNİN SORUMLUSU GAZETEMİZ VE HAKEMLER(!)

Gazetemizin ‘Adana’ya gidek mi’ şarkısından esinlenerek manşete taşıdığı ‘Keşke Adana’ya gitmeseydik’ isimli haberine ve içeriğine tepki gösteren Alkan, takımının maçın büyük bölümündeki silik futbolunu kabullenip eleştirmek yerine suçu hakemlere ve gazetemize yıktı.

“SİZE AÇIKLAMA YAPMIYORUM”

Alkan karşılaşmanın pandemi nedeniyle seyircisiz oynandığı için mücadelenin 90 dakikasını izlemediğimizi ve gerçekleri görmediğimizi sanıyor olsa gerek ki, ‘Siz zaten biliyorsunuz(!). Benim bir şey söylememe gerek yok. Ben size açıklama filan yapmıyorum” ifadelerini kullanarak telefon görüşmesini sonlandırdı.

YOMRA VE FETHİYE MAÇLARINDAN SONRA İTİRAZ ETMEMİŞTİ

Yomraspor ve Fethiyespor karşılaşmalarının ardından aynı yöntemle düşüncelerini alıp kamuoyuna servis ettiğimiz haberlere itiraz ya da suçlama yöntemine başvurmayan Ender Alkan’ın eleştiriyi kabul etmeyen bakış açısını kamuoyunun taktirine bırakıyoruz.

TAVSİYEMİZ; MAZERET DEĞİL, İŞ ÜRETMESİDİR

Darıca G.B Teknik Direktörü Ender Alkan’a çağrımız; temsil ettiği Darıca Gençlerbirliği teknik direktörlük görevini, hakem, gazetemiz ya da başka faktörlere dikkat çekerek mazeret üretmek yerine, takımının başarısı için iş üretmesidir. 86 yıllık koca çınar Darıca Gençlerbirliği’nden bu zamana dek yüzlerce teknik direktör geldi geçti. Bu nedenle kendisine tavsiyemiz, kişilerin geçici, kurumların kalıcı olduğunu unutmamasıdır.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.