19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Meclis’te bir corona virüsü vakası daha!

Siyaset 17.06.2020 - 10:53, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Meclis’te bir corona virüsü vakası daha!

TBMM basın koridorundaki çay ocağında görevli bir garsonun corona virüsü testi sonucu pozitif çıktı. Meclis'te görev yapan ve çalışanla teması olan tüm basın mensupları uyarılarak test yaptırmalarını istendiği aktarılırken Meclis Hastanesi'nin de nöbetçi gazeteciler için açıldığı belirtildi. Meclis Başkanlığı’ndan yapılan bilgilendirmeye göre; basın koridorunda görev yapan garsona şüphe üzerine corona virüsü testi yapıldı. Çalışanın test sonucunun pozitif çıkması üzerine Meclis’te görev yapan ve çalışanla teması olan tüm basın mensupları uyarılarak test yaptırmalarını istendi. MECLİS HASTANESİ AÇILDI Meclis Hastanesi de nöbetçi gazeteciler için açıldı ve gazeteciler teste tabi tutuldu. Basın koridoru boşaltılarak dezenfekte edildi. TBMM Genel Sekreteri Ali Kumbuzoğlu, Parlemento Muhabirleri Derneği Başkanı Göksel Bozkurt’u arayarak bilgi verdi. 10 VAKA GÖRÜLMÜŞTÜ TBMM Başkanvekili Nimetullah Erdoğmuş, 11 Haziran tarihinde yaptığı açıklamada salgın sürecinde 9’u personel 10 kişinin testinin pozitif çıktığını söyleyerek şu ifadeleri kullanmıştı: * Bu kişilerden 7’sinin tedavisi tamamlandı ve görevlerine başladılar. Biri TBMM’de çalışan bir televizyon kameramanı olmak üzere toplam 3 kişinin ise tedavi süreci devam etmektedir. * Tespit edilen bütün vakalarda gerekli tedbirler alınmış, testi pozitif çıkan kişilerle temas ihtimali olan herkes teste tabi tutulmuş ve takip edilmiştir. Bunların dışında bir vaka tespiti yoktur.

TBMM basın koridorundaki çay ocağında görevli bir garsonun corona virüsü testi sonucu pozitif çıktı. Meclis'te görev yapan ve çalışanla teması olan tüm basın mensupları uyarılarak test yaptırmalarını istendiği aktarılırken Meclis Hastanesi'nin de nöbetçi gazeteciler için açıldığı belirtildi.

Meclis Başkanlığı’ndan yapılan bilgilendirmeye göre; basın koridorunda görev yapan garsona şüphe üzerine corona virüsü testi yapıldı.

Çalışanın test sonucunun pozitif çıkması üzerine Meclis’te görev yapan ve çalışanla teması olan tüm basın mensupları uyarılarak test yaptırmalarını istendi.

MECLİS HASTANESİ AÇILDI

Meclis Hastanesi de nöbetçi gazeteciler için açıldı ve gazeteciler teste tabi tutuldu. Basın koridoru boşaltılarak dezenfekte edildi.

TBMM Genel Sekreteri Ali Kumbuzoğlu, Parlemento Muhabirleri Derneği Başkanı Göksel Bozkurt’u arayarak bilgi verdi.

10 VAKA GÖRÜLMÜŞTÜ

TBMM Başkanvekili Nimetullah Erdoğmuş, 11 Haziran tarihinde yaptığı açıklamada salgın sürecinde 9’u personel 10 kişinin testinin pozitif çıktığını söyleyerek şu ifadeleri kullanmıştı:

* Bu kişilerden 7’sinin tedavisi tamamlandı ve görevlerine başladılar. Biri TBMM’de çalışan bir televizyon kameramanı olmak üzere toplam 3 kişinin ise tedavi süreci devam etmektedir.

* Tespit edilen bütün vakalarda gerekli tedbirler alınmış, testi pozitif çıkan kişilerle temas ihtimali olan herkes teste tabi tutulmuş ve takip edilmiştir. Bunların dışında bir vaka tespiti yoktur.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.