Meclis’te corona alarmı!

Siyaset 10.06.2020 - 17:39, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Meclis’te corona alarmı!

TBMM'de, Meclis Genel Sekreterliği'nin bulunduğu katta, bir personelde corona virüsü tespit edildi. Kat karantinaya alınırken personele test yapılmaya başlandı. TBMM Genel Sekreterliği’nin bulunduğu katta görevli bir personelde corona virüsü tespit edildi. Katta görev yapan personele test yapıldığı öğrenildi. Corona virisü tespit edilen personelin TBMM Genel Sekreteri Mehmet Ali Kumbuzoğlu’nun odacısı olduğu öğrenildi. Kubazoğlu’nun odası da tedbir kapsamında dezenfekte edildi. Öte yandan TBMM Genel Kurulu’nun çalışmaları ise devam ediyor. TBMM ana bina içerisinde yer alan Genel Sekreterlik katı AKP grubunun hemen altında yer alıyor. Genel Sekreterlik katı TBMM içerisinde ana güzergah olarak kullanılan bir konumda olduğu için pek çok milletvekilli de bu katı kullanarak Genel Kurul çalışmalarına katılıyor.

TBMM'de, Meclis Genel Sekreterliği'nin bulunduğu katta, bir personelde corona virüsü tespit edildi. Kat karantinaya alınırken personele test yapılmaya başlandı.

TBMM Genel Sekreterliği’nin bulunduğu katta görevli bir personelde corona virüsü tespit edildi. Katta görev yapan personele test yapıldığı öğrenildi.

Corona virisü tespit edilen personelin TBMM Genel Sekreteri Mehmet Ali Kumbuzoğlu’nun odacısı olduğu öğrenildi. Kubazoğlu’nun odası da tedbir kapsamında dezenfekte edildi. Öte yandan TBMM Genel Kurulu’nun çalışmaları ise devam ediyor. TBMM ana bina içerisinde yer alan Genel Sekreterlik katı AKP grubunun hemen altında yer alıyor. Genel Sekreterlik katı TBMM içerisinde ana güzergah olarak kullanılan bir konumda olduğu için pek çok milletvekilli de bu katı kullanarak Genel Kurul çalışmalarına katılıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.