19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Meclis'te ENGELLİLER" konuşuldu

Çayırova 04.12.2018 - 18:17, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Meclis'te ENGELLİLER" konuşuldu

2018 yılının son oturumu olan Çayırova Belediyesi Aralık Ayı Meclis Toplantısı Meclis Üyesi ve Meclis Başkanvekili Mehmet Özdemir başkanlığında toplandı.

Çayırova Belediye ve Meclis Başkanı Şevki Demirci'nin Başkent'te olması nedeniyle katılmadığı Aralık Ayı Meclis Oturumu'nda 9 madde gündeme geldi. Zabıta Müdürlüğü'nün görev ve çalışma yönetmeliğinin revize edilmesi, Naim Süleymanoğlu Kültür Merkezi içindeki düğün salonunun kira bedeli, belediye norm kadrosu iptali, zabıta personelinin mesai ücreti belirlenmesi, 2019 yılında çalıştırılması planlanan sözleşmeli personelin aylık ücretlerinin belirlenmesi Aralık Ayı Meclis Toplantısında görüşüldü.Yine Zabıta Müdürlüğü'nün 2019 yılında alacağı harç ve ücret tarifesindeki revizyon maddesi Aralık Ayı meclisinde gündemde yer aldı. PEYGAMBERİMİZİN DOĞUMU ATATÜRK'ÜN ÖLÜMÜ UNUTULMADI Yoklama ile başlayan  Aralık Ayı Meclis Oturumu'nda Meclis Başkanvekili Özdemir ilk sözü CHP Meclis Üye Grup Sözcüsü Halis Koç'a verdi. Koç konuşmasında, Atatürk'ün ölüm yıldönümünü, peygamberimizin doğum yıldönümünü, öğretmenler gününü, helikopter kazasında şehit olan askerleri, engeller gününü gündeme getiren anma ve kutlama içeren sözler sarfetti. Koç ayrıca kış şartları nedeniyle Emek ve İnönü Mahallesi'nin olumsuz yönde etkilenmemesi yönündeki önlemlere dikkat çekti. Koç'un ardından Saadet Partisi Meclis Üye Grup Sözcüsü Zeki Özçelik söz aldı. Özçelik konuşmasında, mevlid kandilinden, engelliler gününme kadar bu ay içindeki tüm önemli günlerin anma ve kutlamalarını içeren mesajlar verdi.  ENGELLİ YAŞAM MERKEZİ GÜNDEME GELDİ Çayırova'da Engelli Yaşam Merkezi'nin hayata geçmesi yönünde öneride bulunan CHP Meclis Üyesi Halis Koç'a Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Bölükbaş cevap verdi. İlçemizde yaşayan engelli vatandaşlarımızın hayatlarını kolaylaştırmak adına hem ilçe belediyesi olarak hem de büyükşehir belediyesi olarak bir çok yatırım gerçekleşmeye devam ediyor. Engelli araçların şarj noktası sayısının artması adına da önerilere "Elimizde şarj cihazları hazır. Montajı noktasında belirlediğimiz yerler de var. Kültür Merkezlerimizin önüne, Çağdaşkent OtoparkI'na yerleştireceğiz. Ancak bu yapıların toparlanması gerekiyor." denildi. Engelli Yaşam Merkezi'nin ihaleye çıkıldığını ve projenin hayata geçirilmesi yolunda son noktayı atacakken farklı bir gelişme olduğunu belirten Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Malkoç, "Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tam biz engelli yaşam merkezinin ihalesine çıkacakken, Darıca, GFebze, Dilovası ve Çayırova'yı da kapsayan büyük bir engelli ve yaşlı yaşam merkezini yapacağını ifade etti. Biz aynı anda iki projenin hayata geçmesine gerek olmadığına kara verdik ve kendi ihalemizi iptal ettik."dedi. Haber: Adnan Ayvaz
2018 yılının son oturumu olan Çayırova Belediyesi Aralık Ayı Meclis Toplantısı Meclis Üyesi ve Meclis Başkanvekili Mehmet Özdemir başkanlığında toplandı.

Çayırova Belediye ve Meclis Başkanı Şevki Demirci'nin Başkent'te olması nedeniyle katılmadığı Aralık Ayı Meclis Oturumu'nda 9 madde gündeme geldi. Zabıta Müdürlüğü'nün görev ve çalışma yönetmeliğinin revize edilmesi, Naim Süleymanoğlu Kültür Merkezi içindeki düğün salonunun kira bedeli, belediye norm kadrosu iptali, zabıta personelinin mesai ücreti belirlenmesi, 2019 yılında çalıştırılması planlanan sözleşmeli personelin aylık ücretlerinin belirlenmesi Aralık Ayı Meclis Toplantısında görüşüldü.Yine Zabıta Müdürlüğü'nün 2019 yılında alacağı harç ve ücret tarifesindeki revizyon maddesi Aralık Ayı meclisinde gündemde yer aldı.

PEYGAMBERİMİZİN DOĞUMU ATATÜRK'ÜN ÖLÜMÜ UNUTULMADI
Yoklama ile başlayan  Aralık Ayı Meclis Oturumu'nda Meclis Başkanvekili Özdemir ilk sözü CHP Meclis Üye Grup Sözcüsü Halis Koç'a verdi. Koç konuşmasında, Atatürk'ün ölüm yıldönümünü, peygamberimizin doğum yıldönümünü, öğretmenler gününü, helikopter kazasında şehit olan askerleri, engeller gününü gündeme getiren anma ve kutlama içeren sözler sarfetti. Koç ayrıca kış şartları nedeniyle Emek ve İnönü Mahallesi'nin olumsuz yönde etkilenmemesi yönündeki önlemlere dikkat çekti. Koç'un ardından Saadet Partisi Meclis Üye Grup Sözcüsü Zeki Özçelik söz aldı. Özçelik konuşmasında, mevlid kandilinden, engelliler gününme kadar bu ay içindeki tüm önemli günlerin anma ve kutlamalarını içeren mesajlar verdi. 

ENGELLİ YAŞAM MERKEZİ GÜNDEME GELDİ
Çayırova'da Engelli Yaşam Merkezi'nin hayata geçmesi yönünde öneride bulunan CHP Meclis Üyesi Halis Koç'a Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Bölükbaş cevap verdi. İlçemizde yaşayan engelli vatandaşlarımızın hayatlarını kolaylaştırmak adına hem ilçe belediyesi olarak hem de büyükşehir belediyesi olarak bir çok yatırım gerçekleşmeye devam ediyor. Engelli araçların şarj noktası sayısının artması adına da önerilere "Elimizde şarj cihazları hazır. Montajı noktasında belirlediğimiz yerler de var. Kültür Merkezlerimizin önüne, Çağdaşkent OtoparkI'na yerleştireceğiz. Ancak bu yapıların toparlanması gerekiyor." denildi. Engelli Yaşam Merkezi'nin ihaleye çıkıldığını ve projenin hayata geçirilmesi yolunda son noktayı atacakken farklı bir gelişme olduğunu belirten Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Malkoç, "Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tam biz engelli yaşam merkezinin ihalesine çıkacakken, Darıca, GFebze, Dilovası ve Çayırova'yı da kapsayan büyük bir engelli ve yaşlı yaşam merkezini yapacağını ifade etti. Biz aynı anda iki projenin hayata geçmesine gerek olmadığına kara verdik ve kendi ihalemizi iptal ettik."dedi.

Haber: Adnan Ayvaz

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.