19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Meclis Üyeleri bizim adayımızdır!

Gebze 21.02.2019 - 12:58, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Meclis Üyeleri bizim adayımızdır!

MHP Gebze İlçe Başkanı Serkan Kural ve yeni oluşturulan ilçe yönetimi, önceki akşam bir araya gelerek istişare toplantısı yaptı. Kural, Cumhur İttifakı meclis listesine değinerek, “Tüm adaylar bizim adayımızdır, bu düşünceyle çalışacağız.”dedi.

Geçtiğimiz haftalarda göreve getirilen Kural, bilindiği üzere Pazartesi günü yeni yönetimini açıklamıştı. Bu çerçevede MHP Gebze İlçe Teşkilatı’nın yeni yönetimi ilk kez bir araya gelerek istişare yaptılar. İlçe binasında gerçekleşen toplantıda, MHP Kocaeli İl Başkanvekili Murat Yılmaz, İl Başkan Yardımcıları, Selçuk Gökhan, Coşkun Öztürk, Ali Osman Özkan, Bülent Işık, MHP Gebze İlçe Başkanı Serkan Kural ve yönetim kurulu üyeleri katıldı. Toplantının açılış konuşmasını Yılmaz yaparken şunları dile getirdi, “ Liderimizin direktifleri doğrultusunda sahada hepimiz canla ve başla çalışacağız. Cumhur İttifakı adaylarının tümü bizimdir. Gebze’yi de böyle benimseyip çalışacağız. İl başkanımızın ve liderimizin boynunu eğdirmeyeceğiz. İyi bir ekip kurduk, Gebze’de özlediğimiz bir birliktelik olacak ve hepimiz buna sadık kalacağız.” “SEVGİ ÜZERİNE KURULU” Yılmaz’ın akabinde kurulan yeni yönetime ve meclis üyelikleri listesine yönelik açıklamalarda bulunan Serkan Kural, “İlçe yönetimi kurarken hassas olduğumuz nokta sevgiydi. Burada yarattığımız birliktelik sevgi üzerine kurulu. Birbirimizi tamamlayıcı özelliğimiz var. İsimlerin tamamı kamuoyunda bilinen ülkücü kimliğiyle tanınan kişiler. Öte yandan MHP Gebze İlçe Başkanlığı’nın Kadın Kolları başkanlığına Hatice Uludağ devam edecektir” şeklinde konuştu. “BİZİM ADAYLARIMIZDIR” Toplantının sonunda meclis üyeleri hakkında değerlendirme yapan Kural, “Her ne kadar Gebze İlçe Başkanı olsak da MHP’nin bir neferiyiz. Liderimizin beka açıklamalarını yakından takip ediyoruz. Biz Türkiye’ye genel olarak bakıyor ve ayrım yapmıyoruz. Meclis üyelikleri ayarlanırken 2014 yerel seçimleri sonuçları baz alındı. Bir arkadaşımız listede yer alıyor ve biz onu meclis üyesi yapacağız. Listede yer alan tüm isimler bizim de adayımızdır. Tahir Bey ve Zinnur Bey de bizim adayımızdır. Önümüzdeki hafta da meclis üyesi adaylarını partimizde misafir edeceğiz” dedi.
MHP Gebze İlçe Başkanı Serkan Kural ve yeni oluşturulan ilçe yönetimi, önceki akşam bir araya gelerek istişare toplantısı yaptı. Kural, Cumhur İttifakı meclis listesine değinerek, “Tüm adaylar bizim adayımızdır, bu düşünceyle çalışacağız.”dedi.

Geçtiğimiz haftalarda göreve getirilen Kural, bilindiği üzere Pazartesi günü yeni yönetimini açıklamıştı. Bu çerçevede MHP Gebze İlçe Teşkilatı’nın yeni yönetimi ilk kez bir araya gelerek istişare yaptılar. İlçe binasında gerçekleşen toplantıda, MHP Kocaeli İl Başkanvekili Murat Yılmaz, İl Başkan Yardımcıları, Selçuk Gökhan, Coşkun Öztürk, Ali Osman Özkan, Bülent Işık, MHP Gebze İlçe Başkanı Serkan Kural ve yönetim kurulu üyeleri katıldı. Toplantının açılış konuşmasını Yılmaz yaparken şunları dile getirdi, “ Liderimizin direktifleri doğrultusunda sahada hepimiz canla ve başla çalışacağız. Cumhur İttifakı adaylarının tümü bizimdir. Gebze’yi de böyle benimseyip çalışacağız. İl başkanımızın ve liderimizin boynunu eğdirmeyeceğiz. İyi bir ekip kurduk, Gebze’de özlediğimiz bir birliktelik olacak ve hepimiz buna sadık kalacağız.”

“SEVGİ ÜZERİNE KURULU”

Yılmaz’ın akabinde kurulan yeni yönetime ve meclis üyelikleri listesine yönelik açıklamalarda bulunan Serkan Kural, “İlçe yönetimi kurarken hassas olduğumuz nokta sevgiydi. Burada yarattığımız birliktelik sevgi üzerine kurulu. Birbirimizi tamamlayıcı özelliğimiz var. İsimlerin tamamı kamuoyunda bilinen ülkücü kimliğiyle tanınan kişiler. Öte yandan MHP Gebze İlçe Başkanlığı’nın Kadın Kolları başkanlığına Hatice Uludağ devam edecektir” şeklinde konuştu.

“BİZİM ADAYLARIMIZDIR”

Toplantının sonunda meclis üyeleri hakkında değerlendirme yapan Kural, “Her ne kadar Gebze İlçe Başkanı olsak da MHP’nin bir neferiyiz. Liderimizin beka açıklamalarını yakından takip ediyoruz. Biz Türkiye’ye genel olarak bakıyor ve ayrım yapmıyoruz. Meclis üyelikleri ayarlanırken 2014 yerel seçimleri sonuçları baz alındı. Bir arkadaşımız listede yer alıyor ve biz onu meclis üyesi yapacağız. Listede yer alan tüm isimler bizim de adayımızdır. Tahir Bey ve Zinnur Bey de bizim adayımızdır. Önümüzdeki hafta da meclis üyesi adaylarını partimizde misafir edeceğiz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.