Meclis üyeleri eğitimde!

Gebze 28.08.2019 - 09:11, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Meclis üyeleri eğitimde!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, kent genelinde görev yapan meclis üyelerinin eğitimi için Afyon’da iki ayrı eğitim kampı düzenliyor. 23 Ağustos’ta başlayan eğitimler bugün tamamlanacak.

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, 12 ilçe belediyesi ile Büyükşehir’de görev yapan meclis üyeleri için özel bir eğitim programı hazırlattı. Muhalefet meclis üyelerinin de davet edildiği eğitim programı için belediye yöneticileri yine kent dışında tercih yaptı. Kocaeli’ye yakın otellerdeki pahalılık nedeniyle Afyon’daki oteller seçildi. 23 ve 26 Ağustos tarihlerinde 2 ayrı grupta yapılması planlanan eğitimlerin ilki tamamlandı. İkinci eğitim grubu ise dün Afyon’a hareket etti. TEŞEKKÜR ETTİLER NG Güral tesislerinde gerçekleştirilen eğitim programına belediye başkanları ve meclis üyeleri katılıyor. Eğitimin bütün masraflarını Türkiye Belediyeler Birliği karşılıyor. Eğitime katılan meclis üyeleri verilen eğitimlerin çok verimli geçtiğini ifade ederek, “Meclis üyeleri olarak bu tür organizasyonların düzenlenmesinde emeği başta Büyükşehir belediye başkanımız Tahir Büyükakın’a ve tüm herkese teşekkür ediyoruz. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin vermiş olduğu bu eğitimler sayesinde yerel yönetimlerle ilgili olarak yeni yeni bilgiler öğrenmiş olduk. Eğitimler sayesinde artık belediye meclislerinin daha verimli geçecek.” şeklinde görüş belirtiler.
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, kent genelinde görev yapan meclis üyelerinin eğitimi için Afyon’da iki ayrı eğitim kampı düzenliyor. 23 Ağustos’ta başlayan eğitimler bugün tamamlanacak.

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, 12 ilçe belediyesi ile Büyükşehir’de görev yapan meclis üyeleri için özel bir eğitim programı hazırlattı. Muhalefet meclis üyelerinin de davet edildiği eğitim programı için belediye yöneticileri yine kent dışında tercih yaptı. Kocaeli’ye yakın otellerdeki pahalılık nedeniyle Afyon’daki oteller seçildi. 23 ve 26 Ağustos tarihlerinde 2 ayrı grupta yapılması planlanan eğitimlerin ilki tamamlandı. İkinci eğitim grubu ise dün Afyon’a hareket etti.

TEŞEKKÜR ETTİLER

NG Güral tesislerinde gerçekleştirilen eğitim programına belediye başkanları ve meclis üyeleri katılıyor. Eğitimin bütün masraflarını Türkiye Belediyeler Birliği karşılıyor. Eğitime katılan meclis üyeleri verilen eğitimlerin çok verimli geçtiğini ifade ederek, “Meclis üyeleri olarak bu tür organizasyonların düzenlenmesinde emeği başta Büyükşehir belediye başkanımız Tahir Büyükakın’a ve tüm herkese teşekkür ediyoruz. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin vermiş olduğu bu eğitimler sayesinde yerel yönetimlerle ilgili olarak yeni yeni bilgiler öğrenmiş olduk. Eğitimler sayesinde artık belediye meclislerinin daha verimli geçecek.” şeklinde görüş belirtiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.