Meclisi Tunalı Temsil Etti

Darıca 29.10.2018 - 15:43, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Meclisi Tunalı Temsil Etti

Darıca’da gerçekleşen 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamalarına Darıca Belediyesi Meclis Üyelerini temsilen Yılmaz Tunalı katılım gösterdi.  Darıca Belediye Meclis Üyesi Yılmaz Tunalı ilk olarak Darıca Kaymakamlığı’nda düzenlenen resepsiyon kabul törenine katılarak burada muhtarlar, gaziler ve okul müdürleri ile uzun süre sohbet etme fırsatı yakaladı. Ardından Cumhuriyet Meydanı’ndaki resmi törene katılan Tunalı burada katılım gösteren tek belediye meclis üyesi oldu. Darıca Belediyesi Meclis Gruplarını temsilen katılan Yılmaz Tunalı sadece Ak Partili Meclis Üyelerini değil gerek resepsiyona gerekse resmi törene katılım göstermeyen muhalefet meclis üyelerini de temsil etmiş oldu. Haber: Adnan Ayvaz

Darıca’da gerçekleşen 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamalarına Darıca Belediyesi Meclis Üyelerini temsilen Yılmaz Tunalı katılım gösterdi.  Darıca Belediye Meclis Üyesi Yılmaz Tunalı ilk olarak Darıca Kaymakamlığı’nda düzenlenen resepsiyon kabul törenine katılarak burada muhtarlar, gaziler ve okul müdürleri ile uzun süre sohbet etme fırsatı yakaladı. Ardından Cumhuriyet Meydanı’ndaki resmi törene katılan Tunalı burada katılım gösteren tek belediye meclis üyesi oldu. Darıca Belediyesi Meclis Gruplarını temsilen katılan Yılmaz Tunalı sadece Ak Partili Meclis Üyelerini değil gerek resepsiyona gerekse resmi törene katılım göstermeyen muhalefet meclis üyelerini de temsil etmiş oldu.

Haber: Adnan Ayvaz

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.