Mecliste gece yarısı operasyonu!

Gündem 29.07.2020 - 09:59, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Mecliste gece yarısı operasyonu!

İYİ Parti Grup Başkanvekili ve Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan, bu sabah mecliste kabul edilen sosyal medya yasası ile ilgili ‘Gece yarısı operasyonu’ dedi.   AK Parti’nin hazırladığı ve muhalefetin ‘sansür’ olarak nitelendirerek tepki gösterdiği sosyal medya düzenlemesine ilişkin kanun teklifi, TBMM Genel Kurulu'nda AK Parti ve MHP'li milletvekillerinin oyları ile kabul edildi. Kanunla; Türkiye'den günlük erişimi 1 milyondan fazla olan yurt dışı kaynaklı sosyal ağ sağlayıcı, en az 1 kişiyi Türkiye'de temsilci olarak belirleyecek. Temsilci belirlemeyen ağ sağlayıcılara kademeli olarak para cezası verilecek. GECE YARISI OPERASYONU İYİ Parti Grup Başkanvekili ve Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan da bu sabah mecliste kabul edilen yasa ile ilgili tepkisini gösterdi. Yasayı ‘Gece yarısı bir operasyon’ olarak nitelendiren Türkkan, “Dün saat 15.00’de başladığımız Meclis çalışmaları, bugün sabah 07.22’de nihayet buldu. Sansür Yasası yine bir gece yarısı operasyonu ile Meclis’ten geçti. Bunun için de yarınlarda ‘kandırıldık’ diyeceklerdir” dedi.

İYİ Parti Grup Başkanvekili ve Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan, bu sabah mecliste kabul edilen sosyal medya yasası ile ilgili ‘Gece yarısı operasyonu’ dedi.  

AK Parti’nin hazırladığı ve muhalefetin ‘sansür’ olarak nitelendirerek tepki gösterdiği sosyal medya düzenlemesine ilişkin kanun teklifi, TBMM Genel Kurulu'nda AK Parti ve MHP'li milletvekillerinin oyları ile kabul edildi. Kanunla; Türkiye'den günlük erişimi 1 milyondan fazla olan yurt dışı kaynaklı sosyal ağ sağlayıcı, en az 1 kişiyi Türkiye'de temsilci olarak belirleyecek. Temsilci belirlemeyen ağ sağlayıcılara kademeli olarak para cezası verilecek.

GECE YARISI OPERASYONU

İYİ Parti Grup Başkanvekili ve Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan da bu sabah mecliste kabul edilen yasa ile ilgili tepkisini gösterdi. Yasayı ‘Gece yarısı bir operasyon’ olarak nitelendiren Türkkan, “Dün saat 15.00’de başladığımız Meclis çalışmaları, bugün sabah 07.22’de nihayet buldu. Sansür Yasası yine bir gece yarısı operasyonu ile Meclis’ten geçti. Bunun için de yarınlarda ‘kandırıldık’ diyeceklerdir” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.