MEDICAL PARK DOKTORLARINA MÜZİK ZİYAFETİ

Gebze 22.04.2017 - 14:32, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

MEDICAL PARK DOKTORLARINA MÜZİK ZİYAFETİ

    VM Medical Park Kocaeli Hastanesi’nin tüm doktorları, Hayal Kahvesi’nde düzenlenen Ersin Faikzade konserinde bir araya geldiler. Sadece VM Medical Park Kocaeli Hastanesi’nin doktorlarına özel düzenlenen gecenin sponsorluğunu Murat Mustafa Satı İnşaat ve Mercedes Mengerler Kocaeli üstlendi.   Syombol Alışveriş ve Yaşam Merkezi’ndeki Hayal Kahvesi’nde düzenlenen geceye VM Medical Park Kocaeli Hastanesi Genel Müdürü Doç. Dr. Soner Şahin, Genel Müdür Yardımcısı Nazlıhan Alkan, Başhekim Dr. Göksel Ensari, MMS İnşaat Genel Koordinatörü Latif Satı, Satış Müdürü Süleyman İn, Mercedes Mengerler Kocaeli Satış Müdürü Furkan Saylam, Otomobil Satış Danışmanı Sinem Karasu ve Cihan Bozkuş ile doktorlar ve eşleri katıldı. Kocaeli’de ses getiren dev yatırımlara imza atan MMS İnşaat ile dev otomotiv firması Mercedes Mengerler Kocaeli’nin sponsorluğunda gerçekleştirilen gecede sahne alan Ersin Faikzade, birbirinden güzel Türkçe ve Latince şarkılar seslendirerek, tüm davetlilere unutulmaz bir müzik ziyafeti yaşattı.   DÜNYA BARIŞ ELÇİSİ ERSİN FAİKZADE   Küçük yaşta müziğe duyduğu ilgiyi aldığı eğitimler ile pekiştiren ünlü sanatçı Ersin Faikzade, annesinin MS hastalığına yakalanmasından sonra kendisini hasta ve yardıma muhtaç insanlara adadı. Bu amaçla çeşitli hayır kurumları ve dernekler için Türkiye’de ve Avrupa’da pek çok ücretsiz konser verdi. Katıldığı uluslararası insanlık projeleri ile özellikle down sendromu, MS ve kanser ile mücadele eden insanlara yardım etmeyi hedefledi. Amerika da “Türkiye’nin Elmas Çocuğu”, Pakistan da “Barışın Sesi”, İran da “Sevginin Sesi”, Türkiye de ise İtalyanlara “Allah” dedirten tenor diye tanınıyor. 2009 yılında İtalya’da “Dünya Barış Elçisi” ilan edilen Ersin Faikzade, Kocaeli’ye ilk kez geldiğini ve kısa sürede çok memnun kaldığını söyledi.

 

 

VM Medical Park Kocaeli Hastanesi’nin tüm doktorları, Hayal Kahvesi’nde düzenlenen Ersin Faikzade konserinde bir araya geldiler. Sadece VM Medical Park Kocaeli Hastanesi’nin doktorlarına özel düzenlenen gecenin sponsorluğunu Murat Mustafa Satı İnşaat ve Mercedes Mengerler Kocaeli üstlendi.

 

Syombol Alışveriş ve Yaşam Merkezi’ndeki Hayal Kahvesi’nde düzenlenen geceye VM Medical Park Kocaeli Hastanesi Genel Müdürü Doç. Dr. Soner Şahin, Genel Müdür Yardımcısı Nazlıhan Alkan, Başhekim Dr. Göksel Ensari, MMS İnşaat Genel Koordinatörü Latif Satı, Satış Müdürü Süleyman İn, Mercedes Mengerler Kocaeli Satış Müdürü Furkan Saylam, Otomobil Satış Danışmanı Sinem Karasu ve Cihan Bozkuş ile doktorlar ve eşleri katıldı. Kocaeli’de ses getiren dev yatırımlara imza atan MMS İnşaat ile dev otomotiv firması Mercedes Mengerler Kocaeli’nin sponsorluğunda gerçekleştirilen gecede sahne alan Ersin Faikzade, birbirinden güzel Türkçe ve Latince şarkılar seslendirerek, tüm davetlilere unutulmaz bir müzik ziyafeti yaşattı.

 

DÜNYA BARIŞ ELÇİSİ ERSİN FAİKZADE

 

Küçük yaşta müziğe duyduğu ilgiyi aldığı eğitimler ile pekiştiren ünlü sanatçı Ersin Faikzade, annesinin MS hastalığına yakalanmasından sonra kendisini hasta ve yardıma muhtaç insanlara adadı. Bu amaçla çeşitli hayır kurumları ve dernekler için Türkiye’de ve Avrupa’da pek çok ücretsiz konser verdi. Katıldığı uluslararası insanlık projeleri ile özellikle down sendromu, MS ve kanser ile mücadele eden insanlara yardım etmeyi hedefledi. Amerika da “Türkiye’nin Elmas Çocuğu”, Pakistan da “Barışın Sesi”, İran da “Sevginin Sesi”, Türkiye de ise İtalyanlara “Allah” dedirten tenor diye tanınıyor. 2009 yılında İtalya’da “Dünya Barış Elçisi” ilan edilen Ersin Faikzade, Kocaeli’ye ilk kez geldiğini ve kısa sürede çok memnun kaldığını söyledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.