Medeniyet Derneği 2019'a Hazır

Darıca 27.09.2018 - 14:59, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Medeniyet Derneği 2019'a Hazır

Medeniyet Derneği, 2019 yılı planlaması ve istişaresi için Yıllık Planlama ve Değerlendirme Kampı'nı Darıca'da gerçekleştirdi.

Fikir, Düşünce, Siyaset ve İktisat alanında sosyal faaliyetler yürüten Medeniyet Derneği, Olağan Kongre sonrası güçlenen kadrosu ile birlikte yürüttüğü çalışmalarda yeni bir döneme adım attı. Bu kapsamda, 2018-2019 yeni faaliyet döneminde yapılacak olan programların planlaması ve istişaresi için Medeniyet Derneği Genel Merkezi Yönetim Kurulu üyeleri ve il teşkilatları katılımı ile Darıca Basın İlan Kurumu’nda Medeniyet Derneği Yıllık Planlama ve Değerlendirme Kampı’nı gerçekleştirildi. BEKLENTİLER KONUŞULDU Geçtiğimiz faaliyet yılı boyunca gerçekleştirilen programların değerlendirildiği kampta, yapılan istişareler ile gelecek yıl üzerine beklentiler ve teklifler ortaya konuldu. 2018-2019 faaliyet yılında gerçekleştirilecek programların planlandığı kamp programı, “Değerlendirme ve Kapanış” oturumlarının yapılması ile nihayete erdi. Medeniyet Derneği Genel Merkezinin düzenlemiş olduğu kampa Kocaeli Medeniyet Derneği Başkanı Mahmut Ardıç, İl Sekreteri Mustafa Koç Ve Üniversite Gençlik Birim Başkanı Fatih Kaya da katıldı.
Medeniyet Derneği, 2019 yılı planlaması ve istişaresi için Yıllık Planlama ve Değerlendirme Kampı'nı Darıca'da gerçekleştirdi.

Fikir, Düşünce, Siyaset ve İktisat alanında sosyal faaliyetler yürüten Medeniyet Derneği, Olağan Kongre sonrası güçlenen kadrosu ile birlikte yürüttüğü çalışmalarda yeni bir döneme adım attı. Bu kapsamda, 2018-2019 yeni faaliyet döneminde yapılacak olan programların planlaması ve istişaresi için Medeniyet Derneği Genel Merkezi Yönetim Kurulu üyeleri ve il teşkilatları katılımı ile Darıca Basın İlan Kurumu’nda Medeniyet Derneği Yıllık Planlama ve Değerlendirme Kampı’nı gerçekleştirildi.

BEKLENTİLER KONUŞULDU

Geçtiğimiz faaliyet yılı boyunca gerçekleştirilen programların değerlendirildiği kampta, yapılan istişareler ile gelecek yıl üzerine beklentiler ve teklifler ortaya konuldu. 2018-2019 faaliyet yılında gerçekleştirilecek programların planlandığı kamp programı, “Değerlendirme ve Kapanış” oturumlarının yapılması ile nihayete erdi. Medeniyet Derneği Genel Merkezinin düzenlemiş olduğu kampa Kocaeli Medeniyet Derneği Başkanı Mahmut Ardıç, İl Sekreteri Mustafa Koç Ve Üniversite Gençlik Birim Başkanı Fatih Kaya da katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.