Medical Park Gebze’de skandallar bitmiyor

Gebze 16.06.2020 - 15:15, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Medical Park Gebze’de skandallar bitmiyor

Medical Park Gebze Hastanesi’ne giden bir vatandaş, Covid-19 sürecinde hastanede bir numaratör dahi olmadığını iddia ederek saatlerce beklediğini söyledi. Medical Park Gebze Hastanesi’ne tedavi olmak için giden bir vatandaş hastanedeki teknik eksikliklerden dolayı saatlerce beklediğini iddia etti. Hastanede yalnızca teknik eksiklik olmadığını aynı zamanda hastane personelinin de ilgisiz olduğunu dile getiren vatandaş ilgili mercilere şikayetini ileteceğini söyledi. İşte vatandaşın o şikayeti; “10.06.2020 tarihinde eşimin rahatsızlığı nedeniyle Gebze Medical Park Hastanesi'ne gittik. İyi bir doktor bulmak için yaptığımız araştırma sonucu Doç. Dr. O** görünmeye karar verdik. Gerçekten Dr. Bey gayet ilgili teşekkür ediyoruz kendisine fakat hastane personeli ve hizmet sıfır. Kolonoskopi için randevu oluşturduk, başka başka yerlere yönlendirdiler önce röntgen, sonra kan vs... Röntgene gittik yarım saatten fazla beklememize rağmen sıra gelmedi ve oradaki kalabalık gittikçe arttı. Üstelik ne için röntgen çektireceğimizi bile bilmeden şu pandemi sürecinde o kalabalık içinde boşuna bekledik. ŞAKA GİBİ Personele soruyorsun bekleyin çağıracaklar diyor. Ne bir sıra numarası ne ekranda yazan isim var. En sonunda biz ne için bekliyoruz bari onu söyleyin deyince durum anlaşıldı. Covid nedeni ile herkese zorunlu testler ve tomografi çekiyorlarmış. Peki neden baştan söylemiyorsunuz bunu dediğimde de buraya yönlendiren personel söylemeliydi diyor. Velhasıl biraz daha bekledik baktık sıranın geleceği yok işlemi iptal ettirip çıktık. Sene olmuş 2020 civardaki en pahalı hastanede bir numaratör bile yok. Sıranın size ne zaman geleceği belli değil şaka gibi. Aldığınız tek cevap "bekleyin"... Şimdi başka bir hastanede yine aynı süreçleri geçirerek kolonoskopi yaptırmaya çalışacağız.”

Medical Park Gebze Hastanesi’ne giden bir vatandaş, Covid-19 sürecinde hastanede bir numaratör dahi olmadığını iddia ederek saatlerce beklediğini söyledi.

Medical Park Gebze Hastanesi’ne tedavi olmak için giden bir vatandaş hastanedeki teknik eksikliklerden dolayı saatlerce beklediğini iddia etti. Hastanede yalnızca teknik eksiklik olmadığını aynı zamanda hastane personelinin de ilgisiz olduğunu dile getiren vatandaş ilgili mercilere şikayetini ileteceğini söyledi.

İşte vatandaşın o şikayeti;

“10.06.2020 tarihinde eşimin rahatsızlığı nedeniyle Gebze Medical Park Hastanesi'ne gittik. İyi bir doktor bulmak için yaptığımız araştırma sonucu Doç. Dr. O** görünmeye karar verdik. Gerçekten Dr. Bey gayet ilgili teşekkür ediyoruz kendisine fakat hastane personeli ve hizmet sıfır. Kolonoskopi için randevu oluşturduk, başka başka yerlere yönlendirdiler önce röntgen, sonra kan vs...

Röntgene gittik yarım saatten fazla beklememize rağmen sıra gelmedi ve oradaki kalabalık gittikçe arttı. Üstelik ne için röntgen çektireceğimizi bile bilmeden şu pandemi sürecinde o kalabalık içinde boşuna bekledik.

ŞAKA GİBİ

Personele soruyorsun bekleyin çağıracaklar diyor. Ne bir sıra numarası ne ekranda yazan isim var. En sonunda biz ne için bekliyoruz bari onu söyleyin deyince durum anlaşıldı. Covid nedeni ile herkese zorunlu testler ve tomografi çekiyorlarmış.

Peki neden baştan söylemiyorsunuz bunu dediğimde de buraya yönlendiren personel söylemeliydi diyor. Velhasıl biraz daha bekledik baktık sıranın geleceği yok işlemi iptal ettirip çıktık.

Sene olmuş 2020 civardaki en pahalı hastanede bir numaratör bile yok. Sıranın size ne zaman geleceği belli değil şaka gibi. Aldığınız tek cevap "bekleyin"... Şimdi başka bir hastanede yine aynı süreçleri geçirerek kolonoskopi yaptırmaya çalışacağız.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.