MEDİCAL PARK GEBZE’DEN KANSER FARKINDALIĞI!

Gebze 27.10.2017 - 12:15, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

MEDİCAL PARK GEBZE’DEN KANSER FARKINDALIĞI!

Medical Park Gebze Hastanesi Meme Kanseri Farkındalık ayı kapsamında halkı bilgilendirme devam ediyor.

Medical Park Gebze Hastanesi Meme Kanseri Farkındalık ayı kapsamında halkı bilgilendirme devam ediyor. Medical Park Gebze Hastanesi 1-31 Ekim Meme Kanseri Farkındalık ayı kapsamında halkı bilgilendirmeye devam ediyor. Hastane girişinde kurdukları standa ziyaretçilerine Meme Kanseri ile ilgili bilgiler veriyor, sosyal medyada hesaplarında Meme Kanserinde erken tanının önemi,  belirtileri, korunma yöntemleri hakkında özellikle kadınları bilinçlendirmeye ediyor. Farkındalık ayı kapsamında halk ile buluşmaya Schneider-Electric ile başladı. Genel Cerrahi ve Cerrahi Onkoloji Bölümünden Doç. Dr. Orhan Çelen Schneider-Electric kadın çalışanlarına Meme Sağlığı hakkında bilgiler verdi.  Medical Park Gebze Hastanesi halkı bilinçlendirmeye Gebze Samsunlular Kültür ve Yardımlaşma Derneği Kadın Kolları işbirliği ile devam etti. Katılımın oldukça yüksek olduğu söyleşi sonunda Genel Cerrahi ve Cerrahi Onkoloji Bölümünden Doç. Dr. Orhan Çelen soruları yanıtladı. Medical Park Gebze Hastanesi Meme Kanseri hakkında halkı bilgilendirmeye, Kadın Sağlığı hakkında bilgiler vermeye devam edecek.  
Medical Park Gebze Hastanesi Meme Kanseri Farkındalık ayı kapsamında halkı bilgilendirme devam ediyor.

Medical Park Gebze Hastanesi Meme Kanseri Farkındalık ayı kapsamında halkı bilgilendirme devam ediyor. Medical Park Gebze Hastanesi 1-31 Ekim Meme Kanseri Farkındalık ayı kapsamında halkı bilgilendirmeye devam ediyor. Hastane girişinde kurdukları standa ziyaretçilerine Meme Kanseri ile ilgili bilgiler veriyor, sosyal medyada hesaplarında Meme Kanserinde erken tanının önemi,  belirtileri, korunma yöntemleri hakkında özellikle kadınları bilinçlendirmeye ediyor.

Farkındalık ayı kapsamında halk ile buluşmaya Schneider-Electric ile başladı. Genel Cerrahi ve Cerrahi Onkoloji Bölümünden Doç. Dr. Orhan Çelen Schneider-Electric kadın çalışanlarına Meme Sağlığı hakkında bilgiler verdi.  Medical Park Gebze Hastanesi halkı bilinçlendirmeye Gebze Samsunlular Kültür ve Yardımlaşma Derneği Kadın Kolları işbirliği ile devam etti. Katılımın oldukça yüksek olduğu söyleşi sonunda Genel Cerrahi ve Cerrahi Onkoloji Bölümünden Doç. Dr. Orhan Çelen soruları yanıtladı. Medical Park Gebze Hastanesi Meme Kanseri hakkında halkı bilgilendirmeye, Kadın Sağlığı hakkında bilgiler vermeye devam edecek.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.