19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Medical Park Gebze ile Bilge Okulları anlaştı!

Gebze 03.04.2018 - 10:34, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Medical Park Gebze ile Bilge Okulları anlaştı!

Açıldığı günden beri Gebze ve çevre ilçelere kaliteli sağlık hizmeti veren ve hastalıklarına çözüm getiren Medical Park Gebze, Marmara Bilge Okulları ile hizmet protokolü imzaladı.

Medical Park Gebze Kurumsal Pazarlama ekibi ile Marmara Bilge Okulları Genel Koordinatörü Türker Gedik ile Mali İdari İşler Koordinatörü Canan Yüksel’in hazır bulunduğu protokolde karşılıklı imzalar atıldı. Marmara Bilge Okulları ev sahipliğinde gerçekleşen imza töreniyle, Marmara Bilge Okulları öğretmenleri ve çalışanları, kurulduğu günden bu yana Gebze ve çevre ilçelerin sağlığına ilişkin problemlerine çözümler üreten Medical Park Gebze’nin hizmetlerinden faydalanacak. GEBZE’DE ÖNEMLİ BİR YERE SAHİBİZ Marmara Bilge Okulları Genel Koordinatörü Türker Gedik, “Marmara Bilge Okulları olarak Gebze’de önemli bir yere sahibiz. Gebze’de güvenilir, kaliteli bir sağlık hizmeti veren Medical Park Gebze Hastanesi ise sağlık alanında en güçlü isimdir. Böyle güzel iş birliklerle öğrencilerimizin ve öğretmenlerimizin bu tür hizmetlerden faydalanmalarını sağlamaya çalışıyoruz. Sağlığı ve Eğitimi bir araya getirerek Medical Park Gebze ve Marmara Bilge Okulları ‘Aile Akademisi’ projesini hayata geçirmeye karar verdik. Velilerimize kendileri ve çocuklarının sağlıkları hakkında çok değerli bilgiler paylaşılacağı bu özel proje için Medical Park Gebze Hastanesine teşekkürü bir borç bilirim.”  şeklinde konuştu. Medical Park Gebze Hastanesi Kurumsal Pazarlama Ekibi ise, Marmara Bilge Okulları gibi önemli bir kuruluş ile hizmet protokolü imzaladıkları için çok memnun olduklarını ilettiler. Aynı zamanda iş birlikleri ve ilgileri için Marmara Bilge Okulları Genel Koordinatörü Türker Gedik ile ‘Aile Akademisi’ proje fikir annesi Anaokulları Koordinatörü Seçil Seydioğlu’na teşekkürlerini ilettiler. Projenin detayları konuşularak ‘Aile Okulu’nun 7 Nisan Cumartesi ve 14 Nisan Cumartesi günlerinde gerçekleşmesine karar verildi. VELİLERE SAĞLIK SEMİNERİ VERİLECEK Marmara Bilge Okulları ile Medical Park Gebze Hastanesi’nin birlikte organize ettiği ‘Aile Akademisi’ adı altında 2 hafta üst üste Cumartesi günleri velilere verilecek sağlık seminerleri organize ediliyor. Nisan ayında gerçekleşmesi planlanan uzman hekimler tarafından yapılacak seminerlerin konu başlıkları ise, çocuklarda göz sağlığı ve okul başarısı, çocuklarda dengeli beslenme ve yeni nesil beslenme alışkanlıkları, çocuklarda ateşli hastalıklar, çocuklarda cinsel eğitim ve ergenlik, çocuklarda alerjik hastalıklar şeklinde olacak
Açıldığı günden beri Gebze ve çevre ilçelere kaliteli sağlık hizmeti veren ve hastalıklarına çözüm getiren Medical Park Gebze, Marmara Bilge Okulları ile hizmet protokolü imzaladı.

Medical Park Gebze Kurumsal Pazarlama ekibi ile Marmara Bilge Okulları Genel Koordinatörü Türker Gedik ile Mali İdari İşler Koordinatörü Canan Yüksel’in hazır bulunduğu protokolde karşılıklı imzalar atıldı. Marmara Bilge Okulları ev sahipliğinde gerçekleşen imza töreniyle, Marmara Bilge Okulları öğretmenleri ve çalışanları, kurulduğu günden bu yana Gebze ve çevre ilçelerin sağlığına ilişkin problemlerine çözümler üreten Medical Park Gebze’nin hizmetlerinden faydalanacak.

GEBZE’DE ÖNEMLİ BİR YERE SAHİBİZ

Marmara Bilge Okulları Genel Koordinatörü Türker Gedik, “Marmara Bilge Okulları olarak Gebze’de önemli bir yere sahibiz. Gebze’de güvenilir, kaliteli bir sağlık hizmeti veren Medical Park Gebze Hastanesi ise sağlık alanında en güçlü isimdir. Böyle güzel iş birliklerle öğrencilerimizin ve öğretmenlerimizin bu tür hizmetlerden faydalanmalarını sağlamaya çalışıyoruz. Sağlığı ve Eğitimi bir araya getirerek Medical Park Gebze ve Marmara Bilge Okulları ‘Aile Akademisi’ projesini hayata geçirmeye karar verdik. Velilerimize kendileri ve çocuklarının sağlıkları hakkında çok değerli bilgiler paylaşılacağı bu özel proje için Medical Park Gebze Hastanesine teşekkürü bir borç bilirim.”  şeklinde konuştu. Medical Park Gebze Hastanesi Kurumsal Pazarlama Ekibi ise, Marmara Bilge Okulları gibi önemli bir kuruluş ile hizmet protokolü imzaladıkları için çok memnun olduklarını ilettiler. Aynı zamanda iş birlikleri ve ilgileri için Marmara Bilge Okulları Genel Koordinatörü Türker Gedik ile ‘Aile Akademisi’ proje fikir annesi Anaokulları Koordinatörü Seçil Seydioğlu’na teşekkürlerini ilettiler. Projenin detayları konuşularak ‘Aile Okulu’nun 7 Nisan Cumartesi ve 14 Nisan Cumartesi günlerinde gerçekleşmesine karar verildi.

VELİLERE SAĞLIK SEMİNERİ VERİLECEK

Marmara Bilge Okulları ile Medical Park Gebze Hastanesi’nin birlikte organize ettiği ‘Aile Akademisi’ adı altında 2 hafta üst üste Cumartesi günleri velilere verilecek sağlık seminerleri organize ediliyor. Nisan ayında gerçekleşmesi planlanan uzman hekimler tarafından yapılacak seminerlerin konu başlıkları ise, çocuklarda göz sağlığı ve okul başarısı, çocuklarda dengeli beslenme ve yeni nesil beslenme alışkanlıkları, çocuklarda ateşli hastalıklar, çocuklarda cinsel eğitim ve ergenlik, çocuklarda alerjik hastalıklar şeklinde olacak

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.