Medical Park Gebzespor'un yanında

Spor 12.11.2015 - 13:50, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Medical Park Gebzespor'un yanında

Medical Park Gebzespor'un yanında

Şampiyonluktan çok borcu olmayan temiz bir Gebzespor’u düşünen Başkan İlker Çakır, yapılan ziyaretlerin meyvesini topluyor. Bir süre önce protokolün desteğini arkasına alarak sağlık kuruluşlarını ziyaret eden ve ilk olarak Medical Park Hastanesi yönetimi ile bir araya gelen Başkan Çakır, Kaymakam Mehmet Arslan ve GTO Başkanı Nail Çiler’in de hazır bulunduğu görüşmede destek talebinde bulunmuştu. Medical Park Gebze Hastanesi yönetimi, Gebzespor’un destek çağrısına kayıtsız kalmadı ve Medical Park Gebze Hastanesi Genel Müdürü Dr. Erdal İbanoğlu, 50 Bin TL’lik çeki bugün kendisini ziyaret eden yöneticiler Bülent Turhan ve Adem Yıldırım’a teslim etti. Başkan Çakır, Medical Park Hastanesi’ne teşekkür ederken, bölgemizdeki diğer sağlık kuruluşlarının da beklenen desteği Gebzespor’a sunması bekleniyor. Kaynak:gebzeyenigun
Medical Park Gebzespor'un yanında

Şampiyonluktan çok borcu olmayan temiz bir Gebzespor’u düşünen Başkan İlker Çakır, yapılan ziyaretlerin meyvesini topluyor. Bir süre önce protokolün desteğini arkasına alarak sağlık kuruluşlarını ziyaret eden ve ilk olarak Medical Park Hastanesi yönetimi ile bir araya gelen Başkan Çakır, Kaymakam Mehmet Arslan ve GTO Başkanı Nail Çiler’in de hazır bulunduğu görüşmede destek talebinde bulunmuştu. Medical Park Gebze Hastanesi yönetimi, Gebzespor’un destek çağrısına kayıtsız kalmadı ve Medical Park Gebze Hastanesi Genel Müdürü Dr. Erdal İbanoğlu, 50 Bin TL’lik çeki bugün kendisini ziyaret eden yöneticiler Bülent Turhan ve Adem Yıldırım’a teslim etti. Başkan Çakır, Medical Park Hastanesi’ne teşekkür ederken, bölgemizdeki diğer sağlık kuruluşlarının da beklenen desteği Gebzespor’a sunması bekleniyor.

Kaynak:gebzeyenigun

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.