19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Medikalpark’ın nefesi yetmedi

Spor 19.10.2017 - 12:29, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Medikalpark’ın nefesi yetmedi

GEÇEN YILIN ŞAMPİYONU, TURNUVANIN EV SAHİBİ TAKIMI GÖRTAN OTOMOTİV MEDİKALPARK’A FARK YAPTI:

Kardeşleri  gibi sevdikleri, birlikte mesai harcadıkları rahmetli Görkem Çiler’in anısını, adını yaşatma organizasyonunda kendilerini ayrı bir noktada tutan Görtan Otomotiv ekibi ilkkez iki kez yenik duruma düştükleri Gebze Medikalpark hastanesi maçını farklı kazandı. ONLAR İÇİN YERİ AYRI Geçen yıl Görkem Çiler adına şampiyonluk kupasını kaldıran Görtan Otomotiv bu yılda oldukça iddialı. Aynı ekiple sahaya çıkan Görtan ekibi grubunu namağlup lider olarak tamamladı. Gruplarında illkez iki kez yenik duruma düşen Görtan Otomotiv ekibi oyuna ilerleyen dakikalar içerisinde ağırlığını koydu. Peşe peşe bulduğu gollerle önce beraberliği ardından üstünlüğü yakalayan Görtan Otomotiv bu maçtanda galip ayrılarak grubunu kayıpsız lider tamamladı.
GEÇEN YILIN ŞAMPİYONU, TURNUVANIN EV SAHİBİ TAKIMI GÖRTAN OTOMOTİV MEDİKALPARK’A FARK YAPTI:

Kardeşleri  gibi sevdikleri, birlikte mesai harcadıkları rahmetli Görkem Çiler’in anısını, adını yaşatma organizasyonunda kendilerini ayrı bir noktada tutan Görtan Otomotiv ekibi ilkkez iki kez yenik duruma düştükleri Gebze Medikalpark hastanesi maçını farklı kazandı.

ONLAR İÇİN YERİ AYRI

Geçen yıl Görkem Çiler adına şampiyonluk kupasını kaldıran Görtan Otomotiv bu yılda oldukça iddialı. Aynı ekiple sahaya çıkan Görtan ekibi grubunu namağlup lider olarak tamamladı. Gruplarında illkez iki kez yenik duruma düşen Görtan Otomotiv ekibi oyuna ilerleyen dakikalar içerisinde ağırlığını koydu. Peşe peşe bulduğu gollerle önce beraberliği ardından üstünlüğü yakalayan Görtan Otomotiv bu maçtanda galip ayrılarak grubunu kayıpsız lider tamamladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.