Mehmetçik için dua ettiler

Darıca 15.02.2018 - 13:36, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Mehmetçik için dua ettiler

CHP Darıca Kadın Kolları tarafından önceki akşam Ayşe Hatunlar Cami’nde Suriye sınırında ülkemiz ve milletimiz için canı pahasına mücadele eden Mehmetçik için dualar edildi. Çok sayıda Darıcalı da Mehmetçik için dua ettiler.

CHP Darıca Kadın Kolları tarafından önceki akşam  Ayşe Hatunlar Cami’nde Suriye  sınırında ülkemiz ve milletimiz için canı pahasına mücadele eden Mehmetçik için dualar edildi. Çok sayıda Darıcalı da Mehmetçik için dua ettiler. CHP Darıca Kadın Kolları tarafından önceki akşam Ayşe Hatunlar Cami’nde şehitlerimiz için dua edildi, Suriye sınırında ülkemizin ve milletimizin bekası için can siparene şekilde mücadele eden Mehmetçik için dua edildi. Akşam namazından sonra Ayşe Hatunlar Cami’ne gelen kadınlar kılınan akşam ve yatsı namazı sonrasında Kur’anı- Kerim okudular, dua ettiler.  Namaz sonrasında ise cemaate gülsuyu, helva, lokum ikramında bulundular. CHP Darıca İlçe Başkanı Yakup Törk “başta Afrin olmak üzere bu ülke için canını veren tüm şehitlerimizin ruhu için, onlara bir Fatiha okumak için, onların ruhunu şad etmek için kadın kolları tarafından düzenlemiş olduğu bir okumayla ilgili bir araya geldik” dedi. CHP Darıca Kadın Kolları Başkanı Ebru Tayanç “Bizler anneyiz.  Orada vatanımız için milletimiz için mücadele eden Mehmetçik bizim evlatlarımızdır. Bugün onlar için buradayız” dedi. CHP Darıca Gençlik Kolları Başkanı Aydın Işık ise “Şehitlerimize dualarımızı okumak, Afrin’deki Mehmetçiklerimizi yine dualarımızla desteklemek için buradayız” dedi.
CHP Darıca Kadın Kolları tarafından önceki akşam Ayşe Hatunlar Cami’nde Suriye sınırında ülkemiz ve milletimiz için canı pahasına mücadele eden Mehmetçik için dualar edildi. Çok sayıda Darıcalı da Mehmetçik için dua ettiler.

CHP Darıca Kadın Kolları tarafından önceki akşam  Ayşe Hatunlar Cami’nde Suriye  sınırında ülkemiz ve milletimiz için canı pahasına mücadele eden Mehmetçik için dualar edildi. Çok sayıda Darıcalı da Mehmetçik için dua ettiler.

CHP Darıca Kadın Kolları tarafından önceki akşam Ayşe Hatunlar Cami’nde şehitlerimiz için dua edildi, Suriye sınırında ülkemizin ve milletimizin bekası için can siparene şekilde mücadele eden Mehmetçik için dua edildi. Akşam namazından sonra Ayşe Hatunlar Cami’ne gelen kadınlar kılınan akşam ve yatsı namazı sonrasında Kur’anı- Kerim okudular, dua ettiler.  Namaz sonrasında ise cemaate gülsuyu, helva, lokum ikramında bulundular.

CHP Darıca İlçe Başkanı Yakup Törk “başta Afrin olmak üzere bu ülke için canını veren tüm şehitlerimizin ruhu için, onlara bir Fatiha okumak için, onların ruhunu şad etmek için kadın kolları tarafından düzenlemiş olduğu bir okumayla ilgili bir araya geldik” dedi. CHP Darıca Kadın Kolları Başkanı Ebru Tayanç “Bizler anneyiz.  Orada vatanımız için milletimiz için mücadele eden Mehmetçik bizim evlatlarımızdır. Bugün onlar için buradayız” dedi. CHP Darıca Gençlik Kolları Başkanı Aydın Işık ise “Şehitlerimize dualarımızı okumak, Afrin’deki Mehmetçiklerimizi yine dualarımızla desteklemek için buradayız” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.