Mehmetçik Kupası’nda Ödüller Başkan Köşker’den

Spor 19.03.2018 - 12:07, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Mehmetçik Kupası’nda Ödüller Başkan Köşker’den

Binicilikte Önemli Gün;

Gebze Belediyesi ev sahipliğinde düzenlenen Mehmetçik Kupası Atlı Dayanıklılık Yarışları’nda dereceye giren sporculara ödüllerini Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker takdim etti. Gebze Belediyesi ev sahipliğinde düzenlenen Mehmetçik Kupası Atlı Dayanıklılık Yarışları’nda dereceye giren sporculara ödüllerini Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker takdim etti. Cuma Köy’de düzenlenen yarışların kupa törenine ev sahibi Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, Türkiye Binicilik Federasyonu Kurumsal İletişim Sorumlusu Aykut Teztel, Belediye Başkan Yardımcısı Sadık Albayrak, Victoryman Atlı spor Kulübü Başkanı Erkan Demir, sporcular ve binicilik sporuna gönül vermiş Gebzeliler katıldı. BİNİCİLİK SPORUNA ÖNEM VERİYORUZ Ödül töreninde kısa bir selamlama konuşması gerçekleştiren Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, “Bugün çok anlamlı bir gün. Çanakkale’nin geçilmez olduğunu, her yıl olduğu gibi bu yıl da dünyaya hatırlattığımız bir gün. Bu sebeple Mehmetçik Kupası yarışları da bu anlamda ayrı bir anlam taşımış oldu. Biz Gebze Belediyesi olarak her türlü spora destek ve önem veriyoruz. Binicilik sporu da bunların başında geliyor. Bugüne kadar tam 12 bin öğrenciye binicilik eğitimleri verdik. Bundan sonrada binicilik sporuna olan desteklerimiz devam edecek. Tüm sporcularımızı tebrik ediyorum” dedi. DERECEYE GİREN SPORCULAR Mehmetçik Kupası Atlı Dayanıklılık Yarışlarında Lisans Kalifikasyona hak kazanan sporcular; Ezel isimli atıyla Ebru İnan, Boz isimli atıyla İsmail Selman, Mi Riva isimli atıyla Enes Tek, Victorman İyi isimli atıyla Rüstem Yılmaz, Mi Yase Sultan isimli atıyla İrem Kavraz, Tuncoğlu isimli atıyla Serkan Bektaş, Volkanım isimli atıyla Haluk Yüksel, Şeker Ayşe isimli atıyla Hakkı Dikencik, Bir Yıldız Mehmetçik Kupasını kazanan Karşıyaka isimli atıyla Hasan Öztürk, G2 18 Mart Çanakkale Kupasında birinci Bolero isimli atıyla Doğuş Doğuşlu, ikinci Lale isimli atıyla Sıtkı Doğuşlu, G1 Gebze Belediyesi Atlı Dayanıklılık Geliştireme Kupasında birinci Ayımça isimli atıyla İlyas Uğur, ikinci Alkaçkızı isimli atıyla Can Baydan, üçüncü, Alkan isimli atıyla Mert Ünsal, G1 Gebze Belediyesi Atlı Dayanıklılık Geliştirme Kupası Takım bazında birinci Gülşehti takımı olurken ikinci Miraj atlı Spor Kulübü oldu.
Binicilikte Önemli Gün;

Gebze Belediyesi ev sahipliğinde düzenlenen Mehmetçik Kupası Atlı Dayanıklılık Yarışları’nda dereceye giren sporculara ödüllerini Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker takdim etti.

Gebze Belediyesi ev sahipliğinde düzenlenen Mehmetçik Kupası Atlı Dayanıklılık Yarışları’nda dereceye giren sporculara ödüllerini Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker takdim etti. Cuma Köy’de düzenlenen yarışların kupa törenine ev sahibi Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, Türkiye Binicilik Federasyonu Kurumsal İletişim Sorumlusu Aykut Teztel, Belediye Başkan Yardımcısı Sadık Albayrak, Victoryman Atlı spor Kulübü Başkanı Erkan Demir, sporcular ve binicilik sporuna gönül vermiş Gebzeliler katıldı.

BİNİCİLİK SPORUNA ÖNEM VERİYORUZ

Ödül töreninde kısa bir selamlama konuşması gerçekleştiren Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, “Bugün çok anlamlı bir gün. Çanakkale’nin geçilmez olduğunu, her yıl olduğu gibi bu yıl da dünyaya hatırlattığımız bir gün. Bu sebeple Mehmetçik Kupası yarışları da bu anlamda ayrı bir anlam taşımış oldu. Biz Gebze Belediyesi olarak her türlü spora destek ve önem veriyoruz. Binicilik sporu da bunların başında geliyor. Bugüne kadar tam 12 bin öğrenciye binicilik eğitimleri verdik. Bundan sonrada binicilik sporuna olan desteklerimiz devam edecek. Tüm sporcularımızı tebrik ediyorum” dedi.

DERECEYE GİREN SPORCULAR

Mehmetçik Kupası Atlı Dayanıklılık Yarışlarında Lisans Kalifikasyona hak kazanan sporcular; Ezel isimli atıyla Ebru İnan, Boz isimli atıyla İsmail Selman, Mi Riva isimli atıyla Enes Tek, Victorman İyi isimli atıyla Rüstem Yılmaz, Mi Yase Sultan isimli atıyla İrem Kavraz, Tuncoğlu isimli atıyla Serkan Bektaş, Volkanım isimli atıyla Haluk Yüksel, Şeker Ayşe isimli atıyla Hakkı Dikencik, Bir Yıldız Mehmetçik Kupasını kazanan Karşıyaka isimli atıyla Hasan Öztürk, G2 18 Mart Çanakkale Kupasında birinci Bolero isimli atıyla Doğuş Doğuşlu, ikinci Lale isimli atıyla Sıtkı Doğuşlu, G1 Gebze Belediyesi Atlı Dayanıklılık Geliştireme Kupasında birinci Ayımça isimli atıyla İlyas Uğur, ikinci Alkaçkızı isimli atıyla Can Baydan, üçüncü, Alkan isimli atıyla Mert Ünsal, G1 Gebze Belediyesi Atlı Dayanıklılık Geliştirme Kupası Takım bazında birinci Gülşehti takımı olurken ikinci Miraj atlı Spor Kulübü oldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.