19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Melek Yardım Bekliyor

Çayırova 29.08.2018 - 13:54, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Melek Yardım Bekliyor

Yüzde 98 engelli Serebral Palsi (SP) 6 yaşındaki Melek Aktaş, ihtiyacı olan aparatı alabilmek için yardım bekliyor.

Çayırova Atatürk Mahallesi’nde ikamet eden minik Melek’in babası Erhan Aktaş kızı için destek istiyor. Baba Aktaş, “Kızım Melek Serira erken doğdu. 80 güne yakın güvezde kaldı. Kızım 11 aylık olduğunda nefes alış verişinde bir sıkıntı vardı. Kızımı tekrar doktora götürdüğümüzde sebebini bulamadılar. Melek’in sorununu teşhis amaçlı anjiyo yaptılar. Kızıma verilen fazla narkoz sonucu kızımın beynine oksijen gitmedi ve Melek beyin felci geçirdi. Hastane doktorları sözlü olarak hatayı kabul ettiler fakat yazılı bir açıklama yapmadılar. Kızım uzun süre hastanede yoğun bakımda kaldı ve yüzde 98 engelli Serebral Palsi (SP) hastası oldu. Kızım Melek’in ihtiyacı olan 25 bin TL değerinde bir aparat. Bu aparat kızımı tedavi etmeyecek ama onun yaşamasını daha da kolaylaştıracak. Maddi olarak imkânımız bulunmadığı için bu aparatı alamıyoruz. Sizlerin aracılığıyla yardımsever vatandaşlardan destek bekliyorum.” dedi. Baba Aktaş’a ulaşmak isteyenler 0542 279 44 55 numaralı telefondan ulaşabilirler. Öte yandan Baba Aktaş, AHBAP Kocaeli ekiplerinin, konunun takipçisi olduklarını söyledi.   KÜBRA AKABALI
Yüzde 98 engelli Serebral Palsi (SP) 6 yaşındaki Melek Aktaş, ihtiyacı olan aparatı alabilmek için yardım bekliyor.

Çayırova Atatürk Mahallesi’nde ikamet eden minik Melek’in babası Erhan Aktaş kızı için destek istiyor. Baba Aktaş, “Kızım Melek Serira erken doğdu. 80 güne yakın güvezde kaldı. Kızım 11 aylık olduğunda nefes alış verişinde bir sıkıntı vardı. Kızımı tekrar doktora götürdüğümüzde sebebini bulamadılar. Melek’in sorununu teşhis amaçlı anjiyo yaptılar. Kızıma verilen fazla narkoz sonucu kızımın beynine oksijen gitmedi ve Melek beyin felci geçirdi. Hastane doktorları sözlü olarak hatayı kabul ettiler fakat yazılı bir açıklama yapmadılar. Kızım uzun süre hastanede yoğun bakımda kaldı ve yüzde 98 engelli Serebral Palsi (SP) hastası oldu. Kızım Melek’in ihtiyacı olan 25 bin TL değerinde bir aparat. Bu aparat kızımı tedavi etmeyecek ama onun yaşamasını daha da kolaylaştıracak. Maddi olarak imkânımız bulunmadığı için bu aparatı alamıyoruz. Sizlerin aracılığıyla yardımsever vatandaşlardan destek bekliyorum.” dedi. Baba Aktaş’a ulaşmak isteyenler 0542 279 44 55 numaralı telefondan ulaşabilirler. Öte yandan Baba Aktaş, AHBAP Kocaeli ekiplerinin, konunun takipçisi olduklarını söyledi.  

KÜBRA AKABALI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.