19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Memura farklı maaş

Ekonomi 09.07.2018 - 08:53, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Memura farklı maaş

Maaşlarını eski tutar üzerinden alan memur emeklileri, yüzde 8.65 zamla oluşan Temmuz ayı maaş farkını önümüzdeki günlerde alacak.

12.3 milyon emekli Temmuz ayı zamlarını ceplerine koymak için gün sayıyor. SSK ve Bağ- Kur emeklileri, zamlı maaşlarını ayın 16'sı ile 28'i arasında hesaplarında görecek. Memur emeklilerine ise zam farkı ödenecek. Memur emeklilerinin memurlarla birlikte yüzde 3.5 olarak toplu sözleşmede belirlenen Temmuz zammı, yüzde 5.17 enflasyon farkıyla büyüdü. Yaklaşık 2 milyon memur emeklisinin Temmuz artışı yüzde 3.5 + yüzde 5.17'ye ulaştı. Memur emeklileri maaşlarını ayın 1'i ile 5'i arasında alıyor. İlk 6 aylık enflasyon Temmuz'un 3'ünde belirlendiği için memur emeklileri Temmuz maaşlarını zamsız aldılar. Toplu sözleşme ve enflasyon farkı ile birlikte yüzde 8.65 Temmuz zammı alan memur emeklilerine, zammın getirdiği farkları sonradan yatırılacak. Sosyal Güvenlik Kurumu'nun (SGK) açıklayacağı tarihte memur emeklileri Temmuz maaşına yansıtılmayan zam farklarını alacaklar. SSK ve Bağ-Kur emeklileri ise Temmuz maaşlarını henüz almadıkları için aylık alma günlerinde zamlı maaşlarını ceplerine koyacak. Bu emeklilerin, zamlı maaşları ayın 16'sı ile 28'i arasında hesaplarına yatacak..
Maaşlarını eski tutar üzerinden alan memur emeklileri, yüzde 8.65 zamla oluşan Temmuz ayı maaş farkını önümüzdeki günlerde alacak.

12.3 milyon emekli Temmuz ayı larını ceplerine koymak için gün sayıyor. SSK ve Bağ- Kur emeklileri, zamlı maaşlarını ayın 16'sı ile 28'i arasında hesaplarında görecek. Memur emeklilerine ise zam farkı ödenecek. Memur emeklilerinin memurlarla birlikte yüzde 3.5 olarak toplu sözleşmede belirlenen Temmuz zammı, yüzde 5.17  farkıyla büyüdü. Yaklaşık 2 milyon memur emeklisinin Temmuz artışı yüzde 3.5 + yüzde 5.17'ye ulaştı. Memur emeklileri maaşlarını ayın 1'i ile 5'i arasında alıyor. İlk 6 aylık enflasyon Temmuz'un 3'ünde belirlendiği için memur emeklileri Temmuz maaşlarını zamsız aldılar. Toplu sözleşme ve enflasyon farkı ile birlikte yüzde 8.65 Temmuz zammı alan memur emeklilerine, zammın getirdiği farkları sonradan yatırılacak. Sosyal Güvenlik Kurumu'nun () açıklayacağı tarihte memur emeklileri Temmuz maaşına yansıtılmayan zam farklarını alacaklar.

SSK ve Bağ-Kur emeklileri ise Temmuz maaşlarını henüz almadıkları için aylık alma günlerinde zamlı maaşlarını ceplerine koyacak. Bu emeklilerin, zamlı maaşları ayın 16'sı ile 28'i arasında hesaplarına yatacak..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.