Menajerlik firmasının müdürü Şükürsoy!

Spor 17.06.2019 - 09:43, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Menajerlik firmasının müdürü Şükürsoy!

Darıca Gençlerbirliği Anonim Şirketi Başkanı Arif Gülen’in geçtiğimiz günlerde amatör spor kulüp başkanları, yöneticileri ve antrenörlerini ağırladığı buluşmada kamuoyuna tanıtılan Azerbaycan uyruklu Resul Şükürsoy’un yeni dönemde Başkan Gülen’in danışmanlığını yapacağı açıklandı. Kulübün planlama ve proje noktasında kilit bir rol üstleneceği belirtilen Şükürsoy’un, dikkat çeken bir göreve daha soyunacağı öğrenildi. HEM SPORCU HEM GELİR ELDE EDİLECEK Darıca Gençlerbirliği Anonim Şirketi’nin önümüzdeki günlerde bir menajerlik firması kuracağı ve Azerbaycanlı spor adamı Şükürsoy’un da bu firmada Genel Müdür olarak göreve başlayacağı öğrenildi. Birbirinden çarpıcı iddialar sonucunda Darıca G.B’de göreve başlamayı başaran Şükürsoy’un menajerlik firması adı altında kulübe hem sporcu, hem de gelir kazandırmayı hedeflediği öğrenildi.

Darıca Gençlerbirliği Anonim Şirketi Başkanı Arif Gülen’in geçtiğimiz günlerde amatör spor kulüp başkanları, yöneticileri ve antrenörlerini ağırladığı buluşmada kamuoyuna tanıtılan Azerbaycan uyruklu Resul Şükürsoy’un yeni dönemde Başkan Gülen’in danışmanlığını yapacağı açıklandı. Kulübün planlama ve proje noktasında kilit bir rol üstleneceği belirtilen Şükürsoy’un, dikkat çeken bir göreve daha soyunacağı öğrenildi.

HEM SPORCU HEM GELİR ELDE EDİLECEK

Darıca Gençlerbirliği Anonim Şirketi’nin önümüzdeki günlerde bir menajerlik firması kuracağı ve Azerbaycanlı spor adamı Şükürsoy’un da bu firmada Genel Müdür olarak göreve başlayacağı öğrenildi. Birbirinden çarpıcı iddialar sonucunda Darıca G.B’de göreve başlamayı başaran Şükürsoy’un menajerlik firması adı altında kulübe hem sporcu, hem de gelir kazandırmayı hedeflediği öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.