19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Menekşe ‘3 puan’ ezberliyor!

Spor 19.09.2018 - 17:04, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Menekşe ‘3 puan’ ezberliyor!

Yomraspor’a bilenen Gebzespor bugün Beylikbağı Stadı’nda yaptığı çalışmayla hazırlıklarını sürdürürken, mor beyazlı ekipte akıllarda sadece 3 puan var. Taraftarının desteğiyle ilk galibiyetine uzanacağına inanan Mor Menekşeler, Yomraspor karşılaşmasını çıkış maçı olarak görüyor.

Ligin 4.haftasında Cumartesi günü sahasında Yomraspor ile karşı karşıya gelecek olan temsilcimiz Gebzespor, bu karşılaşmanın hazırlıklarını bugün Beylikbağı Stadı’nda gerçekleştirdiği antrenmanla sürdürdü. Teknik Direktör Özgür Vurur yönetiminde saat 11.00’da başlayan antrenman yaklaşık 1 buçuk saat sürdü. Zorlu karşılaşmaya mutlak 3 puan parolasıyla hazırlanan mor beyazlılarda antrenmanın dozajını arttıran teknik patron Özgür Vurur, oyuncularını bilindik tatlı sert bir diliyle uyararak daha dikkatli olmalarını istedi. TAKTİKSEL ÇİFT KALE YAPTILAR Düz koşu ve açma-germe hareketleriyle başlayan antrenmanın ilk bölümünde istasyon çalışması gerçekleştiren Özgür Vurur’un öğrencileri, 5’e 2 top kapma ve pas çalışmasının çalışmasını sürdürdü. Antrenmanın ikinci bölümünde taktiksel çalışma gerçekleştiren mor beyazlılar, tam sahada çift kale maç yaptı. Çift kaleyi sık sık durdurarak organize atak ve duran top çalışmalarına ağırlık veren Vurur, yapılan ortaların gol olmasını istedi.
Yomraspor’a bilenen Gebzespor bugün Beylikbağı Stadı’nda yaptığı çalışmayla hazırlıklarını sürdürürken, mor beyazlı ekipte akıllarda sadece 3 puan var. Taraftarının desteğiyle ilk galibiyetine uzanacağına inanan Mor Menekşeler, Yomraspor karşılaşmasını çıkış maçı olarak görüyor.

Ligin 4.haftasında Cumartesi günü sahasında Yomraspor ile karşı karşıya gelecek olan temsilcimiz Gebzespor, bu karşılaşmanın hazırlıklarını bugün Beylikbağı Stadı’nda gerçekleştirdiği antrenmanla sürdürdü. Teknik Direktör Özgür Vurur yönetiminde saat 11.00’da başlayan antrenman yaklaşık 1 buçuk saat sürdü. Zorlu karşılaşmaya mutlak 3 puan parolasıyla hazırlanan mor beyazlılarda antrenmanın dozajını arttıran teknik patron Özgür Vurur, oyuncularını bilindik tatlı sert bir diliyle uyararak daha dikkatli olmalarını istedi.

TAKTİKSEL ÇİFT KALE YAPTILAR

Düz koşu ve açma-germe hareketleriyle başlayan antrenmanın ilk bölümünde istasyon çalışması gerçekleştiren Özgür Vurur’un öğrencileri, 5’e 2 top kapma ve pas çalışmasının çalışmasını sürdürdü. Antrenmanın ikinci bölümünde taktiksel çalışma gerçekleştiren mor beyazlılar, tam sahada çift kale maç yaptı. Çift kaleyi sık sık durdurarak organize atak ve duran top çalışmalarına ağırlık veren Vurur, yapılan ortaların gol olmasını istedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.