Menekşe Adıyaman’a patladı 5-2

Spor 03.01.2018 - 12:56, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Menekşe Adıyaman’a patladı 5-2

Menekşe Adıyaman’a patladı 5-2

Gebzespor, Antalya kampındaki üçüncü hazırlık maçında BAL 2.Grup lideri Adıyamanspor’u 5-2 yenerek şeytanın bacağını kırdı. Mor beyazlılara farklı galibiyeti getiren goller Batuhan Irmak(3), Serdal Öz ve Ufuk Gülez’den geldi. Devre arası kamp çalışmalarını Antalya’da sürdüren Gebzespor, kamptaki üçüncü hazırlık maçında karşı karşıya geldiği BAL 2.Grup lideri Adıyamanspor’u 5-2 mağlup ederek hazırlık maçlarındaki ilk galibiyetini elde etti. Kervansaray Hotel’in sahasında oynanan maçın büyük bölümünde rakibine bariz üstünlük kuran Mehmet Akdemir’in öğrencileri, bol gollü galibiyetle moral buldu. MENEKŞE ÇABUK GERİ DÖNDÜ Karşılaşmanın 13.dakikasında Yavuz Özsevim’in pasında düzgün bir vuruş yaparak topu filelerle buluşturan Batuhan Irmak maçın gol perdesini açtı. 25 ve 28.dakikalarda üst üste yediği gollerle 2-1 geriye düşen Menekşe, çabuk toparlandı. 36.dakikada Yavuz Özsevim’in ortasında savunma topu elle kesince hakem beyaz noktayı gösterdi. Topun başına geçen Serdal Öz, topu ve kaleciyi ayrı köşelere göndererek skoru 2-2’ye taşıdı. Bu golden 4 dakika sonra hızlı gelişen Gebzespor atağında Oğuz Başaran’ın sol kanattan içeriye al da at dercesine gönderdiği pasta topla buluşan Batuhan kendisinin 2, takımının ise 3.golünü atarak mor beyazlıları yeniden öne geçirdi:3-2 BATUHAN’DAN HAT-TRİCK Mücadelenin ikinci yarısında da etkili olan taraf Gebzespor’du. Mor beyazlılarda maçın kahramanı Batuhan Irmak penaltıdan bir gol daha atarak hat-trick yaptı. Karşılaşmanın gol perdesini kapatan golü atan Ufuk Gülez, maçın skorunu tayin etti:5-2 Gebzespor, Antalya kampındaki dördüncü hazırlık maçında yarın 3.Lig ekibi Ç.Dardanelspor ile karşı karşıya gelecek.
Menekşe Adıyaman’a patladı 5-2

Gebzespor, Antalya kampındaki üçüncü hazırlık maçında BAL 2.Grup lideri Adıyamanspor’u 5-2 yenerek şeytanın bacağını kırdı. Mor beyazlılara farklı galibiyeti getiren goller Batuhan Irmak(3), Serdal Öz ve Ufuk Gülez’den geldi.

Devre arası kamp çalışmalarını Antalya’da sürdüren Gebzespor, kamptaki üçüncü hazırlık maçında karşı karşıya geldiği BAL 2.Grup lideri Adıyamanspor’u 5-2 mağlup ederek hazırlık maçlarındaki ilk galibiyetini elde etti. Kervansaray Hotel’in sahasında oynanan maçın büyük bölümünde rakibine bariz üstünlük kuran Mehmet Akdemir’in öğrencileri, bol gollü galibiyetle moral buldu.

MENEKŞE ÇABUK GERİ DÖNDÜ

Karşılaşmanın 13.dakikasında Yavuz Özsevim’in pasında düzgün bir vuruş yaparak topu filelerle buluşturan Batuhan Irmak maçın gol perdesini açtı. 25 ve 28.dakikalarda üst üste yediği gollerle 2-1 geriye düşen Menekşe, çabuk toparlandı. 36.dakikada Yavuz Özsevim’in ortasında savunma topu elle kesince hakem beyaz noktayı gösterdi. Topun başına geçen Serdal Öz, topu ve kaleciyi ayrı köşelere göndererek skoru 2-2’ye taşıdı. Bu golden 4 dakika sonra hızlı gelişen Gebzespor atağında Oğuz Başaran’ın sol kanattan içeriye al da at dercesine gönderdiği pasta topla buluşan Batuhan kendisinin 2, takımının ise 3.golünü atarak mor beyazlıları yeniden öne geçirdi:3-2

BATUHAN’DAN HAT-TRİCK

Mücadelenin ikinci yarısında da etkili olan taraf Gebzespor’du. Mor beyazlılarda maçın kahramanı Batuhan Irmak penaltıdan bir gol daha atarak hat-trick yaptı. Karşılaşmanın gol perdesini kapatan golü atan Ufuk Gülez, maçın skorunu tayin etti:5-2 Gebzespor, Antalya kampındaki dördüncü hazırlık maçında yarın 3.Lig ekibi Ç.Dardanelspor ile karşı karşıya gelecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.